Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Radagast → sintar
Δε το έχεις δει όλο;;; ΈΛΕΟΣ :SSS Που να δεις δλδ το 21-22 επεισόδια... Εκεί είναι που λες : "ντάξει άπειρο respect μου πρόσφερε τόσα πολλά η σειρά που δεν με ενδιαφέρει πλέον ΚΑΝ να δω τι θα γίνει μετά ή ένα τέλος ρε παιδί μου. Πραγματικά δε με νοιάζει...Ήδη πήρα αρκετά απ'την σειρά.."
Θα δεις όταν φτάσεις. Φαντάζομαι πως δε συμβιβάζεσαι με Ani-kraze ε;
Θά'πρεπε όμως γιατί το επόμενο release της AC θα κάνει 1μιση μήνα πως αντέχεις;
Εγώ ήδη προγραμματίζω πότε θα το κάνω rewatch... χώρια που έβαλα άπειρους γνωστούς να το δουν και όλοι το λάτρεψαν..
PS : Πάντως όλη η ουσία της σειράς είναι στους διαλόγους, στο directing, στην ατμόσφαιρα και στο δέσιμο με τους χαρακτήρες που είναι όλοι ένας και ένας.
Ιούν 11 2008 13:44
sintar → Radagast
Oκ!!θα το εχω υπ οψην το 12 Kingdoms!!δν ξερω για τουα αλλους αλλα το Seirei no moribito εμενα μου αρεσε πολυ και να φανταστεις δν το εχω δει ακομα ολο...(το βλεπω απο animeclipse γι αυτο...)
Ιούν 11 2008 13:22
Radagast → sintar
Παραδέχομαι Sintar, έχεις το Seirei no moribito (απ'τις αγαπημένες μου σειρές) στο top10 σου.(βέβαια δε ξέρω πόσο ψηλά στο τοπ10 το θεωρείς-εγώ το έχω στα πρώτα) Λίγοι στην χώρα μας έχουν εκτιμήσει αυτό το διαμαντάκι, γενικά πολύ underrated ενώ είναι masterpiece. Ειδικά όσοι είναι κάτω από 20-22 χρονών συνήθως δε τους αρέσει και πολύ. Πάρε εκτίμηση. :)
PS : Αν σ'αρέσει fantasy setting μη χάσεις το 12Kingdoms πάντως.
Ιούν 11 2008 12:51
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Όντως μεγάλο κάψιμο!
Αλλά εντάξει μώρε παλεύεται!
Πάντως εγώ είμαι της άποψης του ότι διαβάζω όλο το εξάμηνο και την τελαυταία εβδομάδα κάνω επανάληψη αυτά που δεν θυμάμαι!Δεν είμαι της λογικής ξεσκίζομαι την τελευταία εβδομάδα επειδή δεν διάβαζα τίποτα όλο το εξάμηνο!
Ιούν 11 2008 11:40
samurai_pizza_dora → ichigo13
E? Πεμπτη λεει ακόμη τώρα που το κοίταξα, αγγλικα ειναι την παρασκευη...:S
(παντως οντως μεγαλο καψιμο να ψαξεις για το πρόγραμμα...:hahaha:)
Τεσπα το καλυτερο που μπορουμε και οι δυο να κανουμε ειναι να αραιωσουμε τις επισκεψεις μας εδω...:p
Ιούν 11 2008 11:29
Skiarxon → Erisadesu
Pliroforiki kai tilepoikinonies Tei Larsas.Dn to paratisa.Eixa kanei ena teleytaio post.Tha to ksanarxiso sovara alla exo polla treksimata tora me eksetastikes kai ena allo asxeto alla simantiko test opote...
Ιούν 11 2008 11:29
Tην Δευτέρα C(Προγραμματισμός!):)
Αντε να φεύγει γιατί είναι σημαντικό μάθημα!
Α...πάντως γιατί το [URL="http://www.med.upatras.gr/uploads/orologio/35_%20%C5%CE%C1%CC%C7%CD%CF%202007-08.xls"]προγραμμά[/URL] σας γράφει ότι την Παρασκευή δίνετε εμβρυολογία?(Lol ο καμένος είδε το προγραμμά σας!:hahaha:)
Ιούν 11 2008 11:15
samurai_pizza_dora
Ευχαριστω πολυ! ^_^ (εβρυολογια και ιστολογια γραφω)
Καλη επιτυχια και σε εσενα(ο,τι και να γραφεις όποτε και να γραφεις :p)
Ιούν 11 2008 10:44
Manbearpig → SalazariosSsS
Στο user cp μπαίνεις και εκεί κάπου λέει edit signature.Εκεί βάζεις φωτογραφία,κείμενο,ότι θές (O RLY?)
Ιούν 11 2008 10:34
JiMi-ClouD- → psofia
θα σε κανονισω...[IMG]http://mmww.files.wordpress.com/2007/07/angry_baby_head.jpg[/IMG]
Ιούν 11 2008 10:24
Καλή επιτυχία αύριο Δώρα αν και δεν ξέρω τι γράφεις(καμιά ανατομία ή φυσιολογία ίσως?)!
Ιούν 11 2008 09:24
AngelinaGalaxy2 → skyrios
Lol den nomizw XD to xrhsimopoiw to Galaxy ta teleutaia 6 xronia X3 kai Naruto vlepw apo perusi lol
Ιούν 11 2008 09:00
Emmanouela → Xigbar
oloi thn paleyoume...! einai to shmerino variemai... c[:
[email]emmanouela11@hotmail.com[/email]
Ιούν 11 2008 08:41
Erisadesu → Skiarxon
Ti sxoli perases telika?
kai pou ?
to blog giati to paratises?
Ιούν 11 2008 08:41

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται