Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

οh shit...that was a dirty trick!!!! Και το εγραψα ηδη τεσσερις φορες...Δεν πειραζει ομως there are more than one ways to be dealt with.....(kira mode/still on/level 2) Υγ: Φιλιππος Ε??? Ωραια μια και εμαθα και τοποθεσια και επαγγελμα και ονομα μια χαρα...Μπορω να κινηθω ανετα με αυτα τα στοιχεια.... Justice (spamming) will prevail........
Jun 11 2008 15:47
Photo

skyrios → AngelinaGalaxy2

haha re c plaka kano etsi:P
Jun 11 2008 15:46
Photo

Zoro → iristella

RadaGast!!!! Να σε διορθωνω γιατι αλλιως δεν θα πιασει το DN!!:bleh:
Jun 11 2008 15:45
Photo

Radagast → Zoro

E νταξ είναι ότι πιο ιερό έχεις αλλά είναι manga! Μεγάλη αδικία να συγκρίνεις το αγαπημένο σου manga με διάφορα anime series! Ακόμη και να δεις αυτά που σου είπα πρέπει να δεις κι άλλα πολλά σαν Mushishi/Planetes/Ergo proxy και πολλάαα ακόμη. (γενικά παίζουν πολλά καλά seinen) Βασικά για να κατασταλλάξεις σε ένα καλό top10 για anime εδώ που τα λέμε πρέπει να δεις πάααααρα πολλά. Αφού και εγώ που έχω δει αρκετούτσικα θέλω να δω τουλάχιστον άλλα 20 συγκεκριμένα series για να αισθανθώ πως κάτι πάω να κάνω και να γίνω πιο αντικειμενικός. Αλλιώς τρίχες πολύ υποκειμενικότητα. PS1 : Το lives of others κοινωνικού περιεχομένου είναι, αλλά ναι αξίζει αρκετά. PS2 : Ωχ θα με φάει με το DN ρε Zoro, ώρα να βάλω το shinigami mode on. "Rada[B]G[/B]ast" βασικά δε ξέρω γιατί φαίνεται μερικές φορές σαν "Q". Ή αλλιώς Φίλιππος. Τεσπά την κάνω γράφω εξετάσεις σε λίγο. ^^
Jun 11 2008 15:43
Photo

iristella → Zoro

Ωχ zoro μου την πεσανε..... (Kira mode/on)..... EDIT: Radaqast ειπαμε σε λενε ε??? (40,39,38.....)
Jun 11 2008 15:43
Photo

Zoro → Radagast

Χεχε αυτο λεγεται τα μεγαλα μυαλα/πνευματα συναντιουνται!!! Γι αυτο και τα παμε και τοσο καλα....στο γραψιμο δεν μας φτανει κανεις!!! (καλα το σχεδιο μας που το ξερεις?:P:bleh:) [καλα για Berserk μπορω να μιλαω ωρες...αυτη τι στιγμη ειναι οτι πιο ιερο εχω...οτι πιο τοπ!!ας δουμε τι θα γινει μολις δω και τα δικα σου!!]
Jun 11 2008 15:37
Photo

Radagast → Zoro

Ξέρω ρε Ζορο πλάκα έκανα. :P (anyway φαντάζομαι είδες και τοπ10 για ταινίες έστω) PS : Ρε iristella εντελώς φιλικά, κάνε και κάνα EDIT ρε κοπέλα μου!! (uber-spammer του φόρουμ καλό ζευγάρι κάνεις με Ζορο μου φαίνεται! Αλλά τουλάχιστον αυτός κάνει και edit!Κατάλαβα την προπαγάνδα και το σχέδιό σας μάλλον θέλετε να καταλάβετε όλο το Forum!)
Jun 11 2008 15:35
Photo

Zoro → Radagast

Χεχε γιατι κακο ειναι?? (offtopic δεν ειμαι!!) Btw,τσεκαρα το Lives of Others στο imdb....οντως πολυ καλη μου φανηκε(ειναι και στις τοπ50)...σε γενικες γραμμες(αν και οχι παντα)το εμπιστευομαι το imdb...πολλες ταινιες απο κει τις εμαθα...θα την δω σιγουρα το καλοκαιρι!!
Jun 11 2008 15:33
Photo

iristella → Melkor

Σε προλαβα!!!XDDDDΠιασε κοκκινο παντωςΧD
Jun 11 2008 15:29
Photo

Erisadesu → BarbasSs

aaa kai to barbadios .. den einai vrisia eiani xaideftiko
Jun 11 2008 15:13
Photo

AngelinaGalaxy2 → Neuro

Ψιλοπράγματα ^^ χεχε και wellcome
Jun 11 2008 15:10
Photo

penslinger girl → BarbasSs

Hello!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα όταν είδα τον Κόρτο στο avatar σου! Κάπου χάθηκα βέβαια εκεί με το εκμέκ αλλα δε βαριέσαι. Όλο και λιγότερους φαν του Πραττ βρίσκω κ μου τη δίνει. Αnyhoo, keep up the daydreaming. bye!
Jun 11 2008 15:10
Photo

Erisadesu → BarbasSs

:S... se evrisa????? :O egw ? pote???? sorry then :) ton xristo mporw na ton vrizw?
Jun 11 2008 15:09
Photo

Anyparktos → Loke

Ακριβώς αυτό που λές είναι...(περι lolipower+soul eater)Ξεχνάω το 48h...Νταξ το minami το χω σχεδόν κατεβάσει..Στην τελική 200 KB/s πιάνω με lolipower δεν με χαλάει καθόλου...
Jun 11 2008 15:01
Photo

Melkor → BarbasSs

nai re ntax, apla an mou eixes pei, tha sto eixa dwsei mpam mpam tespa den trexei tiptoa fantazomai tha to katevasan
Jun 11 2008 14:40