Jump to content

Community Status Updates

Photo

mihalakis21 → kotone

καλως ηρθες στο forum :)
Jun 11 2008 23:35
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

παρακαλω :)
Jun 11 2008 23:32
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

xixixi tpt ty u 2 :D
Jun 11 2008 23:28
Photo

psofia → JiMi-ClouD-

Tο μωρό-δολοφόνος σε νέες περιπέτειες! :P
Jun 11 2008 23:18
Photo

ichigo13 → Harlock_24

Κοίτα τα επ. είναι σύνολο 42 και εγώ έχω κατεβάσει τα 10 πρώτα με eng subs και έχω το torrent μέχρι και το 28!Αλλά τα επόμενα δεν τα έχω βρεί!Αν βρείς κάτι ενημερωσέ με!Πάντως αξίζει να τα δεις και σου τα προτείνω!Αν και το animation είναι παλιό η σειρά για την εποχή της ήταν πραγματικά ένα αριστούργμα!Επίσης για παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων θεωρώ πως βλεπόταν άνετα κι από έναν ενήλικα αν σκεφτείς την συντιρητηκότητα που επικρατούσε εκείνη την εποχή!Αυτά!
Jun 11 2008 22:56
Photo

Harlock_24 → ichigo13

Να σου πω την αλήθεια έχω δει μόνο το arcadia of my youth αλλά είναι ταινιαρα. Και με είχε σημαδέψει και από μικρο οπότε εξ ου και ο το nick. Για την σειρά τώρα δεν ξέρω που μπορείς να τα βρεις.Εχω δει μόνο ότι έπαιζε στη tv αραιά και που.Θα ψάξω λίγο αμα είναι και θα σου πω άμα βρω τίποτα. Ποσα είναι όλα τα επ; για να ξέρω αμα θα σε ενδιαφέρει κάτι που πιθανώς να βρω.
Jun 11 2008 22:47
Photo

ichigo13 → Harlock_24

@Harlock _24 προφανώς θα είσαι fan του captain harlock όπως είμαι κι εγώ! Να σου πω!Κετεβάζω τώρα πρόσφατα τα επισόδεια αλλά το fansub group απ'όπου τα κατεβάζω έχει βγάλει μέχρι το 28!Μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ τα υπόλοιπα?Ευχαριστώ!
Jun 11 2008 22:41
Photo

GkLoc → Zoro

To Εκανα,Οκ!!!
Jun 11 2008 22:32
Photo

sintar → Zoro

ναι ναι..ασε ξεχασα να το κλεισω...anywayz ευτηχως το ειδα γρηγορα...και ναι παλι καλα που δν το ειδε η orion..θα ηταν κριμα να της χαλασω τετοια σκηνη..(απο οσα μας εχει πει πιστευω θα ριξει γερο κλαμα εκει....)
Jun 11 2008 22:30
Photo

Zoro → GkLoc

Κανε edit-->spoiler το quote του sintar με τα λογια του luffy,μην το δει καμια Orion!!
Jun 11 2008 22:29
Photo

Zoro → sintar

Μπραβο,ωραιο spoiler εβαλες στο OP thread,παλι καλα που δεν ειναι μεσα η Orion:hehe: (αυτο με τον arlong λεω...edit,quickly!!)
Jun 11 2008 22:26
Photo

Shanks → GkLoc

μπες msn
Jun 11 2008 22:00
Photo

Zoro → ichigo13

LoL,τι ειναι αυτο??:P (χεχε δεν ειμαι πολυ φαν τον mecha,αλλα αν το ακουσω και απο αλλους ισως του ριξω μια ματια,για την ωρα εχω παρααα πολλα να δω...καταραμενοι ιαπωνες ποσες ιδεες εχουν??) Το 1ο ending δεν το θυμαμαι,αλλα θυμαμαι οτι ηταν καλο..εμενα μ'αρεσε πολυ το 2ο ομως(δεν θυμαμαι αν ηταν το 2ο)ηταν αυτο που τους εδειχνε ολους μικρους να τρεχουν..ωραια μουσικη... Τωρα παντως εχουν βγει τοσα πολλα ending που θα τα βαριομουν με το opening,αρα χαιρομαι που το βγαλανε...αλλα και παλι μας βαλαν τα 2 λεπτα με τον gold....damn,ολο κι απο καπου πρεπει να μας τρωνε χρονο!!:smokingg:
Jun 11 2008 21:25
Photo

ichigo13 → Zoro

Thanks man!Το av είναι από Tengen Toppa Gurren Luggan!(Εκφραση Ζoro:Lol τι είναι αυτό?).Όντως weird name αλλά μόνο στο όνομα δεν πρέπει να μένεις !Η σειρά είναι πάρα πολλύ ωραία(παρωδία των mecha αλλά και ταυτόχρονα πολλύ συγκινιτική,σε αγκίζει)Οι 2 χαρακτήρες είναι ο Simon και η Nia(από τα αγαπημένα μου ζευγάρια σε anime)! Τώρα όσο αναφορα τα soundtracks συμφωνώ!Κι εμένα αυτά τα openings μου αρέσουν! Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και το πρώτο ending το οποίο imo είναι και το καλύτερο της σειράς και από βτα καλύτερα γενικά στο one piece!
Jun 11 2008 21:21
Photo

Zoro → ichigo13

Btw τελικα μεγια το avatar,ωραιο,απο που ειναι??!!(χρειαζεται και μια αλλαγη που και που) Μετα,το theme οντως πολυ καλο,εμενα μ'αρεσε το 1ο μερος...μεχρι το 1:45 περιπου...και το 2ο καλο δλδ αλλα καμια σχεση με την αρχη για μενα!!! Φοβερος που το βρηκες!!One Piece,the best themes!!(οντως δυσκολα θα κανουν καλυτερα themes απο το we are,kokoro no chizu και brand new world δλδ)...ειναι απαιχτα!!
Jun 11 2008 21:13