Community Status Updates

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
οταν ενοεις primary ενοεις αυτην που εχω κατω απο το ονομα μου η αυτη που εχω ως signature (το βιβλιο του itachi)
μη γραφεις greeklish γιατι το απαγορευει το forum και θα αρχισουν ολοι να στο λενε και θα βαρεθεις να το ακους.:)

iristella → Zoro
Ο σεισμος προχτες στην πατρα εγινε επειδη συμφωνησαμε οτι ο Gaijin ειναι στην ουσια ο Mikami...Φαντασου τι εχει να γινει αν συμφωνησουμε και σε σοβαρη συζητηση.... Ουτως η αλλως περισσοτερο μου ταιριαζει να ειμαι ninja ειναι πιο πονηροι και οι επιθεσεις τους προσαρμοζονται απο αμεσες σε εμμεσες και το αντιστροφο με μεγαλη ευκολια.... Αν και το zanpaktu των Shinigami μου αρεσε πολυ...No big deal το πολυ πολυ να σκοτωσω εναν και να παρω το δικο του....

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
mpa mhn fantazesai paraexoun aimata g na kanoun to otidipote poniro :P
ty rei g to welcome :D aaaa 8elw tin photo p exc primary den 3ero pos alla 8a m tin doseis :D

Zoro → iristella
Για αλλη μια φορα διαφωνουμε στο τι μας αρεσει να ειμαστε:bleh:
(το πα οταν συμφωνησουμε σε κατι θα γκρεμιστει το forum!!)
EDIT:the plan is set in motion!!

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
χερομαι που σου αρεσαν η φοτο μου :) και καλως ηρθες στο forum :hi:

iristella → Radagast
Αγαπητε Radagast.... η μαλλον αγαπητε Φιλιππε....επεσε στην αντιληψη μου οτι με χαρακτηρισες spammer...Οφειλω να σε πληροφορησω οτι ο χαρακτηρισμος σου ηταν ανακριβης καθ οτι ολα μου τα post ηταν αμεσα σχετιζομενα με το θεμα των thread....δυστυχως εξαιτιας της παρεξηγησης με το ονομα σου το DN μου δεν λειτουργησε....οποτε προχωραω σε αλλο σχεδιο.....Απο αυριο ωρα 15,00 το απογευμα και ανα τακτα χρονικα διαστηματα των 20 λεπτων θα σου ποσταρω ενα visitor message....εως οτου ανακαλεσεις.... Justice will prevail......Καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου Btw...

sintar → Zoro
ε τι να κανουμε...πρωτο μου thread ειναι και εχει και αρκετη "περαση"...να μην το φροντησω???
:drink:

GkLoc → jeffhardy
Nice To Meet Another Wrestling Fan!!!
Βλεπω σαρεσει Και One Piece,Nice!!!
Πατα Accept,Μην Φας Κανενα R.K.O!!!

Zoro → sintar
Eyebrow,μιλαμε respect στο game σου,ο πινακας που εκανες ηθελε δουλεια!!
Φαινετε οτι σε νοιαζει το παιχνιδι!!

Zoro → Radagast
Φιλιππος???(mega mistake...never reveal your real name...what happened to L's teachings?:bleh:)
[fanboy mode off]
Εξετασεις ακουω...καλη επιτυχια καμμενε!!(τα λεμε αργοτερα!)

Zoro → Radagast
Ξερω,δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο του κοσμου ή για μενα θα ναι παντα αυτο...ειπα αυτη τι στιγμη και [B]για μενα[/B]!!
Εχω να δω αρκετες ακομη,αν και standard θα ναι στην 10αδα...(αν και manga εγω τα θωρω και τα 2 αν πω Berserk γιατι και το ανιμε προσφερε αρκετα...ουτος η αλλος θα μπορουσε ανετα να υπαρχει σε ανιμε η σειρα,το οτι δεν υπαρχει δεν νομιζω οτι δεν μου επιτρεπει να το βαλω στην 10αδα...κι ας ειναι manga....[λιγο τσατσος!])
Το lives of others οτι περιεχομενου κι αν ειναι με εψησε η πλοκη,θα το δω!!

Loke
οκ αλλα αμα εχει συνδεση που τραβαει πιο πανω ... εχει και τη 2η season εκει.