Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Harlock_24

γτ ειμαι καλος αν8ρωπος!!! τhx ρεεεε τι κανεις???
Jun 11 2008 21:10
Photo

Zoro → iloveL

Χεχε εδω τα ετερωνυμα αποθουνται φαινετε(σπαμε τους κανονες:hero:)
Jun 11 2008 21:08
Photo

Erisadesu → Sunabouzu

ava: mnemosyne sig : soul eater
Jun 11 2008 21:07
Photo

iristella → Neuro

Απο ποια??? (πες μου και θα το κρατησω μυστικο)....
Jun 11 2008 21:00
Photo

RiDeLub → Hatake Kakashi

Thanks for the request! Δεν βγάζω άλλα spoiler για σήμερα. Έχω ένα δίαβασμα να τελειώσω (αρχίσω). Καταραμένο Naruto και One Piece...Πάλι για Σεπτέμβρη με βλέπω :bahhh:
Jun 11 2008 20:35
Photo

SirJim → Zoro

spam!!!! Α και w8 γιατί σε λίγο θα βάλω ένα από τα γαπημένα μου vids στο one piece thread!!!!
Jun 11 2008 20:16
Photo

Zoro → Orion19

Τι λεει ο luffyς?? Να βγαλει και διπλασια το καλοκαιρι,θελουμε πιο πολυ ψωμι!! 357 εχουν βγει μεχρι τωρα btw:P
Jun 11 2008 20:13
Photo

LCF89 → Orion19

εχεις.καμια 300αρια και λιγο παραπανω βασικα... νομιζω 361 εχει βγαλει ελπιζω να μην βγαλει και το καλοκαιρι γιατι αν βγαλει θα βαρεθω να κατεβαζω...χαχα
Jun 11 2008 20:04
Photo

LCF89 → Orion19

ενταξει μωρε...στο One Piece που εισαι?
Jun 11 2008 19:51
Photo

Zoro → Radagast

Χεχε οντως,τα πιο γρηγορα πληκτρολογια της αγριας δυσης:P Καλα εμενα μου τα γεμιζουν κι αλλοι,αν δεις μερικες παλιες σελιδες τις εχουν γεμισει κι αλλα αρκετα ατομα(το προφιλ μου ειναι μαγνητης σπαμ!),αλλα με την iristella εκπεμπουμε και στην ιδια συχνοτητα(αν και δεν συμφωνουμε σε τπτ!!) Χεχε αυτα,καλη επιτυχια την παρασκευη,συντομα ξεκιναω κι εγω και θα μπαινω πολυ λιγοτερο εδω... PS:τωρα που αρχισαμε να γραφουμε και οι 2 και σε σενα παει το προφιλ σου,πες αντιο!:hehe:
Jun 11 2008 19:49
Photo

iristella → Radagast

Καλη επιτυχια και για την Παρασκευη λοιπον....Βασικα προσωπικα δουλευα ενα ολοκληρο καλοκαιρι σαν γραμματεας σε μκο... Οποτε οπως καταλαβαινεις εχω γινει expert στο πληκτρολογιο...Ακομα ομως δεν αποδεχομαι τον ορο spammer....Eιμαι απλα ομιλιτικη....(Btw επειδη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εστι spamming μπορεις να μου εξηγησεις αν δεν βαριεσαι?)
Jun 11 2008 19:38
Photo

Radagast → Zoro

Ρε καμμένοι και οι δύο (Iristella και Zoro) μα καλά πόσα lines of code γράφετε per hour????? :oo::dazed: Πρέπει να σας προσλάβουνε για προγραμματιστές μου φαίνεται! :P (καλά πήγα εξετάσεις btw αν και τα δύσκολα είναι Παρασκευή...) PS : Ναι μου το ανατινάξατε το προφίλ το ξέρω. ^^ Την κάνω δε την παλεύω έχω διάβασμα. :bike:
Jun 11 2008 19:35
Photo

Radagast → iristella

Ρε καμμένοι και οι δύο (Iristella και Zoro) μα καλά πόσα lines of code γράφετε per hour????? :oo::dazed: Πρέπει να σας προσλάβουνε για προγραμματιστές μου φαίνεται! :P (καλά πήγα εξετάσεις btw αν και τα δύσκολα είναι Παρασκευή...)
Jun 11 2008 19:35
Photo

iristella → Zoro

Κira is a she this time....Γι αυτο και θα εχει πιο μεγαλη επιτυχια απο τον Light....Eλπιζω να μην ερθει συντομα η σειρα μου...Μια φορα παντως οταν βλεπω mod που κοβονται τα ποδια.........
Jun 11 2008 19:31
Photo

Zoro → iristella

Και δεν εχει ερθει ακομη η σειρα σου:P Witch Hunt!! (αλλα Kira has always a plan B,right?he's never afraid!!)
Jun 11 2008 19:27