Community Status Updates
analwsimos → amyntas
ok! to ekana add
to diko mou mail einai: [EMAIL="PanosM@live.com"]PanosM@live.com[/EMAIL]
Jun 13 2008 21:33
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Καλά από μαθηματικά άλλο τίποτα!
Ήδη πέρασα το πρώτο Απειροστικός Λογισμός Ι(θα σου άρεσε στα σίγουρα καθώς είναι ύλη τρίτης λυκείου).Γεωμετρία που ανέφερες πάντως δεν έχουμε!Μόνο ως μάθημα επιλογής!Τα μαθηματικά όντως κι εμένα μου άρεσαν!Ήταν και το μάθημα που είχα διαβάσει πιο πολλύ στις πανελλαδικές!Αλλά προτιμώ χίλιες φορές τα μαθηματα προγραμματισμού παρά οτιδήποτε άλλο!Απλά δώσε μου να σου φτιάξω ένα πρόγραμμα και θα κάτσω με τις ώρες να ασχοληθώ για στο φτιάξω!Στο τέλος μπορεί και να μην στο βγάλώ αλλά τουλάχιστον νιώθω ωραία!
Το μάθημα βέβαια που μισώ είναι η φυσική!:puke:!
Μακριά από μένα please!Top looser!Eυτυχώς που έπεσαν εύκολα πέρσι και κατάφερα να γράψω έναν αξιοπρεπή βαθμό για πανελλαδικές!
Πάντως δεν καταλαβαίνω,τι εννοείς δεν σου έκοβε!
Η ιατρική Πάτρας απ'ότι θυμάμαι είχε 19.000 μόρια!
Μήπως εννοείς ότι είναι πιο εύκολή η ιατρική!
Εγώ πάντως δεν το νομίζω!(τι να πω δεν ξέρω)!
Jun 13 2008 21:03
zweistein → kith
XAXAXA ναι ναι!! ρε τα έχουν κάνει τέλεια.
πωωωω [COLOR=LightBlue](οτι --)[/COLOR]θυμιθηκα[COLOR=LightBlue](--* χαίρομαι)[/COLOR] στο ξεκάρφωτο τώρα τις φάσεις με τις κοτσίδες τις μικρής κ την Osaka. πω μιλάμε το έβλεπα ξανα και ξανά!
Jun 13 2008 20:57
gexion → kith
[B]Kith,τρέχα λίγο στο five-letter-bang και κάνε edit to post sou.Πρέπει να εχει 5 γραμματα...έχεισ βάλει 4..plz buddy^^[/B]
Jun 13 2008 20:48
samurai_pizza_dora → ichigo13
Kαλα ε, πληροφορικαριος και αρχαιολατρης! Ελε0ς...:p
Μου αρεσε αρκετα η βιολογια, αλλα πιο πολυ απ'ολα μου αρεσαν τα μαθηματικά.Τ_Τ (δεν πηγα ομως σε σχολη που να εχει σχεση με αυτα) Μια ωραια άσκηση γεωμετριας με εκανε να νιωθω τόσο όμορφα όσο ένα πολυ καλο anime που λεμε. Αλλα... Δεν ημουν αρκετα εξυπνη για να παω μαθηματικο. Τυχερε, εχετε μαθηματικα να φανε και οι κοτες εσεις!
Jun 13 2008 20:46
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Lol κι εγώ που σε έκοβα για fan των Αρχαίων!Εγώ στα Αρχαία πάντως δεν μπορούσα τις μεταφράσεις.Πολλύ λίγες μου άρεσαν!Αυτό όμως που μου άρεσε (πες με μαζόχα αν θες)ήταν η Γραμματική!Ειδικά το να μαθαίνω να κλίνω ρήματα και ουσιαστικά μου άρεσε τρελά!Θυμάμαο μάλιστα μια μέρα στην πρώτη λυκίου που μας είχε πει η καθηγήτρια να κλίνουμε ένα ρήμα(δεν θυμάμαι ποιό,παθητική φωνή πάντως) και με το που είπε το είχα γράψει μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα και με σωστό τονισμό.
Άσε σου λέω παλιά ήμουν καμένος με αυτό!:p
Εσένα προβλέπω θα σου αρέσει η βιολογία!Escherichia coli κ.λ.π.
Jun 13 2008 20:41
kith → zweistein
ye ye σκουπιδιαρικο ηταν πολλυ ωραια σκηνι εγω πε8ενω στα γελια οταν μιλαει ι chiyo ενταξη ρε γαμοτω αφτι που κανι το voice 5 χρονον κοριτσακι ειναι?
Jun 13 2008 20:38
zweistein → kith
ναι xD
εκει π το περνει σβάρνα το φορτηγό(σκουπιδιαρικο δεν ήταν?) ειναι κορυφή χαχαχα!
Jun 13 2008 20:29
iristella → Neuro
δεν θα με νικησεις......Προς το παρον εισαι τυχερος που εχω στριμωξει τον Ζero και ασχολουμαι με αυτον και παραβλεπω την αυθαδεια σου....Σου προτεινω να σηκωσεις λευκη σημαια οσο ειναι ακομη καιρος....XDDDDD
Jun 13 2008 20:24
Neuro → iristella
Καλα καλα βρικολακας:emptyonexg1:(αλλα επιδι μου αρεσουν ποιο πολυ...)! Μα καλα εσενα πως θα σε νικισω? Κατι θα σκευτω...:orly:
Jun 13 2008 20:23
iristella → Neuro
η βρυκολακας η δαιμονας
διαλεξε ενα απο τα δυο...Δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου
Jun 13 2008 20:14
iristella → Neuro
Φωναξε οποιον θες....Τον δικο σου λαιμο ρισκαρεις.....mouahahahaha
Jun 13 2008 19:57
Neuro → iristella
You don`t let me any choice!!! Θα φοναξω ενα φιλαρακι μου απο τα Καρπαθια!!!!
Jun 13 2008 19:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed