Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Radagast

Δεν θα πω τπτ περισσοτερο....Μικρο ονομα ξερω, περιοχη ξερω και ειμαστε και κοντα, occupation ξερω, ηλικια ξερω.... Δεν ειναι τιποτα λιγο ψαξιμο ακομη και δυο λεξουλες στο τετραδιακι.... Aκους εκει misa..... [B][U]ΕDIT 1) [/U][/B]Zoro παιδι μου εχω και ονομα (Νιck στην συγκεκριμενη περιπτωση).... και ειδικα για σενα Iristella - sama η hime η kami εν συντομια........
Jun 14 2008 00:14
Photo

Zoro → iristella

Χεχε του τα γραψα και στο προφιλ του...στην εφερε για τα καλα!! Το 2ο μερος μιλουσε αποκλειστικα και μονο για σενα:P (εγραψε και το user name σου ετσι ωστε ακομη και οι τελευταιοι που δεν ηξεραν για ποια μιλουσε τωρα ποια ξερουν:bleh:) Σε ειπε και Misa!!(αυτο ηταν το χειροτερο κομματι:oo:) DN,ανοιγουμε,γραφουμε:madtodeath:
Jun 14 2008 00:07
Photo

iristella → Zoro

Ρεεε με εδωσε στεγνα ο Radagast στο thread.....και οχι μονο αυτο με παρομοιασε και με την Μisa!!!!he is sooo getting death noted.....
Jun 14 2008 00:04
Photo

Zoro → SirJim

Παω να ψαξω το γνωστο link μου να κανω γρηγορα ενα copy/paste!!xD (thanx παντως εκανες μια καλη εξηγηση κι αμεροληπτη,χωρις να εισαι με το μερος μου,ουδετερος...πολυ καλη!)
Jun 14 2008 00:00
Photo

Zoro → Radagast

Χαχαχα εγραψες!!! Thanx για την υποστηριξη (Ι guess!)... Το 2ο μερος μ'αρεσε και ακομη περισσοτερη,οχι μονο εβαλες το ονομα της αλλα την ειπες και Misa,θελω να δω τι θα πει μολις τα δει!! (plz μην τα editαρεις ασ τα οπως ειναι,θα χει γελιο!!) Φοβερη παραγραφος παντως...mascot του forum κι εγω!!(και "η αλλη" σιγα σιγα) Anw,τι λεει,πως πηγε η εξεταση??
Jun 13 2008 23:57
Photo

Mercyful → Neuro

Neuro Ftw ! και ασε τι Matsu na leei :D
Jun 13 2008 23:49
Photo

Lestat → SirJim

ρε σι δεν καταλαβαινει πολλα εδο μεσα!
Jun 13 2008 23:23
Photo

Phantom Duck

Ο Founder, οι VIPs, και οι Admins ναι, έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι founder και VIPs ήταν admins σε "παλαιότερες" εποχές, απλά λόγω διάφορων προβλημάτων αποσύρθηκαν. Για να μην είναι απλά μέλη, τιμητικά γίνονται VIPs (εκτός από τον CommanderSP που είναι ο ιδρυτής-founder) και όποτε μπορέσουν μία στο τόσο βοηθάνε. Οι Global Mods ναι μεν έχουν εξουσιοδότηση σε όλο το forum, όμως δεν μπορούν να μπουν στο control panel με τις κύριες ρυθμίσεις του forum και γενικά έχουν από ελάχιστες έως μηδαμινές τεχνικές υποχρεώσεις. Ελπίζω να σας κάλυψα ;)
Jun 13 2008 23:10
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Wari...my mistake.Now Ithink we're fine! Για δες τώρα?
Jun 13 2008 23:07
Photo

samurai_pizza_dora

Εεεεε? Μαλλον κατι εβαλες λαθος. Εμενα δεν μου εμφανισε καν το οτι με προσθεσες...:S (live messenger εχω)
Jun 13 2008 23:04
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Kαλά στην Κρήτη δεν βρέχει τόσο συχνά από τον Οκτώβρη που είμαι εδώ ζήτημα είναι να έχει βρέξει 4-5 φορές!Εγώ μένω κιόλας κοντα στο λιμάνι οπότε...! Τώρα που μιλάμε μάλιστα έχει ένα τρομερό καύσωνα και παρά το ότι έχω τα παράθυρα ανοιχτά δεν δροσίζει με τίποτα.Και να φανταστείς ότι είμαι τέτερτο όροφο στην ταράτσα!ΦΦΦουυυ............Συνθήκες διαβάσματος να σου πετύχουν! btw το msn που έχεις είναι μόνο για mail ή έχεις και windows live messenger? Στο msn μου σε δείχνει αλλά μπορώ να σου στείλω μόνο mail! Why?
Jun 13 2008 23:02
Photo

kith → zweistein

με τα κοτσιδακια?? που μπενουν και βγενουν λες και ειναι EXTRA.. χχχαχχα αστειο ειναι οτι συνεχεια τιν τρωνε τα γατια και τιν σπανε στο ξυλο τιν αληνα τιν μεγαλη της παρεας
Jun 13 2008 22:56
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Kαλα αμα ηταν ευκολη η σχολη θα βαριοσουν, και θα εχανες και το νοημα. Θα ελεγε τι #$%@# κανεις και χανεις το χρονο σου. Και ναι οντως το παρακαναμε με τα visitor messages...Μαλλον αλλη λειτουργια ειχε αυτη η δυνατοτητα( btw εδω ξαφνικα αρχισε να βρεχει ο_Ο! Και ειχε καυσωνα το πρωι...)
Jun 13 2008 22:50
Photo

zolitas → Megumi

k pia eisai esi ? :P gia na tou dwsw ta xairetismata swsta diliadi-diladi
Jun 13 2008 22:47
Photo

mihalakis21 → gexion

χεχε. ειναι κοινωνικη.
Jun 13 2008 22:42