Community Status Updates
samurai_pizza_dora → ichigo13
Μισουσα τα αρχαια στο λυκειο οσο τπτ αλλο! Για την ιστορια ετσι κι'ετσι...Μαρικες φορες μου αρεσε, μερικες οχι...
Αρα ειμαι το πλεον ακαταλληλο ατομα για archeologist. :p
Jun 13 2008 19:45
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Ναι μωρέ αυτό κάνω πάντα απλώς επειδή έχει μαζευτεί πολλύ πράγμα στο pc μου τα ήθελα έτοιμα!Δεν πειράζει!Thaks anyway!
Α...btw ήσουν καλή στα Ατχαία στο λύκιο και σου άρεσε η ιστορία?
Τότε σου προτείνουμε να γίνεις η Archeologist του πληρώματος που φτιάχνουμε στο one oiece social group!Check it out if you want!
You are mostly welcome!
Jun 13 2008 19:31
psofia
Επειδή φεύγω για σ/κ, κάντε τις προτάσεις σας για το Cloak&Dagger έγκαιρα. (Αν και μάλλον θα εκδιωχθώ από το παιχνίδι λίαν συντόμως:P)
Jun 13 2008 19:23
samurai_pizza_dora → ichigo13
Oχι,δυστυχως δεν διακινειται(ριξε μια ματια στη λιστα του adventurer για τα anime που κυκλοφορουν, ειναι καταπληκτικη!)
Αλλα ρε συ σιγα σιγα τα μαζευεις. Dsl δεν εχεις? Βαλτα σε κανενα download manager και πηγαινε για υπνο.Οταν ξυπνησεις θα εχει κατεβει πραγμα.
Jun 13 2008 19:11
kith → zweistein
really ty και το εψαχνα
εντομεταξη το ειχα αφτο το εικονιδιο πριν δω azumanga και πριν 2 μερες οπου ειδα το επισοδειο με το παπουτσι εμεινα *******....χχααχαχα και ειπα να το βρο και δεν το βρικα ty και παλλι για το icon
Jun 13 2008 19:06
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Sorry ρε Δώρα μήπως ξέρεις αν υπάρχει αλυσίδα Gintama φτιαγμένη στο anime.gr?Έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα
Γιατί η σειρά έχει πολλά επισόδεια!Ευχαριστώ!:):)
Jun 13 2008 18:31
ichigo13 → Hellraider
Φίλε οι πούσ**δες τα κάνουν πολλύ καλά!
Ο Harima αν είδες ήταν ίδιος!
Καλά για Eri και Yakumo δεν το συζητώ
Kawai!!!:nbleed::nbleed::nbleed:
Jun 13 2008 18:14
Hellraider → ichigo13
Τι ειναι αυτα και μας σατανιζεις ρε Φραουλιτσα..
Ειχα ξεχασει να σου απαντησω για το τι ειναι η εκμεκ αλλα βλεπω μια χαρα στα ειπε και ο Zoro^_^
Jun 13 2008 18:07
zweistein → kith
theeeeeere you go :)
[img]http://static3.filefront.com/images/personal/z/zweisteinJ/111796/iejbfqsbsa.jpg[/img]
το είχα εγώ :D
ειμαι fan xD
Jun 13 2008 17:57
odin
Οχι,μονο dnd περιστασιακα και ενα φεγγαρι ειχα δοκιμασει την τυχη μου και με l5r:stubborn:
Jun 13 2008 17:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed