Community Status Updates
kith → ikki
ναι ρε καντους μονο προσεχε τα αρνητικα comment μιν σε παρουν απο κατο οπως Erisabetsu....ελπιζω να μιν το δι αφτο και με κραζι μετα huhuhuhu
Jun 13 2008 17:41
kith → zweistein
παλια ειχα ενα καλιτερο οπου οταν επεφτε το παπαουτσι αλαζε ι εικονα και φενοταν οτι επεφτε βομβα σε ενα πλοιο αλλα δεν την εβρισκα however ty και αφτι καλι ειναι
Jun 13 2008 17:39
Konata → Tamaki
Το στομάχι μου είναι απλά σε άθλια κατάσταση από το χτεσινό. Θύμησέ μου να εμιστευτώ τον Μήτσο ξανά στο μέλλον για σουβλατζίδικο... :(:(:(
Jun 13 2008 17:18
ikki
gia Erisabetsu. oxi apla se ekana add. gia tin PreToRiaN: filous mporeis na kaneis pantou. edo den einai hi5 alla toulaxiston iparxei to friend request kai mporeis na gnoriseis kapoion kainourgio filo kai na ginei kai stin pragmatikotita. min to pairneis toso strava. pantos sr an se enoxlisa. an thes spase tin friendship.........
Jun 13 2008 15:43
mihalakis21 → Mixed Blessing
καλη παρεα θα εχω και μπολικα ατομα.
καλα δε νομιζω να επαναλυφθει οτι εγινε πριν 4 χρονια αλλα ελπιζω σε καμια καλη πορεια. αν ειναι να μην το σηκωσει η ελλαδα τοτε θελω να το σηκωσει η ολλανδια.
Jun 13 2008 15:38
Mixed Blessing → mihalakis21
Eγω παλι θα φχαριστηθω Euro στην Παρο!:hahaha:
Θυμαμαι και πριν 4 χρονια ειχα περασει μοναδικα!Χαμος γινοταν!Εγινε η νυχτα μερα!Σαν μικρο κι εγω τοτε(13)στον τελικο που το πηραμε ξαμολυθηκα με τους φιλους στην παραλια με κατι σημαιες στην πλατη να ανεμιζουν...ΩΡΑΙΕΣ εποχες!!:kakaka:
Αντε να δουμε τι θα κανουμε φετος =.=
Και σε καφενειο παντως καλα ειναι μωρε..αρκει να 'σαι με καλη παρεα :)
Jun 13 2008 15:28
mihalakis21 → Mixed Blessing
αυτο ξαναπες το.ουτε τηλεοραση θα εχει και για να δουμε euro με την παρεα μου πρεπει να κατεβαινουμε στο χωριο σε κανα καφενειο για να δουμε.
Jun 13 2008 15:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed