Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ πιστεύω πως καλύτερα που δεν πέρασα εκεί!Η Κρήτη είναι πολλύ ωραία!Δεν ξέρω αν έχεις έρθει ποτέ αλλά είναι πολλύ όμορφα!Σου προσφέρει ότι θέλεις!Η σχολή να μην ήταν δύσκολή και θα τα πέρναγα super! Αλλά τι να κάνουμε στην ζωή τίποτα δεν είναι τέλειο όπως λέω! btw σε πρόσθεσα στο msn γιατί το έχουμε γ**σει λίγο με τα visitor messages!:p
Jun 13 2008 22:41
Photo

Zoro → Mixed Blessing

Χεχε ξερω,την sig εψαξα για κατι καλυτερο,αλλα δεν βρηκα τπτ αλλο απο εγχρωμες εικονες..(και οντως θα μπορουσε να ειναι πιο συγκλονιστικο!) Εχεις τπτ απο Berserk για sig??(με τον Guts κατα προτιμηση??)....κατι παρομοιο-ελαφρως καλυτερο,να το θεωρησω αν ειναι... Χαιρομαι που σ'αρεσει ο Puck παντως!!
Jun 13 2008 22:35
Photo

Zoro → Phantom Duck

Και βασικα,sorry που παρεμβαινω στην συζητηση,αλλα μιας και το χα απορια και ανοιξε το θεμα,ας ρωτησω: Δλδ Global Mod,Founder και VIP Member ειναι σχεδον το ιδιο με τους Admin απο "ελευθερια κινησεων"??
Jun 13 2008 22:32
Photo

Mixed Blessing → gexion

[COLOR=indigo][B]Ελα ρε!Καλωσορισες στο club...NΥΣΤΑΖΩ:sadist:[/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B]αντε παμε να ξεραθουμε=_='[/B][/COLOR]
Jun 13 2008 22:31
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Πωπω γκαντεμια! Και εγω ειχα βαλει ιατρικη αθηνας και την εχασα για 8 μορια...(καλα σε αυτες τις σχολες με τα μορια παιζουμε ετσι κι'αλλιως, αλλα καπως μου φανηκε...) Αλλα κάθε εμποδιο για καλο τελικα! Προσωπικα χαρηκα που τελικα δεν μπηκα αθηνα,γιατι μετα ακουσα τα χειροτερα για αυτη τη σχολη. Οι επαρχιακές σχολες γενικά ειναι καλύτερες. Αρα και το οτι δεν μπηκες στο μαθηματικο, μπορει να σημαινει κατι! ;) Η Πατρα οκ ειναι ως πολη,ενταξει το κακο ειναι οτι ειναι λιγο μικρη και γενικα την ηξερα απο παλια. Στο καρναβαλιδεν εμεινα...:P Κρητη περνας καλα?
Jun 13 2008 22:31
Photo

gexion → mihalakis21

[B]σώπα βρε:P[/B] [B]βλέπω η sis μου γλώσσα δεν έχει βάλει μέσα![/B]
Jun 13 2008 22:23
Photo

gexion → Mixed Blessing

[B]βαριέμαι [/B]
Jun 13 2008 22:17
Photo

Hellraider → Radagast

Αμαν τοσο καλοι ειναι?Με εκανες να νιωσω ασχημα που πρωτη φορα τους ακουσα σημερα...
Jun 13 2008 22:09
Photo

Radagast → Hellraider

Ρε καμμένε αμφιβάλλεις για PSNR? Για να καταλάβεις PSNR>>> THORA>>>ALL αλλά δε παίζει ρόλο πλέον μιας και έχουν κάνει disband πλέον. Αλλά ότι υπάρχει εννοείται!! (πχ Planetes, Rahxephon movie)
Jun 13 2008 22:06
Photo

Tamaki → Konata

[color=#DE4E68]Ο somnium πήρε πολύ ωραία κοπέλα..[/color] [IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/largeAnimePaperwallpapers_The-Me-3.jpg[/IMG]
Jun 13 2008 22:00
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Εγώ είχα πει στους γονείς μου μια μέρα(ενώ είχα τρελαθεί από τα διαβάσματα και την όλη κατάσταση) σε στυλ μιας συγνιτικής στιγμης σε ένα anime ότι "Εγώ αυτό που θέλω να σπουδάσω είναι η πληροφορική γενικώς κι ας είναι οποιοδήποτε πανεπιστήμιο(I was desperate)! Εμένα μου αρέσει πολλύ!Βασικά προτιμώ το software(λογισμικό) από το hardware! Όμως στην αρχή ήταν να περάσω Μαθηματικό Αθήνας και να πάρω από εκει τον κλάδο της πληροφορικής αλλά τελικά δεν πέρασα για 100 μόρια (ανέβηκε 800 μόρια lol!) Έτσι τελικά κατέληξα στην Κρήτη! Αλήθεια στην Πάτρα πως είναι η φοιτητική ζωή σου αρέσει,έχεις και το καρναβάλι? Ο φίλος μου πάντως λέει ότι είναι ωραία! btw I luckily know your name from your [B]nick[/B] but you don't know mine! Well I am [B]Jimmy[/B]!
Jun 13 2008 21:53
Photo

ichigo13

Εγώ είχα πει στους γονείς μου μια μέρα(ενώ είχα τρελαθεί από τα διαβάσματα και την όλη κατάσταση) σε στυλ μιας συγνιτικής στιγμης σε ένα anime ότι "Εγώ αυτό που θέλω να σπουδάσω είναι η πληροφορική γενικώς κι ας είναι οποιδήποτε πανεπιστήμιο! Εμένα μου αρέσει πολλύ!Βασικά προτειμώ το software(λογισμικό) από το hardware! Όμως στην αρχή ήταν να περάσω Μαθηματικό Αθήνας και να πάρω από εκει τον κλάδο της πληροφορικής αλλά τελικά δεν πέρασα για 100 μόρια (ανέβηκε 800 μόρια lol!) Έτσι τελικά κατέληξα στην Κρήτη! Αλήθεια στην Πάτρα πως είναι η φοιτητική ζωή? Ο φίλος μου πάντως λέει ότι είναι ωραία!
Jun 13 2008 21:48
Photo

Konata → somnium

Ξεκόλα με την Asukoula καλέ μου! Είναι εκτός μόδας desu! :P
Jun 13 2008 21:45
Photo

Konata

Δεν παλεύεσαι ρε φίλε... :) Χαλάλι σου η Άσκα! :drink:
Jun 13 2008 21:41
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Πραγματικα ουτε εμενα μου αρεσε η φυσικη. Ηταν τόσο περιορισμένη ως μαθημα... Υπηρχε ενας τροπος σκεψης στις μισες ασκησεις. ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΤΟ! Ενω στα μαθηματικα υπαρχουν 1000 δρομοι, απειροι τρόποι σκέψεις και κάθε μία νέα άσκηση είναι και μια ξεχωριστή εμπειρία. Ειναι κάτι όμορφο. Ενω η φυσικη βασιζεται στην παρατηρηση...Απλως παρατηρεις κάποια πράγματα και προσπαθείς να βγαλεις ενα τυπο. Η θεωρία βεβαια είναι πολύ πωρωτικη, αλλα μόνο η θεωρια. Οταν πάμε σε ασκήσεις βαριεμαι τη ζωη μου... Και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι φοβερος! Εχεις πολλές δυνατότητες και μπορεις να δημιουργήσεις προγράμματα με οποιαδήποτε ιδιότητα. Μου φαινεται κάτι σαν τέχνη(αφου δημιουργεις) Λογικο ειναι λοιπον να νιωθεις ωραια αν εχεις φτιάξει κάτι καινούριο. Τωρα για το μαθηματικο, πιστευω οτι για να γινεις μεγαλος και τρανος πρεπει να εισαι μεγάλο μυαλο. Δεν λεω οτι ειμαι χαζη, αλλα εχω επιγνωση οτι δεν ειμαι και ιδιοφυια. Δεν ειχα το κουραγιο να παω κάπου και μόνο επειδή μου αρέσει...Τ_Τ Ενας μέτριος γιατρός μπορεί να τα πάει πολύ καλά στη ζωη του, να διακριθει και να παράγει έργο που να τον γεμίζει ικανοποίηση. Μαλιστα μπορει κάποιος να γίνει και καλός γιατρός αν εχει μεράκι και θέληση, δεν απαιτει IQ 300! Για αυτο η ιατρικη ειναι μαλλον πιο ευκολη απο το μαθηματικο. Η πληροφορικη πως σου φαίνεται? Ηταν το dream job σου?
Jun 13 2008 21:35