Community Status Updates
FireFistAce → Zoro
Καλο το videaki γελασα πολυ. Ειναι απο τις αγαπημενες μου σκηνες αυτη που τα παιρνει ο Sanji...
Jun 14 2008 03:12
Zoro → FireFistAce
Καλα 27 ιουνιου θα χεις ξεμπερδεψει δλδ??
Πολυ τυχερος ρε συ...εγω δεν ξεκινησα ακομη,αλλα μεχρι μεσα-τελη ιουνιου θα μαι εδω "δεμενος"...
Μια χαρα εισαι στο berserk παντως...αφου τελειωνεις στς 27 συντομα θα δεις και την συνεχεια,που καλη ειναι αλλα σαν την αρχικη φαση με την πανοπλια τπτ!!
Χαιρομαι παντως που η σειρα ειχε τετοιο αντικτυπο σε σενα!!
Σε οσα παιδια την προτεινα και την δοκιμασα,εμειναν ολοι ικανοποιημενοι...οχι οτι γινοταν κι αλλιως...τελεια σειρα!!
Death Note,ετσι,καιρος ηταν....μεχρι το 25 θα σε ικανοποιησει κλασικα πιστευω(ειδικα τα πρωτα επεισοδια της σειρας ειναι απαιχτα)....απο κει και περα συνηθως δεν αρεσει,οπως και μενα,αλλα δεν ειναι απολυτο,σε αλλα ατομα αρεσε,απλα εγω πιστευω οτι θα ειχε γινει πολυ λιγοτερο κουραστικο αν τελεωνε στα 25....τεσπα,οταν το τελειωσεις πες αποψεις;)
Επισης,αν μεινεις ανικανοποιητος απο το τελος του ανιμε,σαν κι εμενα,σου συνηστω να δεις και τις 2 ταινιες που βγηκαν,μιας και εχουν διαφορετικο τελος,που εμενα μ'αρεσε περισσοτερο....χαλια ερμηνειες εχουν μονο,αλλα κατα τ'αλλα αν μπορεις να μην τις παρατηρεις και προσεχεις μονο την ιστορια,πιστευω θα σ'αρεσουν...
ΟΚ,οτι εικονες εχεις,αν τις θεωρεις καλες βαλ τες στο group,ελευθερα!!
Αυτα,καλη συνεχεια και καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου!!
Θα τα λεμε παντα απο δω...
ΥΓ:btw χτες βγηκε και το τελευταιο του berserk αν δεν κανω λαθος...συντομα μεταφρασμενο..τρεχω να δω μηπως βρω καμια προωρη μεταφραση γιατι εχω πολυ περιεργεια να δω τι θα γινει τωρα!!
ΥΓ2:One Piece αρχιζει και βελτιωνεται για μενα...καλυτερο απο τα αρχικα επεισοδια του tb πιστευω...ακομη και ο Brook που δεν τον πηγαινα,τωρα τον συμπαθησα...και αν ειδες και το 353,ο super saiyan sanji ηταν τελειοςςς!!!
Τσεκαρε κι [URL="http://youtube.com/watch?v=IqGw5EAvs-8&feature=related"]αυτο[/URL] το fun vid!!Πολυ πλακα!!xD
Αντε τα λεμε λοιπον,και παλι καλη συνεχεια!!
Jun 14 2008 03:08
FireFistAce → Zoro
Ολα καλα ρε. ασε εχω εξεταστικη τωρα και μεχρι στιγμης εχω δοσει 2 μαθηματα.Στισ 27 τελιωνω. Εσυ ξεκινησες να γραφεις?
Απο Berserk εχω διαβασει μεχρι το vol.29. Αλλα τωρα δεν εχω πολυ χρονο.
Ξεκινησα και το Death Note(επιτελους). Εχω δει 5 επισοδεια και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο. Ελπιζω ομως να μην καταντησει βαρετο γιατι εχει 37 επισοδεια.
Και ναι που λες εβαλα μερικες φωτο απο Berserk και θα βαλω και αλλες συντομα και στο profile μου και στο group.
Αυτα που λες φιλος...
Jun 14 2008 02:40
Zoro → FireFistAce
Wuzup my friend??
Βλεπω ανεβασες καποιες πολυ καλες εικονες απο Berserk!!
Feel free to put them in the group if you like!!:Blissfull:
Τι λεει που εφτασες στο manga??
Απο εξετασεις,πως παει,γραφεις??
Εγω σε περιπου 10 μερες,γι αυτο θα ειμαι ολο και λιγοτερο μεσα σιγα σιγα...μεχρι μεσα-τελη ιουλιου θα ειμαι "δεμενος"..μετα ελευθερος..αν και τα βραδια θα παιρναω απο δω...
Εσυ τι λεει λοιπον??
Jun 14 2008 02:19
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Hello Πiou Πιou τι ηταν και αυτο που παθαμε με τις Photo του Naruto σημερα?????XDDDDDDD Αν ηταν ετσι ....Εκει να δεις απηχηση στον γυναικειο πληθυσμο που θα ειχε το anime.....δεν θα ηταν τοσο λιγες οι γυναικες narutards....
Jun 14 2008 01:41
Zoro → Radagast
OK θα το χω υποψην για το μελλον και παω τωρα να δω μερικα screenshots...
Χεχε κατα τ'αλλα καλυτερα να την κανεις μεχρι να ηρεμισουν τα νερα...XD
Jun 14 2008 01:33
Radagast → Zoro
Ωχ δε με σηκώνει το κλίμα μου φαίνεται, somebody is gonna take my head.:deadga6:
Anyway Zoro να δεις το Planet terror- χαβαλέ των anime για να προσκυνήσεις απλά Κορεάτες. :) Don't miss it. (Τα screenshots πραγματικά δε λένε τπτ, το θέμα είναι να το ζήσεις αλλιώς no meaning-ούτε το διαστροφικό-άρρωστο σενάριο δε μπορεί να το φανταστεί ο νους σου-Αμφιβάλλω αν από screenshots θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Είναι απ'τα shows που μόνο αν πετύχεις κάνα 5λεπτο σφαγής θα καταλάβεις..)
Jun 14 2008 01:06
SirJim → Zoro
Np, απλά μου τη σπάει το όλο θέμα, και είπα να το λήξω(προσπάθησα at least....)
και plz όχι άλλο copy/paste, θα αυτοκτονήσω....
Jun 14 2008 00:36
Radagast → Zoro
Samsung 24" για PC (wide screen 1920x1200)
full hd 1080p,contrast=10000:1,5ms,HDMI,2xusb για περιφερειακά κτλπ.
Πως την κόβεις;; :P
Δες πιο κάτω για τις εξετάσεις. :P
Jun 14 2008 00:29
Zoro → Radagast
Ωωωω τα ποτα σε πηραξαν λιγο οντως!!
Τεσπα,οθονη TV ή PC???Φαση παντως,ωραιες 24"!(ειδικα για καμμενους σαν του λογου σου!!)
Τελικα δεν μου πες,ολα ΟΚ η εξεταση??
EDIT:Αι αι,παντως καλυτερα να ναι ολη η ταξη παρα μονο ενας..την εχω παθει κι εγω παρομοιως παλια..(ε ρε πανελλαδικες φυσικης 3ης λυκειου,αναμνησεις!!)...
Καλη επιτυχια οπως και να χει!
Καλο καψιμο με την οθονη,τα λεμε(την κανω κι εγω,γελασα αρκετα!!)
EDIT2: (ειδες που εμαθα να κανω edit,αντε και η αλλη:P..ελπιζω να το δεις μονο)
Τζαματη!!Μεγια!
Βασικα απο την 2η σειρα δεν τα ξερω ολα,μερικα ηταν πολυ τεχνικοι οροι για μενα,αλλα και μονο που ειναι 24" Samsung FHD πιανω το νοημα!!
Προβλεπω γερη πορωση το καλοκαιρι!!Και μετα ολο παραπονιεσαι οτι ειναι μουφα η κατασταση σου...μια χαρα θα σαι;)
Καλo avalon!
Jun 14 2008 00:23
Radagast → Zoro
Χαχα την πάτησε η Iristella αυτό δε το περίμενε με τπτ. :P
Νευρίασε πολύ μου φαίνεται οπότε κάτι μου λέει πως θα πάω σύντομα στο "Mu".
Πω δε νιώθω την κάνω μου φαίνεται.
Θα τεστάρω την new οθόνη μου(24" χεχε) με μια προβολή 720p Avalon μου φαίνεται και μετά ύπνος. Όσο αφορά το μάθημα ότι νά'ναι γράψαμε μας έσκισε, παίζει να μη πέρασε κανείς αν και εγώ κρατώ ελπίδες μήπως και το πέρασα. Τη Δευτέρα θα μάθω.
Jun 14 2008 00:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed