Community Status Updates
ichigo13 → Zoro
Οκ ρε το έφτιαξα thanks!
Βασικά αυτό θα πρέπει να έγινε γιαλτι ανανέωσαν τον επεξεργαστή κειμένου!
Jun 24 2008 17:11
Zoro → iristella
Μου το πε και ο ichi το θεμα με τα posts..δοκιμασα και απλα με εβαλε να διαβασω τους ορους του site και να τους αποδεχτω ξανα...πατησα submit και ξαναειμαι ΟΚ...εσενα δεν σου εμφανισε τους ορους??
Jun 24 2008 17:07
Zoro → ichigo13
Μου το πε και η iristella..δοκιμασα και απλα με εβαλε να διαβασω τους ορους του site και να τους αποδεχτω ξανα...πατησα submit και ξαναειμαι ΟΚ...εσενα δεν σου εμφανισε τους ορους??
Jun 24 2008 17:07
ichigo13 → Kenny
A..Kenny βοήθεια τι έγινε?
Δεν μπορώ να ποστάρω.Πρώτη φορά μου συμβαίνει!
Δεν με αφήνει!Μου λέει you must accept the forum rules first!
Nani!!!Μα καλά τι έχει γίνει?Αφού είμαι κανονικά συνδεδεμένος μέσα!
Jun 24 2008 16:54
ichigo13 → Zoro
Ρε Zoro κάτι μου έγινε και δεν μπορώ να κάνω post!Σου έγινε κι εσένα?
Δεν μπορώ να ποστάρω σε κανένα thread!
Jun 24 2008 16:49
Zoro → Elo
"To Berserk το ξερεις??"
:hahaha:μιλας στον πιο καμενο του site!!!Το group εγω το φτιαξα και links/info και τετοια εγω εδωσα πολλα στον ξαδελφο σου και στον Prince...ρωτα τους!!!
Δες το ανιμε πρωτα προτεινω εγω και μετα το manga γιατι το ανιμε σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο πιστευω,ξεκιναει απο πιο καλο σημειο απο το manga...παρ ολα αυτα το ανιμε σε μολις 25 επεισοδια σταματησε και δεν αποτελουν ουτε το 1/8 τις συνολικης φοβερης ιστοριας της σειρας...γι αυτο μετα το anime αν σ'αρεσει αναγκαστηκα θα περασεις και στο manga...προσφατα το τελειωσα και ειναι απο τις καλυτερες σειρες που χω δει...τελειος καμενος!!Αν και προετοιμασου για πολυ βια...καμια σχεση με One Piece!!!
Αλλα και απο το manga να ξεκινησεις δεν χανεις και πολλα,η ιστορια του ανιμε υπαρχει κι εκει...
Οπως ο ξαδελφος σου με το One Piece,κι εγω εβαλα πολλους στο Berserk εδω στο forum!!
Καινουριος εισαι στα ανιμε δλδ??ο ξαδελφος σου σ'εβαλε??
Παντως ναι,δες πως ειναι τα rmvb,αν και κορυφωθηκαν στο water 7/enies lobby απο ποιοτητα...τα τωρινα με το thriller bark,δεν ξερω γιατι,ισως λογω διαφορετικων χρωματων,ειναι λιγο χειροτερη ποιοτητα,αλλα και παλι τα βλεπω μια χαρα...δοκιμασε τα αν θες γιατι γλιτωνεις και πολυ χωρο...
(πολυ πλακα και αυτα για τον prince που γραψες!!)
Τα λεμε super sanjian!!
Jun 24 2008 16:04
kith → ta-
καλα οτι 8α βγουν το εχω ακουσει απο τοτε που βγικε το Sunwell αλλα σιγα μιν περιμενω μεχρι ι blizzard να το 8ιμη8ει γιαυτο 8α τον δωσο τωρα να βγαλω κανα ψηλο και τελως..
Jun 24 2008 15:57
Elo → Zoro
nope,
αυτην την στιγμη ειμαι στριμωγμενος με εξεταστικη και δουλεια,
ομως μαλλον θα αρχισω Berserk,το ξερεις??
ο Dark Prince k o GkLopp μου εχουν πει καλα λογια για'υτο
οποτε θα το αρχισω τωρα οπου να΄ναι!
στα επεισοδια,εμεινα εκει που ηταν ο Sanji SSJ(LOL)
θα δοκιμασω τα rmvb,δεν χανω και τπτ αμα δοκιμασω!
Jun 24 2008 15:53
Elo → sintar
YOSH,Βρηκα και αλλον εναν ~Shitty Cook~
~This is The Ordeal Of Love~
Πο,Φιλε,εισαι πολυ ομορφος,καποιον μου φυμιζεις,
ποιον ρε γαμωτο???(xD)
Jun 24 2008 15:49
Zoro → Elo
Απο Vegapunk δεν εχω δει,αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια,απλα δεν εχω την υπομονη...one piece με υποτιτλους,κι ας ειναι και INP;)
Αρα το παρακολουθεις κανονικα,εισαι στο 357-358 τωρα δλδ??
Κανα αλλο ανιμε βλεπεις??
Θα με βρισουν αν το δουν,γιατι το χω πει τοσες πολλες φορες,αλλα μιας και εισαι καινουριος,ας στο πω...κατεβαζω επεισοδια απο [URL="http://www.iopcnet.com/ndemin/"]εδω[/URL],ειναι σε rmvb μορφη με megaupload,και τα παιρνω ετσι γιατι πιανουν μολις 70-90 mb και διατηρουν φοβερη ποιοτητα για τον χωρο τους και δεν γεμιζω πολλα dvd...βεβαια τα avi γενικως ειναι καλυτερα,αλλα τα rmvb ερχονται πολυ λιγο πισω...
Αυτα....fight you soon,cook!!
Jun 24 2008 15:49
Zoro → iristella
Και δεν ειναι μονο αυτο!!!
Εβαλαν να μην μετρανε μερικα ποστς σε μερικες περιοχες του site και ολοι,μα ολοι εχασαν εναν καλο αριθμο ποστς....εγω απο 1950κατι ειμαι στα 1200...μονο εσυ την γλιτωσες που εισαι νεα γραφομηχανη...χεχε,δες [URL="http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/4923-post-count-problem.html"]εδω[/URL],ετσι οπως πας,με το ποστ rate σου,συντομα θα με περασεις!!:hahaha:
Οσο για τ'αλλο που λες,δεν το ξερω,παω να τσεκαρω να σου πω(χεχε τελευταια εχεις πεσει στα ματια πολλων Near,L κλπ:P)...
Μετα,οσο για τα προηγουμενα,δεν καταλαβα...περασες τελικα??Τι εγινε??
Παντως,κι εγω νυχτερινος τυπος ειμαι γενικα...αν δεν ειχα μαθηματα τα πρωινα,θα κοιμομουν το πρωι...μου φαινετε πιο φυσιολογικοXD
Και αν το μαθημα δεν ειναι πολυ θεωρητικο κι εγω εχω κανει διαβασμα με TV/PC..δυστυχως το τωρινο δεν το επιτρεπει...
Τεσπα,τσεκαρε και το OP group αφησα msg και εκει...παω να δω και τι αλλο επαιξε στο forum αυτη την περιοδο που λειπα!!
Jun 24 2008 15:34
Elo → Zoro
One Piece Εχω τελειωσει,Περιμενω τους Vegapunk Να Βγαλουν Τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ τους,
εχω τεραστια υπομονη!
αμα συνεχιζεις να αναφερεις την αρχαιολογο,στο τελος θα το κανω!
..Νο Marimo is gonna stop me!!!(xi,xi)
[URL="http://photobucket.com/image/sanji%20zoro/NicoZoro/sanji-zoro.gif?o=8"][IMG]http://th171.photobucket.com/albums/u281/NicoZoro/th_sanji-zoro.gif[/IMG][/URL]
Εσυ???που βρισκεσαι στα επεισοδια?
ειδα οτι εισαι 21,με περνας για ενα χρονο!(Τωρα θα Γινω 20)!!
See ya marimo Head!!
Jun 24 2008 15:32
Zoro → Elo
Pleased to Meet you too Ero-Cook(no.2!!)..
Beware not to piss me or I'll make that Curly Eyebrow food for my katana!!
Χεχε,ωραια συστηθηκαμε,πολιστισμενα!!^^
OP τι λεει το χεις δει ολο??
Στο group εχουμε 2 ναυπηγους και 1 βοηθo μαγειρα απο γυναικες...you can try(and get rejected:hehe:)
...αλλα μακρια απο την αρχαιολογο μας!!!:chigau:
Will fight for her!![IMG]http://i156.photobucket.com/albums/t11/inufan111/SanjiVSZoro1.gif[/IMG]
Jun 24 2008 15:26
Elo → Zoro
oi,nice to meet u marimo!!!
Be My friend,and I Will Cut your head bold!
Cause that cactus is blocking my NAMI-SWAN special point of view!
Jun 24 2008 15:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed