Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Ρεεεεε κατι εγινε και δεν μπορω να ποσταρω!!!!!!! Αληθεια!!!!!!!!! Μπαινω στα threads και δεν βρισκω κουτακι!!!!!!! Για κοιτα μηπως εχω φαει ban?????? ΕΕΕΕΕΕ???? Kαι το ελεγα εγω για τους Shinigami........Nα δεις οτι αυτο ειναι δακτυλος του Near!!!!!
Jun 24 2008 15:11
Photo

Elo → GkLoc

Oi,Cousin,where are you???
Jun 24 2008 14:50
Photo

Melkor → iristella

:deadga6: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 24 2008 14:45
Photo

iristella → Melkor

Eλα καλε.... Απλα σε πειραζω... Εγω μια παρατηρηση εκανα απλα! Δεν αντιλεγω με αυτο που λες... Αλλα το γεγονος παραμενει οτι μιλαμε για 2 jounin με ρουχα διαφορετικα απο του Kakashi!!!!!! Α και ειναι κι ο Neji στην μεση..... Αλλα αυτου τα ρουχα μ αρεσουν πιο πολυ απο του Kakashi....
Jun 24 2008 14:34
Photo

Melkor → iristella

:d εισια αποφασισμενη αν μου την λες ε? χαχαχα αμαν πια!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ποιος υπολογιζει τον Guy, και η Kurenai, ειναι γυναικα,ακαι απο οτι θυμαμαι ολες οι γυναικες εχουν διαφορετικα ρουχα. ξερεις τα γνωστα, διακρισεις , σεξισμος, φαλλοκρατια και ετσι. ο Kishi μαλλον εχει καποιο προβλημα σε αυτον τον τομεα:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 24 2008 14:31
Photo

iristella → Zoro

Καλη ορεξη... Οχι μην ανησυχεις... Δεν πηγαινε για σενα ουτως η αλλως..... αλλα απο μεσα ιουλιου και επειτα καλυτερα να προετοιμαζεσαι για πολυ γραψιμο.....
Jun 24 2008 13:56
Photo

Zoro → iristella

Χεχε παω να φαω λιγο(διαλειμμα XD) και θα επανελθω να σου πω αυτα που ηθελα...παντως...DN thread?? ΑΜΑΝ..να αρχισω να ανυσηχω?? Μην ανησυχεις παντως,αν ολα πανε καλα σημερα απανταω!!:hehehe: Τα λεμε σε λιγο^^(ελπιζω να σαι μεσα)
Jun 24 2008 13:45
Photo

iristella → Zoro

Γεια σου Zoro-kun!!!! Καλο ειναι αυτο που εγινε για σενα τελικα..Ναι μεν εχασες καποιες ωρες αλλα θα εισαι ακομη καλυτερα διαβασμενος την αλλη Δευτερα και θα πεις ακομη καλυτερα (και ξερεις πανω κατω το τι ρωταει απο τους προηγουμενους.... Και εγω προφορικα ειχα χτες... Με ειχε πιασει η προκοπη αυτες τις μερες και το ειχα ριξει στο διαβασμα....Να φανταστεις οτι κοιμηθηκα 3-4 ωρες το πολυ σε τρεις μερες.... Και πηγα χτες και επειδη εδινα και εγω προφορικα ημουν σχολη απο τις 10 το πρωι εως τις 7 το απογευμα..... Πακετωθηκα τρελα... Και το κακο ηταν οτι ενω ειχα διαβασει καλα απο την κουραση δεν ειπα τοσο καλα οσο θα ηθελα...... Μετα εννοειται σερνομουνα και μετα βιας γυρισα σπιτι..... Οποτε κοιμησου σημερα να ξεκουραστεις...εδω εγω το εριξα στον υπνο χτες (κοιμηθηκα στις 2 αρκετα νωρις για τα δεδομενα μου) Γενικα εγω ειμαι νυχτερινος τυπος......Ειτε επειδη βγαινω, ειτε επειδη διαβαζω κινουμαι περισσοτερο τις νυχτερινες ωρες. Το εξω πιστευω καταλαβαινεις τι γινεται, ποτο διασκεδαση (προ εξεταστικης) και χορος μεχρι το πρωι, τωρα οταν ειμαι μεσα πιθανοτατα θα διαβαζω και θα εχω παραλληλα το Pc ανοιχτο. Τη νυχτα εχει ησυχια και συγκεντρωνομαι περισσοτερο τοτε...καθαρα πρακτικοι ειναι οι λογοι (βιορυθμος και ησυχια) τπτ το περιεργο...Τα βασανιστηρια τα κανω νωρις για να ξεκινα καλα το βραδυ μου.... Πιστευω να σου ελυσα την απορια... Οσο για το black hole δεν εχω ποσταρει ακομη.... 1ον χτες ημουν τοσο πτωμα που δε μπορουσα να χειριστω πληκτρολιο (κανα δυο vms αφησα και ως εκει).... Μονο κλικ με το ποντικι εκανα για να βλεπω τι λενε οι αλλοι. 2ον εξαντλησα την ενεργεια που μου ειχε μεινει στο DN thread 3oν και βασικο δεν ησουν εσυ μεσα ωστε να αρχισουμε συδυασμενη επιθεση 4ον δεν ειδα καμια συζητηση που να με ενδιαφερει Σημερα ομως θα ξεκινησω...(ασχετο... πιθανον δεν το πετυχες αλλα για καποιον λογο το profil Μου χτες ειχε γινει πολος ελξης για shinigami μπηκα μεσα και μου πιαστηκε η ψυχη:terror2:. Ολο χρωματακια και κακο ηταν το επισκεπτηριο μου..XDDDD) Τις περισσοτερες φορες δεν ειναι καλο αυτο......Eκτος και αν με εχασαν αυτες τις μερες και ανησυχησαν.....:hahaha:
Jun 24 2008 13:42
Photo

psofia → karkas

OMG o karkas μου μιλάει!!!! *nosebleed*
Jun 24 2008 13:38
Photo

Zoro → iristella

Μερααααα iristella-chwan!!!(αν και μεσημερι ειναι!) Πηγα κανονικα για προφορικα σημερα,και χτες εγινε αυτο που φοβομουν...γεμισα αποριες και πραγματα που ηθελα να θυμαμαι καλα και εκανα διαβασματακι ολονυκτιο...πρεπει να κανα 3 ωρες υπνου συνολικα,πανω κατω,αλλα δεν ειχα προβλημα,γιατι εκτος του οτι εχω συνηθισει,τα θυμαμαι καλυτερα στην εξεταση αν τα διαβαζα το προηγουμενο βραδι... Τελικα παω εκει ετοιμος να ξεμπερδεψω και....ειμασταν πολλοι!!:burningbe3: Και μιας και ημουν απο τους τελευταιους με εβαλε αυτη την δευτερα!! Αντε παλι να σηκωσω τα βιβλια..τουλαχιστον τα χω κανει ηδη ολα!!Σημερα ρεπο παντως!! Τωρα δεν θα χρειαστει να ξανακοιμηθω αργα!!(γιατι τωρα ειμαι 100% zoro....falls on the keyboard....ZzZzZz.....hahhhhh....wakes up again!!} Αυριο πριν τις 1:00 το απογευμα μαλλον δεν θα ξυπνησω...και το απογευμα σημερα ισως κοιμηθω...κανονικος Zoro!!XD Τεσπα,παω να τσεκαρω ολες τις αλλαγες στο group και στην τρυπα και.....να υποθεσω οτι ξεκινησες σπαμαρισμα?? Εκανες το 1ο σου σπαμ στον παραδεισο οπου το σπαμ ειναι νομιμo και λεγεται black hole???xD(εδεν για σενα!!) Και τελος,τελικα προχτες δεν μου πες,ολες αυτες τις ωρες βραδιατικα δεν καταλαβα,τι κανεις?? Διαβαζεις,TV ή κατι αλλο?? Οπως λεω παντα,αν ειναι κατι προσωπικο ή που καλυτερα να μην ξερω(πες βασανιζεις καποιον για να φυγει η ανια XD)δεν ειναι αναγκη να μου πεις...απλα ειχα περιεργεια στο τι εκανες τοσες ωρες αυπνη!! Αυτα,παω να δω τι επαιξε χτες που λειψα...μα να ανοιξουν την τρυπα οσο λειπω!!Δεν παιζω!!^^
Jun 24 2008 13:24
Photo

neo^ → Phantom Duck

Δεν αναφερομαι μονο για αυτο το κομματι.
Jun 24 2008 13:07
Photo

xANTONISx → Phantom Duck

[I][U]Δεν είναι λογικό να κάνεις post στο black hole , που είναι καθαρά για spam , και να μετράνε τα posts σου ;). [/U][/I]
Jun 24 2008 13:06
Photo

neo^ → Phantom Duck

Phantom να σε ρωτισω κατι? Γιατι σε μερικα κομματια του Forum αποφασισατε να μην μετατρανε τα post? Ευχαριστω.
Jun 24 2008 12:53
Photo

ta- → kith

εεεε τωρα βγαινουν και τα BRUTAL παρε τα κι αυτα και μετα πουλα τον :P
Jun 24 2008 12:47
Photo

kazmir → Glastenen

Αν δεν βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάνεις εκείνη την μέρα τίμησέ μας: [url]http://www.anime.gr/forums/off-topic/3089-%CD%DD%E1-%D3%EC%FD%F1%ED%E7-25.html[/url]
Jun 24 2008 12:42