Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → lordofblues

Που χαθηκες ρε καπετανιε?? Τι λεει πως παει,επιασες δουλεια στην επιχειρηση?? Ολα καλα?? Καιρο εχουμε να σε δουμε στο πλοιο και φοβομαστε για καμια ανταρσια απο τους μουτσους...καλα στην χειροτερη περιπτωση εγω και ο GkLopp τους ριχνουμε κατω,αλλα οπως ξερεις η ειρηνικη λυση ειναι παντα η καλυτερη....μην μεινουμε χωρις μουτσους!!:bleh: Τα λεμε^^
Jun 24 2008 12:38
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Ουτε εγω εχω πει την τελευταια μου λεξη... Ποιος σου ειπε οτι θα περασω βιολογια και φυσιολογια?(ειδικα βιολογια δεν ξερω ουτε καν ποια ειναι η υλη :hahaha:) Αρα θα δουμε Kaiba τι θα γινει μεχρι το τελος.
Jun 24 2008 12:33
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

κοιτα... κ εγω νομιζεις οτι θα τα περασω ολα αυτο το εξαμηνο??? αντε να περασω 2/5... δυσκολα ομως κ παλι... αρα συνολο θα χω 5 χρωστουμενα μπουαχαχαχαχαχα λενα>>>>>>>>>>>>pizza
Jun 24 2008 12:28
Photo

psofia → karkas

Εγω ξέρω πόσο όμορφος είσαι, καλέ μου! ;)
Jun 24 2008 12:25
Photo

Anyparktos → RiDeLub

LOOOLLL!!Κι έλεγα τι μου θυμίζει...:hahaha: Btw,κάτι για το upload της θεσσαλονίκης λέγατε στο black hole,δες το τελευταίο ποστ μου...Πιστεύω ότι αυτή είναι η εξήγηση!!:tensai:
Jun 24 2008 12:24
Photo

Μα αυτο σου πεω και εγω! Οτι εσυ για να μαζεψεις οσα χρωσταω εγω σου χρειαστηκαν 2 εξαμηνα. Ενω εγω καλυψα το χαμενο εδαφος σε 1 μονο εξαμηνο. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! Ειμαι παιδι θαυμα. Περα απο την πλακα ομως δεν μπορω αλλο! Τελικα το ονειρο μου να περναω τα μαθηματα με 5-6 μερες διαβασμα στην εξεταστικη ειναι αδυνατον να εκπληρωθει...Μαλακα ειναι πραγματικα δυσκολα! Ο_ο Δεν το περιμενα οτι πρεπει οντως να διαβαζω κανονικα ολο το εξαμηνο απο φετος. Παει τη βαψαμε...Την ειχα υποτιμησει αυτη τη σχολη και ελεγα μαλακιες του στυλ "ε ευκολα ειναι,αμα πααπγαλισεις μερικες σελιδες περασες" ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ
Jun 24 2008 12:23
Photo

psofia → Seraphimon-T.K.

yosh! Give me MOAR rep!
Jun 24 2008 12:23
Photo

εγω ομως αν θυμασαι... θα χρωσταω μαθηματα απο 2 εξαμηνααα αφου κοπηκα σε μαθηματα κ απο το πρωτο.... μπουαχαχαχαχαχαχαχα οχι σαν το φλωρακι την pizza π τα περασε ολα μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ας σοβαρευτουμε τωρα... ειμαι πιο γαματη .-
Jun 24 2008 12:18
Photo

RiDeLub → Anyparktos

Όχι ρε συ. Τον [U]f[/U]ire[U]f[/U]ox εννοούσα , απλά βαριόμουν να το γράψω... Sorry για το μπέρδεμα.
Jun 24 2008 12:17
Photo

Ποσα χρωστας και ποσα χρωσταω? Να δεις ποιος ειναι ο νικητης! Δεν εχω δωσει 2 αρα τα χρωσταω σιγουρα,και οπως παει εχω πιθανοτητες πολλες να χρωσταω και ανατομια. ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ ΕΙΜΑΙ! :HAHAHA: Και ολα αυτα να φανταστεις τα καταφερα σε ενα μονο εξαμηνο. Ενω εσυ κοπιασει 2 εξαμηνα.Αρα I win!
Jun 24 2008 12:16
Photo

αντε καλε σιγα!!! π θα περασω κιολας.... ειμαι πιο γαματη απο εσενα αρα κοβομαι σε περισσοτερα μαθηματα... RESPECT
Jun 24 2008 12:12
Photo

Anyparktos → RiDeLub

Στο lolipower problem είπες για ένα site με όνομα ff...Ποιο λες γιατί δεν κτλβα??:'D
Jun 24 2008 12:09
Photo

Καλα ε το ποιηματακι respect! Φυσικα και θα κοβομαι γιατι εχει πιο πολυ ενδιαφερον ετσι! Καλα μου ηρθε μεγαλο σοκ η ανατομια. Στο μαθημα ηταν ολα τοσο κατανοητα και λιγα, ελεγα οτι αυτο το μαθημα παραπανω απο 3-4 μερες δεν θελει! Και μολις τωρα συνειδητοποιησα οτι τσο μαθημα μας ελεγαν την περιληψη της περιληψης ω περιληψη! Καλα ειμαι στα προθυρα αυτοκτονιας... Εσενα πως παει το κοψιμο? (οχι η φυσικη αναγκη του οργανισμου-_-) Μη μου πεις οτι μας προδοσες και περασες?
Jun 24 2008 12:07
Photo

GkLoc → gexion

Μα Οχι,Η Nami-Swan Ειναι και ξαδελφη μου,οποτε ξερω οτι δεν πολυμπαινει μεσα, και μην ανυσηχεις,Πρηζε με οσο Θες! See Ya
Jun 24 2008 12:04
Photo

στα χαμηλα σαλονια ειναι πιο πιθανων... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΜΜΕΝΗ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΗ? ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ? Η ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΒΕΣΕ Κ ΕΚΕΙ ΕΕΕΕ PIZZA DORA ΕΣΥ? ~το ποιηματακι αφιερωμενο στην κουκλα απο πανω~
Jun 24 2008 12:02