Community Status Updates
AkiRoC → Maya-chan
Thanks αλλα επειδη εψαχνα απο το πρωι βρηκα ενα site.:Blissfull:
Και παλι thanks
Jun 24 2008 19:53
Zoro → iristella
Δεν ηταν προφορικη εξεταση??(το λεγα επειδη σε μενα στις προφορικες το ξερεις αμεσως αν περασες ή αν οχι...οπως κι αν ειναι ευχομαι να πηγε καλα^^)
Χεχε παντως κι εγω πτωμα ειμαι τωρα,εγκεφαλος στο 50%...οτι πρεπει για op talk!!
Και απο την μια καλυτερα που εχω ξανα την αλλη βδομαδα,θα κοιμηθω περισσοτερο αυτη την φορα...
Ναι ασε,εγω συχναζα πολυ στο movies forum και απο κει μου αφαιρεθηκαν,ενω εσυ με το vampire knight/naruto κλπ σωθηκες...
Χεχε μην ανυσηχεις,ban δεν τρως μεχρι να ειναι 100% σιγουρο οτι εισαι τοσο επικινδυνη(αλλα τοτε θα ναι πολυ αργα:hehehe:)
Παω να δω λιγο το DN/OP thread να δω τι επαξε...αν μπορεσω και αντεξω,ισως απαντησω και στο 1ο!!
Jun 24 2008 19:25
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Εμείς είχαμε 5 το πρώτο και 5 το δεύτερο!
Στο πρώτο είχαμε Αγγλικά Ι και όποιος είχε proficiency μπορούσε απλά να δώσει ένα αρκετά δύσκολο τεστ για να πάρει απαλλαγή!
Επίσης στο δεύτερο είχαμε και αγγλικά ΙΙ!Από το πρώτο πέρασα 3/5 και από το δεύτερο περιμένουμε!
Jun 24 2008 18:10
iristella → Zoro
Εγω δεν ειδα μεγαλη διαφορα στα δικα μου.... Ισως επειδη ουτως η αλλως μιλαγα για anime manga Και οχι στα community....... Πλακα πλακα οντως σε πεθαναν εσενα...
Kαι δεν βρισκω και Posts σου στο black Hole... Τουλαχιστον τα σκηνικα που μου ελεγες...... (Μυριζομαι συνωμοσια)
Τελικα και εγω το ελυσα το προβλημα. Μου εμφανισε τους ορους και εκανα submit.Αλλα για μια στιγμη λεω "παει με κανανε ban αυτο ητανε. Προεβλεψαν σε τι θα εξελιχθω και ειπαν να με προλαβουν οσο ειναι νωρις XDDDD"......
Για το μαθημα ελπιζω να περασα. Απλα οταν τελικα εξεταστικα ημουν τοσο χωμα που ο εγκεφαλος μου πραγματικα was fried.....Ως αποτελεσμα κανα δυο γελοια πραγματακια δεν τα απαντησα....και μετα που τα θυμηθηκα τραβαγα τα μαλλια μου,,,
Jun 24 2008 18:08
samurai_pizza_dora → ichigo13
Πρωτον μη με ζηλευεις γιατι σε αυτο το εξαμηνο θα τα παω κατι παραπανω απο σκατα.Αρα η ελλειψη αγχους μερικες φορες δεν εινα εποικοδομητικη...
Στην ουσια σε ολο το ετος ειχαμε 12 (αντε 13 με τα αγγλικα ΙΙ...) μαθηματα για γραπτες εξετασεις.Καλα ηταν και μια πραγματικη βλακεια προφορικα για την οποια δεν επρεπε να διαβασεις καν και τα αγγλικα Ι απο τα οποια επαιρνες απαλλαγη αμα ειχες proficiency,αρα δεν μετρανε.So τελικα 12.
Ποσα ειχατε εσεις?
Jun 24 2008 18:05
Μπα....Αν και πολλοί μου λένε είμαι καμένος δεν ισχύει!Υπάρχουν άτομα στην σχολή μου που πραγματικά δεν σκέφτονται τίποτα άλλο ακτός από το πόσα μαθήματα θα περάσουν και με τι βαθμο!Οταν φυσικά τους ρωτάς κάτι για ένα μάθημα άρχιζουν και σου λένετην ιστορία της ζωής τους και τελικα εσύ νιώθεις πως είσαι από άλλο πλανήτη,πως δεν τελικά δεν ξέρεις τίποτα!Α...χεχε και βέβαια όταν πας να τους κάνεις φίλους τότε δείχνουν τοπόσο κλειστά και κομπλεξικά άτομα έιναι!Να το ξέρεις πάντως ότι όντως υπάρχουν αρκετοί καμμένοι!
Βασικά ξέρεις εμένα πιο είναι το προβλημά μου?Οτι σκέφτομαι κάθε φορά το μέλλον και υπολογίζω τα χρόνια που χρειάζεται για μα βγάλεις και αγχώνομαι ενώ δεν πρέπει!
Εγώ σε ζηλεύω γιατί βλέπω πως τα πηγαινείς πολλύ καλά χωρίς να έχεις κάποιο ιδιαίτερο άγχος!
btw πόσα μαθήματα είχες όλο τον χρόνο?
Jun 24 2008 17:55
samurai_pizza_dora → ichigo13
We're burnt damn it!
Αυτο σημαινει να μην σε παιρνουν απο κατω οι αποτυχιες.
Στη σχολη σου ετσι ειναι τα παιδια? Γαματα! Εχουν σωστη φιλοσοφια ζωης. ^^
Δεν πιστευω εσυ να εισαι με τα φλωρακια?
Jun 24 2008 17:45
Zoro → Elo
5-6 χρονια OP??
Πολυ καμενος βλεπω:P
Δεν το περιμενα...εγω απο τον προηγουμενο νοεμβριο περιπου ξεκινησα op και ανιμε..πριν μονο απο tv εβλεπα...παντως καλυτερα απο την μια γιατι το water 7 δεν θα αντεχα 2 χρονια μεχρι να τελειωσει...ετσι το πηρα ολο ετοιμο τουλαχιστον...
Jun 24 2008 17:29
Α..καλά το να δω άτομα να τσακόνονται για το ποιός θα περάσει ταπερισσότερα το έχω δει αλλά το ποιός θα περάσει τα λιγότερα πρώτη φορά στη ζωή μου το βλέπω!:hahaha::hahaha::hahaha:
Κάψιμο FTW!:hero:
Mάλλον θα πρέπει να έρθεις στην σχολή μου :hehehe::kakaka:
Jun 24 2008 17:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed