Community Status Updates
Umi no Ossan → Zoro
Ειχα περιεργια να δω ποιος ειναι ο καπετανιος μας.Λυπαμαι που στο λεω αλλα οσο φανταστικος-καταπληκτικος-υπεροχος εισαι με τα κατανα τοσο ασχετος εισαι απο navigation.Τι θες να πεις λεγοντας υποπτοι;; Εμεις ειμαστε αθωοι σαν μωρα. Ε μα καθαριζοντας το πλοιο μονος μου ειπα να το κανω επισημο το ποστο.Ασε κ τωρα πρεπει να καθαρισω το deck μιας κ πλησιαζουν τα γενεθλεια της iri.
Ναι.Μολις γυρισα σημερα απο την σχολη το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να δω το τελευταιο επεισοδιο.
Jun 24 2008 22:29
AkiRoC → ichigo13
Omg!! Εκτος απο ολα τα καλα της ανθρωποτητας εισαι και γενναιοδωρος!! xD
Παω να φαω κρακερακια
Jun 24 2008 22:28
Zoro → iristella
Χαιρομαι που σ'αρεσε γιατι μου πηρε περιπου 30-45 λεπτα να το κανω+μερικες εικονες τις εφτιαξα εγω,μιας και δεν υπηρχαν....
Τελικα οταν ξαναδιαβασα την ιστορια οντως ταιριαξαν καλα με τα λογια οι εικονες!!!
{και πιστευω εισαι συμφωνη με τις τελευταιες 2 προτασεις ε??:hehehe:}
Παντως ολως παραξενως στο group δεν φοβασαι να δειξεις και την...εχεμ εχεμ...dark side σου??πως κι ετσι??
Να υποθεσω οτι ειναι λογω του οτι ολοι ειναι παραξενοι εκει??:hihi2:
Και τελος,καλα τα λεει ο ichi απο κατω,for every problem ask zoro!!:Blissfull:
Jun 24 2008 22:26
Zoro → Umi no Ossan
αχα αχα....κατασκοπεια βλεπω!!!
Μην ανυσηχεις...παρ οτι εσυ και η ομαδα iri+ori+sere+frank-enstein τελευταια ειστε λιγακι υποπτοι,δεν νομιζω να κινδυνευουμε απο ανταρσια....we re all nakamas!!!(baka is he who beleives it:hehehe:)
Το πα για να ξαναφερω πισω των καπετανιο μας που εχουμε βδομαδες να τον δουμε και καθεται πισω απο ενα βουνο πιατα και ποτα....ξερεις,για να τον βγαλω εξω!!
Αλλα δεν παιρνει απο λογια νομιζω!!!Αντε να μ'ακουσει!!
Επισης,κι εγω με τα κατασκοπικα μου μεσα ειδα οτι ειπες οτι αν ηταν σε μενα θα φταναμε στην κοκκινη γραμμη σε 20 χρονια!!!
This is the trust you have to your master swordsman???
Παω να οδηγησω το πλοιο μονος μου να σας δειξω ποσο ευκολο ειναι να φτασεις εκει!!
{good luck making circles forever!!xD}
Χεχε,παντως το ονομα κατω απο το user name σου παει πολυ...αυτοπροαγωγηθηκες απο μουτσος βλεπω,αλλα τ'αξιζεις...ο αλλος ο τεμπελαρος μας παρατησε και αφησε ολη την δουλεια σε σενα!!!
Αρα δικαιως πηρες την προαγωγη σου!!
Τελος,OP τα χεις δει ολα μεχρι το τελευταιο ep??
Jun 24 2008 22:22
Umi no Ossan → Zoro
Zoro με πληγωνεις...Διαβασα οτι φοβασαι ανταρσια απο τους μουτσους.Σου εδωσα εγω τετοια δειγματα;;; Εγω που προσπαθω να ειναι ολα στη τριχα;;;(γιατι δεν ειμαστε κ πολυ κ ο αλλος μας ο μουτσος εχει εξαφανιστει).
Jun 24 2008 22:02
ichigo13 → AkiRoC
Xεχε τίποτα ρε φίλε!Αντε πάρε κι ένα friend request από μένα τώρα!
Jun 24 2008 22:01
AkiRoC → ichigo13
ΝΑΙΙΙ τα καταφερα!! Χαρης την βοηθεια σου Master...:nod:. Απο δω και περα θα ακολουθω το μονοπατι που εσυ πατησες/σκαλισες/δημιουργησες(διαλεγεις και παιρνεις). Θα ειμαι ο εμπιστος βοηθος/φιλος/συναιτερος (διαλεγεις και παιρνεις) και θα γινομαι χαλι να με πατησεις!! Ε...το ****** λιγο. Απλα περασα να πω ευχαριστω:wooi2:
Jun 24 2008 21:57
kith → ta-
kitakse opos kai na exei karta den exo gia na log kai na skaso 30 euro gia na mpo na bgalw ta brutal kai meta na ton pouliso diskolo giath proton gia na bgalw brutal me druid (feral) einai oxi diskolo ala iperdiskolo mias kai eimai class to opio den metrai os combo se arena giayto bgazw me to zori 300-350 points tin ebdomada ara 8a xalasw pio polla apo oti 8a bgalw ase pou isos ksanakoliso to opio dn to 8elw pragmatika den eimai apo tous protous pou to lene alla exo bri ti ygeia mou apo tote pou to stamatisa to liosimo dld eleos... 1-70 se 2 mines
Jun 24 2008 21:44
ichigo13 → iristella
Τα ίδια κι εγώ Ιristella!νόμιζα στην αρχή ότι είχα φάει κάποιο ban αλλά μετά ρώτησα τον Zoro και το πρόβλημα λύθηκε!Μα κι αυτοί δεν λένε τίποτα?
Jun 24 2008 21:43
ichigo13 → AkiRoC
Λοιπόν φίλε το έψαχνα κι εγώ!
Ακου κάνε quote όποιο post άλλου παιδιού θέλεις και μετα θα σε βγάλε σε μια σεελίδα με κάτι κανόνες!Ε...πήγαινε κάτω-κάτω και πάτα accept και είσαι έτοιμος!
Αυτά!Ελπίζω να βοηθησα!
Jun 24 2008 21:32
AkiRoC → Phantom Duck
Αγαπητε κυριε Παπια. Heleeeep me, ολη μερα δεν μπορω να κανω posts!! Εχω παει σε 500 Threads και ουτε σε ενα δεν μπορω. Μονο ενα Visitor Message καταφερα να γραψω....
Jun 24 2008 21:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed