Jump to content

Community Status Updates

Photo

Konata → Tamaki

......και που λες στο 11ο επ. του Δρ........ :P
Jun 25 2008 01:12
Photo

Tamaki → red pyramid

[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/littlebusters.jpg[/IMG]
Jun 25 2008 00:58
Photo

Radagast → Kenny

Και στο Azumanga daioh δεν είπα πως με χαλάει συνολικά το σχέδιο και το animation, απλά με χαλάνε τα μικρά παιδάκια χαρακτήρες. (κοινώς μου φαίνεται παιδικό γι'αυτό και δε το είδα ακόμη κάαααποτε ίσως, θέλω χαρακτήρες μεγαλύτερης ηλικίας και όχι χιούμορ 12χρονων αλλά 18χρονων+++ αν με καταλαβαίνεις)
Jun 25 2008 00:56
Photo

Radagast → Kenny

Βασικά υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ παιδικού design με ανύπαρκτο πολλές φορές background design (όπως με χάλασε το Sayonara), και μεταξύ "dementia" design που προσωπικά στο Aachi&Ssipak μόνο παιδικό δε μου φάνηκε. Ίσα ίσα που ήταν τέλειο για το είδος του movie. Άλλωστε είπα ποτέ πως με χαλάει το σχέδιο στα mind game/dead leaves/flcl πχ? Αλλά σε σκέτο comedy anime ναι θέλω να δω κάτι διαφορετικό. Κι ούτως ή αλλως το Sayonara δε το θεωρώ σε καμιά περίπτωση ούτε dementia-surreal ούτε κάτι το παρανοικό για να περιμένω ανάλογο design. Χώρια που είναι ανόμοια σύγκριση κιόλας το movie με ολόκληρη σειρά. ^^ (και πέρα απ'τη πλάκα με βάζεις να συγκρίνω κάτι με τέλειο και συνεχώς κινούμενο animation με απίστευτα πολλά pixel και λεπτομέρεια σε όλο το screen με τα ψίχουλα-animation που έβλεπα στο Sayonara? ) :P Μέρα με την νύχτα imo. Η πιο σωστή διατύπωση για το Sayonara είναι πως είχε για μένα παντελώς "ανύπαρκτο" σχέδιο+animation για το γούστο μου, πολύ ρηχό. Παραδέχομαι βέβαια πως αν ζούσα στην Ιαπωνία ίσως να μου άρεσε πολύ περισσότερο συνολικά το Sayonara. ^^
Jun 25 2008 00:54
Photo

Kenny → Radagast

Γιατί δηλαδή να σε χαλάει το κωμικό character design στο AzuDai και στο SZS, και να μην σε χαλάει στο Aachi And Ssipak; :orly:
Jun 25 2008 00:44
Photo

red pyramid → Glastenen

How is it going?
Jun 25 2008 00:15
Photo

iristella → Zoro

Οχι απλα μου αρεσε γελαγα μονη μου για κανα τεταρτο σαν το χαζο!XDDD Hταν απλα τελειο και οι εικονες ηταν φανταστικες.... Χαρα στο κουραγιο και την υπομονη σου! Για τις τελευταιες δυο προτασεις χμμ συμφωνω αν και υπαρχουν και εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα!!! Καλα ναι ο Ichi σωστα το ειπε.... Πρεπει συντομα να παρεις προαγωγη στο forum και να γινεις τουλαχιστον mod. Oσο για την dark side μου που το βασιζεις αυτο???Εγω ειμαι ενας αγγελος. Μεχρι και ο serestrum το δηλωσε οτι εμενα και την Orion δεν μας πειραζει. Μου ζητησε και να τον παντρευτω κιολας.Οχι ενταξει αγριευω λιγο ειναι αληθεια......... Αλλα σε group πειρατων δεν ειμαι? Ολοι ειναι λιγο πιο αγριοι και τρελιαρηδες εκει..... ([COLOR=white]βασικα στο group του vampire knight χτες δαγκωσα μελος οποτε εκει ισως ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματαΧDDDDD[/COLOR])
Jun 24 2008 23:59
Photo

red pyramid → Erisadesu

No you are not right american hip hop for the win :P
Jun 24 2008 23:36
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Χμμμ. Αρα να ετοιμασω κατι σε Tomb Raider μιας κ εχει την περιπετεια κ τον τσαμπουκα μεσα της
Jun 24 2008 23:08
Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

κι εσυ κι εγω κι ολοι μας.looool
Jun 24 2008 23:02
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Η iri τι θεση εχει?? Αν εννοεις αυτο ειναι η αρχαιολογος μας!!^^
Jun 24 2008 23:00
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Ετσι γινομαι κ γω ταρανδος !!!
Jun 24 2008 22:57
Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

τυχερος δεν λες τπτ....στα οπα οπα τον εχουνε.loool
Jun 24 2008 22:55
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Yoshi !!! Βασισου πανω μου. Ολα θα ειναι στην εντελεια. Τι θεση ειπαμε εχει στο καραβι (με τοσες αλλαγες μπερδευτικα);; Για να φτιaξω αναλογο ντεκορ. Βασικα εψαχνα αν υπαρχει στο πληρωμα αλλος 24ρης, συντομα 25ρης
Jun 24 2008 22:47
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Τα γενεθλια της iri?? OMG τωρα το δα...να τις ετοιμασουμε παρτι εκπληξη στο πλοιο!!! Master Deck Boy,περιττο να πω οτι 27 Ιουνιου το πλοιο θα τυφλωνει απο την λαμψη του....αν χρειαστεις κι εγω θα.....φωναξω τον βοηθο μου να σε βοηθησει!!xD Btw,δεν εισαι ο μονος 24ρης,υπαρχει και ενα αλλο παιδι,ο Cassiel,απλα τον βλεπουμε στο thread μονο και οχι στο group,αρα μην ανυσηχεις...κι αλλα πειραματοζωα για τον doctora!!:hihi2:
Jun 24 2008 22:40