Community Status Updates
Zoro → iristella
Ναι,καλοκαιρι μας περιμενει μαραθωνιος ανιμεXD...αντε να ρθει!!
Παντως τελικα που το σταματησες???Εκει που βρηκε τον Zoro??(3o-4o επεισοδιο??)
Θα δεις που πιο κει γινετε τελειο...ειδες η ori-chan πορωση!!
Επισης,ελπιζω να πιασες το μυνημα μου( [COLOR=White]με τα γραμματα[/COLOR] )στο group;)
Jun 25 2008 02:46
iristella → Zoro
Το απογευμα ειχε πεσει τρελο γελιο......XDDDDDDDDD Ημαστε αρκετα ατομα και επεσε χαβαλες....... Αντε αντε να το προχωρησω κι εγω το OP Να φτασω εκει που ειστε κι εσεις.....
Jun 25 2008 02:43
Zoro → iristella
Χεχε κι εμεις χαιρομαστε που εχουμε εσενα,δεν ειδα κανεναν να παραπονιεται απο τοτε που ειπα να σου κρατησουν θεση γιατι ειχα βρει την τελεια αρχαιολογο!!(παλι καλα που ο gklopp,ο συντονιστης μας,συνηθως συμφωνει μαζι μου και ετσι εμεινε κενη η θεση!)
Και οπως σου χα πει,το group μας ειναι μοναδικο!!
(σκεψου οτι ειμαστε μονο 3 και και παλι το "κραταμε"...φαντασου οταν ειναι και οι αλλοι τρελοι εδωXDXD)
Jun 25 2008 02:36
iristella → Zoro
Συμφωνω συμφωνω...... Καλα πολυ πλακα ομως στο group..... καινουριο συκωτι εχω κανει με εσας......
Jun 25 2008 02:31
Zoro → iristella
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:[OMG τωρα το δα!!!Οντως με μπερδεψαν τα λογια της και δεν το σκεφτηκα...ειχα αρχισει να νομιζω οτι σε περασε στην πονηρια και υπονοουμενα,αλλα μαλλον αυτη ειναι η τακτικη σου..να το παιζεις "αδυναμη" αλλα μετα τα χες μελετησει ολα πισω....I bow again to you evilness:nod2::nod2:....και εδω αξιζει να πεις...
[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/1531/asplannedrd3lz9.jpg[/IMG]...συμφωνεις??XD]
Jun 25 2008 02:23
iristella → Zoro
Σου εκανα ηδη την προταση για να ξεκινησουμε το σχεδιο και επισημα στο Op group ([COLOR=white]R mode ηταν το συνθημα[/COLOR]).... αλλα μαλλον παρεξηγησες το ειδος του υπονουμενου με αυτα της Orion.,,,,,yare yare men...XDDDDDDDDDDD
Jun 25 2008 02:13
Zoro → iristella
Εννοειται...αυτη ειναι η πειρατικη ζωη(το ξερα οτι θα σ'αρεζεXD)...σ'ενα duel (το πε ακομη και ενας κακος στην σειρα)μεταξυ πειρατων δεν υπαρχει δικαιο και αδικο αν ο ενας εχει πιστολι και ο αλλος σπαθι πχ...υπαρχει νικησα ή εχασα...τπτ αλλο...
Αρα αν θες να κατακτησεις κι αυτον τον παραλληλο κοσμο(iristella magnus!!)...be my guest...αλλα προσεχε...αν και κλασικα ειμαι με το μερος σου εδω οπως ειδες οι πervs δεν μετριουνται...καμια σχεση με το DN!!!
(σχεδον μονοπωλεις το group πια,αρα ηδη το σχεδιο εχει τεθει σε εφαρμογη:hehehe:-->infiltration succesful!!)
Jun 25 2008 02:08
iristella → Zoro
Ολες ολες οι τσατσιες???? Γιατι τωρα με προκαλεις για (kira mode /on)...I wanna be the god of OP world και δεν συμμαζευεται
Jun 25 2008 02:03
Zoro → iristella
Χεχε μην ανυσηχεις,κι εγω οταν την πρωτοδιαβασα εκπληχτικα απο το αποτελεσαμ(βγηκε πιο καλη απ οσο περιμενα)και γελασα μεσα μου λιγο!!
Οντως αγγελουδι εισαι,αγγελουδι που βαζει τις ελαφρως κακες πραξεις μεσα σε παρενθεση,γραμμενες στ'ασπρα:hihi2:...αλλα οπως λες,στο op group λιγοι ειναι κανονικοι(εγω πρεπει να ειμαι ο πιο κανονικος απ ολους:hahaha:!!)αρα ολες οι "τσατσιες" επιτρεπονται...
Yo-Ho-Yo-Ho A Pirates Life for Me!!!
(εν το μεταξυ ειδα το DN thread και κλασικα rulares...με πλησιαζεις επικυνδινα...και σε εκτασεις ποστς και σε αριθμο ποστς...πρεπει να λαβω τα μετρα μου,Kira-samaXD...να δω ποτε θα προλαβω να απαντησω κι εκει!)
Jun 25 2008 01:35
Tamaki → Konata
ναι..?
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/littlebusters.jpg[/IMG]
Jun 25 2008 01:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed