Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Στο DN thread για τον ιchi τα εγραφα.......Ενα βημα την φορα και ερχεται πιο κοντα.... Ημουν πολυ πειστικη παντως πιστευω.....
Jun 25 2008 04:34
Photo

Zoro → iristella

Ειδες τον L που πεθαινε απο το αλλο καθαρμα και θυμιθηκες το καθηκον σου να προστατευεις τους αθωους^^ (+ενα πλασαρισμα αλα R και ο ichi ειναι ξανα δικος μας....εεε σου ηθελα να πω,σου:nanana:) [B]EDIT:[/B]Οντως,ο γιατρος,ο master deck boy και οι υπολοιποι εχουν να δουν αρκετα αυριο....ori-chan,iri-chan χαιρομαι πολυ που σας εβαλα στην σειρα!! Το group και παλι καλο θα ηταν,αλλα θα ελειπε η perv μερια της ori και η talkative ability σου...now it's perfect!!
Jun 25 2008 04:32
Photo

iristella → Zoro

Φαντασου σκηνικο.....Ξυπνανε οι αλλοι αυριο και τα βλεπουν.,,,,,, Περιμενω πως και πως να δω αντιδρασεις......Θα φριαξουννν:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 25 2008 04:31
Photo

Zoro → iristella

Ατακα μετα απο ατακα οντως...δεν μπορεις να πεις,ταιριαζει με τον cook....απλως...τωρα νομιζω οτι ο cook ειναι πιο μικρος pervert μπροστα της...σχεδον δεν υπαρχει!!:hahaha: Χαχα,3 ατομα,αγρια χαραματα κι ακομη αντεχουμε...δεν μπορεις να πεις...αυτο το group ειναι το καλυτερο και τα σπαει!!!OP forever!!(αν και γιναμε λιγο hentai που ειπες κι εσυ!!) Λιγο ακομη θα μεινω να δω καμια απαντηση της και φευγω..μετα κλασικα τα λεμε βραδια δυστυχως:(...τερμα το ρεπο...ας το χαρω ακομη λιγο ομως!!
Jun 25 2008 04:26
Photo

iristella → Zoro

η orion δινει τα ρεστα της αποψε,,,,,,,Εχω μεινει.....
Jun 25 2008 04:21
Photo

Zoro → iristella

Σοβαρη iristella-->strange iristella-->very odd iristella(lately)-->Zoro likes!!! (αυτοι οι 2 στο group φταινε...κοιτα επηρροια...και ο ενας ειναι απων!!)
Jun 25 2008 04:02
Photo

iristella → Zoro

Εχω εννοια με αυτα που μου λεει η Orion Και εχω αποσυντονιστει....... Εχω χασει τα αβγα και τα πασχαλια... Αλλα το εννοω δεν θα σου κανω spoil...Ειναι καλυτερα να το δεις μονος σου....και να μου πεις δικες σου εκτιμησεις.......Δεν εχει αξια να τρωγομαστε σε αποψεις που θα σου εχω περασει εγω.
Jun 25 2008 03:58
Photo

Zoro → iristella

:OMG3:Αυτο ηταν το πιο σοβαρο statement που μου χεις κανει απο τοτε που σε γνωρησα εδω στο forum!!!!:hahaha: πρωτα σε πειραζουν τα σποιλερς για τον ace και μετα λες οτι δεν κανεις τετοια!!! :terror2: What's wrong kira-sama?? (θες να γραψεις στο τετραδιακι καποιον στην τυχη οπως στους παλιους καιρους??ετσι για να ξεδωσεις!!:orly:)
Jun 25 2008 03:56
Photo

iristella → Zoro

Μην ανησυχεις δεν κανω τετοια.......Πραγματικα τωρα.....
Jun 25 2008 03:53
Photo

Zoro → iristella

Χεχε οχι που θα τα χανες τα διαφανα γραμματα!!! (οταν αρχισω ναρουτο να προσεχω τα spoiler attacks σου δλδ!!....θα ξερω τι θα γινεται στην σειρα 20 επεισοδια πριν γινει:nanana:)
Jun 25 2008 03:51
Photo

iristella → Zoro

που καλε??????Παω να δω...Αν λες τα ασπρα γραμματα τα ειδα....... Οχι που θα μου ξεφευγαν.......Pervert!!!!!!!!!!!!!κολλησες κι εσυ...... Nα δω η σειρα μου ποτε θα ερθει και δεν σας βλεπω καλα αγορια και κοριτσια τοτε......
Jun 25 2008 03:43
Photo

Zoro → iristella

Btw,ας μην το πω στην ori,αλλα στο μηνυμα που λες οτι δεν σε προστατευσα εχει κρυφο μυνημα...I hope kira-sama noticed it!!!:hehehe: Α,ξεχασα ο Ace ειναι........ωραιος:hehe:...απιστευτο,εσυ να μην θες ν'ακουσεις σποιλερ....μετρησες την πιεση σου??
Jun 25 2008 03:40
Photo

iristella → Zoro

χεχε καλο αυτο....τουλαχιστον αν δεν τα πιανει η ori δεν τα πιανουν και οι shinigami...... Δεν μπορω κι εγω να βλεπω αnime με πιεση....Θελω τον χρονο μου....το καλοκαιρι εχει οντως να γινει μαραθωνιος.....Εχω βγαλει και προγραμμα...
Jun 25 2008 03:05
Photo

Zoro → iristella

Ναι αν θυμαμαι καλα στο 2ο εμφανιζεται,αλλα ειναι η αρχη και μοιζει πολυ παλικαρος και σοβαρος,οπως νομιζε η ori στην αρχη...ενω τελικα cool ναι αλλα καμια σχεση με σοβαροςXD (αν και συγκριτικα με τους αλλους ειναι ο πιο νορμαλ) Ναι,καλο ειναι να το δεις με ηρεμια..κι εγω γι αυτο δεν βλεπω ανιμε αυτη την περιοδο(+εχω να μπω στο forum)..θελω να ξεμπερδευω με τις εξετασεις... Παντως θα δεις οτι κι ας ειναι 358 επεισοδια μεχρι τωρα,κι ας προβλεπονται τουλαχιστον αλλα τοσα,απο ενα σημειο και μετα θα θες να μαθεις περισσοτερα και περισσοτερα για τον κοσμο...γιατι πολλα πραγματα ακομη και σε μας ειναι ακομη κενα...358 επεισοδια και δεν φανταζεσαι ποσους κακους εχουν ακομη να νικησουν,ποσα ατομα να επισκεφτουν,περιπετειες,πλακες κλπ...ουτε ακριβως στην μεση δεν ειμαστε....ο κοσμος ειναι πολυ βαθυς...μαλιστα οταν εχεις οσα επεισοδια θες θα ναι ωραιο σε μερικα αρκ...ας πουμε τωρα να τα βλεπω 1 τη βδομαδα βαριεμαι και καθομαι και συγκεντρωνω 3-4 πριν τα δω...(βασικα φταει και το αρκ αυτη την περιοδο που ειναι καλο αλλα οχι οσο τα προηγουμενα..) Αχχχ,να ναι καλα η κωδιοποιημενη ομιλια...ουτε η ori δεν τα πιασε!!
Jun 25 2008 02:59
Photo

iristella → Zoro

φυσικα και το επιασα....δεν χρειαζεται να τα ρωτας αυτα....This is kira you re talking to....καπου εκει ειμαι και εγω,,,,,,, στο 2ο δεν εμφανιζεται ο zoro???? Τεσπα θελω να τα ξαναδω αλλη μια γιατι τα ειδα λιγο βιαστικα και θελω να παρω τον χρονο μου για να τα ευχαριστηθω.....
Jun 25 2008 02:49