Community Status Updates
lordofblues → Zoro
zoro φιλε μου με τρεχουν η δουλεια και οι γκομενες
(ποπο αυτες οι Ελληνιδες πολυ με κουραζουν εχω αρχισει να νοσταλγω το εξωτερικο)
επισης ειναι και οι περισσοτερες σχετικα μετριες γκομενες.(αλλα νομιζουν οτι ειναι θεες) ****** τα δηλαδη....
Jun 25 2008 10:15
пустая комната → Anelis
Hi sweety!!! Δεν ήξερα ότι σου αρέσουν τόσο τα anime! Χαίρομαι που ήρθες στην παρέα μας. Σίγουρα θα γελάσεις πολύ.
Jun 25 2008 08:28
Orion19 → iristella
Ή Coming Mary...Και αυτό καλό και ακόμα πιο ανώμαλο. Καλύτερο το πρώτο όμως γιατί η αρχή μετράει στο να μοιάζει το όνομα. Χε χε.
Jun 25 2008 04:58
iristella → Orion19
Tiποτα καλε.....Εδω σε λιγο θα κουμπαριασουμε (τωρα ποιοι θα ειναι αυτοι που θα κρεμαστουν ειναι αλλο θεμα) και δεν θα ημαστε και friends?..... Οποτε εφοσον βλεπεις τα vms καταλαβαινεις τι τρελα κουβαλαμε εγω και ο Zoro.....ΧDDDDDD Για τα σιδερα και οι δυο..... Το ειπα και στο group και στο ξαναλεω...Οταν αυριο δουν οι αλλοι τι τους ετοιμασαμε θα γινει πανικος.....8 σελιδες μονοι μας.....Και ειμαστε ακομη On going......
Jun 25 2008 04:57
Zoro → iristella
Τωρα την εκανες add???{oντως τωρα ειστε παλιοφιλες^^}
Το πλοιο το λενε Going Merry αλλα το λενε και Going Merry Go πολλες φορες...γι αυτο η ori ειπε Going Horny πριν xD
Jun 25 2008 04:56
Orion19 → iristella
Zoro-kun, ξέρεις βέβαια οτι μπορούν και άλλοι να διαβάσουν αυτά που γράφεις εδώ, ε; Χε χε χε.... Iri-chan! Thanks for the add!!! Αχ, ούτε να τα΄χαμε πιεί δε θα περνούσαμε τόσο καλά!
Jun 25 2008 04:53
iristella → Zoro
Τον εχω υπο ελεγχο....... μην ανησυχεις για τπτ..... Οσο για το edit μπορω να πω οτι πλεον ειμαστε ενα πληρωμα που εχει απο ολα..... Αν και προτεινω να αλλαχθει το ονομα του πλοιου συμφωνα με τις προτασεις της Ori.....Αληθεια πως το λενε το πλοιο μας..?????
Jun 25 2008 04:48
Zoro → iristella
Οντως πλακα πλακα σου αντιταχτηκε..δεν το χα παρατηρησει...[[COLOR=White]danger,indipendent thoughts produced!!που λενε και στους simpsonxD[/COLOR]]...παραλιγω να μας ξεφυγει κι αυτος αλλα νομιζω τον προλαβες στο τσακ!!
(καλα ο sefiroth σε εγραψε isirtella αν το δες...κι αλλο παρατσουκλι!!)
...πιο κατω δες και το edit!!
Jun 25 2008 04:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed