Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → kith

Τhanks για το request.
Jun 25 2008 14:13
Photo

himawarinosekai → QueenofHearts

Ναιαιαιαιαι!!!! *όπου γάμος και χαρά....* Λοιπόν ξεκίνα εσύ, στείλε μου το mp3 και θα σου κάνω φωνητικά!!!!! Ο______ο
Jun 25 2008 14:08
Photo

QueenofHearts → himawarinosekai

Λες να κάνουμε τις Αnimae baebes και να τραγουδάμε μεσ-ανιμικά τραγούδια?
Jun 25 2008 13:54
Photo

Δεν είναι εδώ οπότε μη σε απασχολέι! Μπορούμε να τραγουδάμε άφοβα!!
Jun 25 2008 13:53
Photo

gexion → GkLoc

:oo:[B]Ναni?...εσύ βλέπω τα άλμπουμς από one Piece, δυο-δυο τα ανοίγεις άτιμε:hahaha:[/B] [B]and about my thread,let's just forget it Captain,το ποτάμι πίσω δε γυρνάει δυστυχώς:stubborn:[/B] [B]αμάν μ'αυτές τις φωτιές...πάλι μας καίνε την Ελλάδα..δεν ξέρω αν μένεις κοντά Αθήνα..αλλ΄εδώ ο ήλιος έχει κοκκινίσει και βράζει ο τόπος:deadga6:[/B] [B]εσύ δίνεις εξεταστική να υποθέσω?πάντως μην αγχώνεσαι και τόσο γιατί ο,τι έγινε ,έγινε....SUMMER ONWARD YIHAAAAAA:wooi2:[/B]
Jun 25 2008 13:37
Photo

Franky_Super → iristella

καλησπερα,ολα καλα?να σε ρωτησω κατι?αυτο το progress που λεει σε σενα 99% και μενα starting τι ειναι?που χρησιμευει?
Jun 25 2008 13:33
Photo

shhhhhh!!! Θα μας δει η d2e καλέ! Μ' αρέσει ο Frank! arigatou!♥
Jun 25 2008 13:29
Photo

When the moon hits your eye like a big pizza pie That's amore When the world seems to shine like you've had too much wine That's amore Σουρεαλ στίχος or what?? Αντε, σου κάνω και καντάδα!!!
Jun 25 2008 13:17
Photo

Baka baka! :deadga6:
Jun 25 2008 13:09
Photo

GkLoc → Elo

Oi Cousin,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Βρηκες τον δρομο σου εδω,και Απο οτι ειδα,ηδη με τον zoro κανετε "Σχεσεις"...Sanji-Zoro καλα να περασεις ρε Ελο Στο forum Και Πιο Πολλυ One Piece!!!!!
Jun 25 2008 13:07
Photo

GkLoc → gexion

αληθεια????:oo: Σαν Δε Ντρεπονται Που Σου κλεινουνε Το Thread!:erk: Οι Δικοι Μου βαθμοι,ακομα,αργουνε,(Εχω τεραστιο Αγχος):colddd: What's That Album Doing There??(Ξερεις σε ποιο αναφερομαι):burningbe3: Πλακα Κανω,See ya!
Jun 25 2008 13:04
Photo

xANTONISx → momO

[B]Καλημέρα ......... [/B]
Jun 25 2008 12:35
Photo

Konata → rYuZaK1

Γουέλκομ :)
Jun 25 2008 12:33
Photo

Emmanouela → Zoro

Hola, hola!!! Τι κανουμε??? ^^
Jun 25 2008 10:55
Photo

gexion → GkLoc

[B]Oi,goodmorning Captain-cousin !![/B] [B]:drink:ψάρεψα βαθμούς στο school σήμερα.Έπιασα μεγάλο ψάρι:hahaha:[/B] [B]το bad news ειναι ότι μου έκλεισαν το thread με το game μου,με τις προτάσεις....:bahhh:[/B] [B]αλλά Οκ,υγεία να 'χουμε[/B] [B]Have a nice day mate:drinks:[/B]
Jun 25 2008 10:19