Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → FireFistAce

Αληθεια??? Πως κι ετσι? Σε ποιο επεισοδιο εισαι? Για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορω να καταλαβω πως οι αντρες συμπαθειτε την Misa. Δεν λεω ομορφη ειναι και εχει ναζι αλλα απο εκει και περα εκτος του οτι ειναι πανηλιθια εχει και το αλλο κακο. Κολλαει σαν τσιμπουρι. Απορω πως δεν ανησυχειτε τα αγορια οτι θα δωσει το κακο παραδειγμα και θα αρχισουν να σας φορτωνονται ασχετες και να μην ξεκολλανε απο πανω σας ουτε με χειρουργικη επεμβαση,,, Και ολα αυτα περα απο το οτι χαλαει την ατμοσφαιρα για μενα και οτι δεν κολλαει με τους αλλους χαρακτηρες....
Jun 25 2008 17:45
Photo

FireFistAce → iristella

Γεια! Πως παει? Λοιπον ειδα την Misa στο DN και μπορω να πω οτι αρχιζω να την συμπαθω...
Jun 25 2008 17:41
Photo

gexion → Phantom Duck

[B]roger!^-^[/B]
Jun 25 2008 17:31
Photo

Phantom Duck

Τους έβαλα κι εγώ στο πρώτο Post. Αν θέλεις επεξεργάσου τους (μέγεθος χρώμα κλπ) αλλά μην τους αλλάξεις ;)
Jun 25 2008 17:14
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Koίτα, δεν θα μπορεσεις ποτε να καταλαβεις την ψυχολογια μου. (βασικα ουτε και εγω μπορω) Λεω οτι δεν θα ξαναμπω στο msn και δεν θα μιλησω,αλλα τελικα καταληγω σαν κατι τετοια να μιλαω με τις ωρες... Μαλλον αυτο που κανω στην εξεταστικη τελικα, ειναι να μην παιρνω πρωτοβουλιες για τεμπελια,αλλα αμα μου δωσει ο αλλος αφορμη παραταω το διαβασμα για 1000η φορα... Αρα δεν νιωθω υπευθυνη για την καταληξη,(στην περιπτωση μου κοψιμο)αλλα θυμα των περιστασεων. ΠΩΠΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ FREUD.Φτυσε με μην ματιαστω!(τελικα θα γινω μεγαλη ψυχιατρος αμα κανω την τιμη να παω σε αυτο τον κλαδο,αλλα μαλλον δεν θα τους τιμησω...κλαψε απο τωρα τη χαμενη προσφορα μου)
Jun 25 2008 17:05
Photo

gexion → Phantom Duck

[B]φχαριστώ για την αμεσότητα και την οργάνωση στο Five-Letter-Bang![/B] [B]Θα σεβαστώ τους κανόνες και είναι και καλύτερα έτσι...αν δεν σε πειράζει θα τους κάνω και update στο αρχικό μου post για να τους δουν κι όλοι στα σίγουρα:gotit:[/B]
Jun 25 2008 16:58
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

olo to kato akro? an einai dunaton... den thelo na se plhgoso alla den prokeitai na prolabeis:P nai to thl mas marane auto ekane olh th zhmia... eides p me phres thl otan ekane seismo prin tis arxes tis eksetastikhs... gi auto den mporo na sugkentrotho... k elega giati...
Jun 25 2008 16:00
Photo

QueenofHearts → room302

Hey Mr dj!
Jun 25 2008 15:53
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Φυσικα ανοητο παιδι! Αντε αξιωθηκες να παρεις και κατι χρησιμο... Οσο για το τηλ,τωρα εχουμε εξετασεις, δεν επιτρεπεται τετοιο διαβολικο πραγμα! :hahaha: Μου εχει μεινει ολο το κατω ακρο,το αυτονομο νευρικο και τα κρανιακα νευρα για τις αυριανες εξετασεις...Λες να προλαβω? :S
Jun 25 2008 15:49
Photo

iristella → Franky_Super

Kαλησπερα και σε σενα....... Ολα μια χαρα!!! Το Progress σχετιζεται με τον αριθμο των Posts που κανει κανεις..Οσο ποιο πολλα τοσο μεγαλυτερο και το progress και οταν ξεπερασεις τα 1000 γινεσαι complete..
Jun 25 2008 15:47
Photo

Skiarxon → Erisadesu

Καλα με δουλευεις?Αφου εχω και το Msn του και μιλαμε καμια φορα.Ειπαμε dragonball.gr
Jun 25 2008 15:32
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

doritaaaaaaaaaaa doroulaaaaaaaaaaaaaa pizzoulaaaaaaa na s po phra eksoteriko sklhro eee... k ginete na ton fero to kalokairi an pame k fetos mazi diakopes gia ligo na peraseis ola ta manga p exeis e??? pes NAIIIII!!!! :p morh pantos pio polu milame apo edo ap oti ap to thl. sta diala.....:burningbe3: still lena>>>>>>>>>>>>>>>pizza though
Jun 25 2008 15:11
Photo

GkLoc → Zoro

Kαλα Zoro,εμενα λες με Τις Εικονες,Ενω εσυ Δεν πας καθολου Πισω(Καλυτερος Και Απο μενα) Ειδα Οτι Γνωρισες Και Τον Ero~Cousin Μου! Για Οσον Αφορα Εχθροτητες,μπορεις να Μιλας Ανετα με Αυτον!
Jun 25 2008 14:59
Photo

QueenofHearts → himawarinosekai

Πρώτα πρέπει να αποφασίσουμε τι θα τραγουδήσουμε baaga (Ichigo style)
Jun 25 2008 14:22
Photo

kith → tsintori

Np φιλε εφχαριστο για το Accept και Take Care
Jun 25 2008 14:21