Community Status Updates
iristella → Zoro
In kira s name zoro kun τι κανεις ξυπνιος τετοια ωρα????Ολα καλα η ν ανησυχω?
Jun 26 2008 03:00
Radagast → Kenny
Καλά ναι ο όρος dementia ούτως ή άλλως μπέρδεμα είναι και πράγματι τα dead leaves/aachi&ssipak είναι καφρο-anime. Παρόλα αυτά ίσως μου άρεσε πολύ το ότι ήταν τόσο unique τα πρόσωπα με τόσο πολλά χρώματα και λεπτομέρειες και ταίριαζαν και άψογα στο είδος του anime. Απ'την άλλη αν και ισχύει το ότι το humor στα SZS/Azumanga είναι πράγματι δύσκολο για μικρά παιδιά, το όλο σκηνικό που βλέπεις 10-15 χρονα στην οθόνη απλά ΔΕΝ με εμπνέει με τπτ για να φχαριστηθώ βλέποντας το. Κολλάω στο ότι δεν αντέχω να βλέπω 12 χρονα school-anime πλέον άσχετα του θέματος. Κι όσο αφορά το "character design" στο SZS θα πω πιο απλά πως οι χαρακτήρες "δεν" είχαν unique πρόσωπα (πολλά έμοιαζαν-χαρακτηριστικό αντιπαράδειγμα το Seirei no moribito που θεώρησα θεικό το character design) και γενικώς μου φάνηκαν τρομερά προχειροφτιαγμένα χωρίς λεπτομέρειες και χρωματισμούς που πιστεύω πως θα καλωπίζαν ιδιαίτερα τους χαρακτήρες. Προτιμώ όλοι οι χαρακτήρες να είναι τέρμα unique στην εμφάνιση σε ένα anime ώστε να μπορείς να τους ξεχωρίζεις και πιο εύκολα αλλά και να καταλαβαίνεις αμέσως ποιος είναι ποιος χωρίς αμφιβολίες. Προτιμώ 100 φορές το uniqueness και την λεπτομέρεια στο char design ακόμη και στο Aachi&Ssipak που εσένα δεν άρεσε τόσο, κι άλλωστε το ότι τα πρόσωπα ήταν παλαβά σχεδιασμένα ανέβαζε ακόμη περισσότερο την αξία του... Πάντως στο animation design στο SZS θα πω χαρακτηριστικά πως όσο άθλιο βρήκα το char.design άλλο τόσο άθλιο βρήκα και το background design. Γενικά 0 δουλειά και κόπος.
Jun 26 2008 02:14
GkLoc → Umi no Ossan
Πο ρε Douli,δεν Παιζεσαι!!!
Καταπληκτικα Στιχακια,Θελω Να Τα Βαλω Καπου,Να Τα Βλεπουν ολοι!!Που Ρε Γαμωτο!!!
YATTAAAAA,Sto Signature Μου!!!
YESSSSSS!!!!!!!
Jun 26 2008 01:40
GkLoc → gexion
Βλεπω,Εχεις Μπει πολυ Ζεστα Στον Ρολο Της Navigator:orly:
Ετσι,ετσι,Συνεχισε!!:riiight:
Οσο Για Πριν,Ενουσα Οτι Αργουσαν Οι Βαθμοι να ερθουν,Εχω Τελειωσει Εξετασεις Εδω Και Μια Εβδομαδα,Το Μονο Που Ξερω Ειναι Οτι Περασα(Αυτο Ελειπε):hero:
Καλη Συνεχεια,Ελπιζω Και Οι Βαθμοι Σου Να Βγηκαν PERFECT!!!:congrats:
Και Επισης,Αυριο Θα Αγορασω Το Kingdom Hearts 2,Hell Yeah!!!:head:
Ελπιζω Να ΣΚΙΖΕΙ σαν Το Πρωτο!
Αυτα,See Ya later Navigator And Beautiful Lady!:wooi2::byejg9:
Jun 26 2008 01:20
GkLoc → Zoro
Thanks ρε Ζορο,
Και Χαρηκα που Τα Βρηκατε Με Τον Ξαδελφο μου!
Αληθεια Ειπε Οτι Θα Δει Berserk???
Εγω Τοσο Καιρο Παρακαλουσα,Αλλα Τπτ!!
Οπως Θα Εχεις Προσεξει,Εχει Μια Πολλη Τρελη Πορωση Με Sanji!(That Damn Ero-Cook)
Και Επισης We One Piece Fans Now Rule Thw Forum!!!(MUHAHA)
Τα λεμε Great Marimo-Master-Swordsman!!
Jun 26 2008 01:00
kokuso → kagemaru igano
'Εδειξες μια φοτογραφία σου απο τη σχολή αλίθια τι σπουδάζεις;
Jun 26 2008 00:59
Kenny → Radagast
Καταρχήν, έχω αρχίσει να διαφωνώ με την επιλογή του όρου dementia για anime όπως το Aachi And Ssipak και το Dead Leaves. Δεν είναι τίποτα το βαθύ, σενάριο του κώλου έχουν. :P Απλά είναι δωσμένο με κάφρικο-παρακμιακό-τραβηγμένο-προκλητικό τρόπο.
Πάμε τώρα στο θέμα μας. Μου φαίνεται ότι συγχέεις στο μυαλό σου τις εντυπώσεις που σου άφησε το animation του Aachi And Ssipak με το character design του. Το animation του ήταν εκρηκτικό, αλλά το character design του ήταν απλά ελεεινό. Βέβαια αυτό από μόνο του δεν λέει όλη την αλήθεια, διότι στην συγκεκριμένη περίπτωση [B]θέλαμε[/B] να είναι ελεεινό και [B]γουστάραμε[/B] που ήταν ελεεινό! Τα γέλια που έριξα με τον Geko σπανιότατα τα έχω ρίξει σε άλλα anime (ένα από αυτά τα ελάχιστα ήταν το AzuDai πάντως :P).
Το ερώτημα είναι, γιατί να μην σου αρέσει το ίδιο ακριβώς επίπεδο character design σε κωμωδίες με λιγότερο παρακμιακό σενάριο, όπως το AzuDai ή το SZS. Πρόσεξε: ποτέ δεν σύγκρινα το animation ανάμεσα στα δύο, μόνο το character design.
Τέλος, το humor των AzuDai και SZS [B]δεν είναι για παιδιά[/B]. Αν βάλεις ένα παιδί να δει αυτά τα δύο anime δεν θα γελάσει, επειδή δεν θα πιάνει τα αστεία.
Jun 25 2008 23:52
ichigo13 → Ash_Pokemaster
Για δες αυτό
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Djv7y0DD6lo[/URL]
Jun 25 2008 23:17
ichigo13 → Zoro
Βασικά την Παρασκευή έρχονται οι γονείς μου Κρήτη και θα κάνουμε εδώ διακοπές για 10 μέρες!Μετά γυρνάω Αθήνα και σε 2 βδομάδες από τότε πήγαίνουμε εξοχικό(είναι κοντά στο ξυλόκαστρο αν γνωρίζεις,Πελλοπόνησος).
Βέβαια με λέτε όλοι τυχεράκια όμως η εξεταστική του Σεπτέμβρη εμάς αρχίζει στις 28 Αυγούστου και τελειώνει 17 Σεπτέμβρη και μετα στις 22 Σεπτέμβρη αρχίζει το νέο εξάμηνο!
Τέλεια τι να πώ :(
Jun 25 2008 22:37
iristella → Zoro
Ok εγινε τοτε.... Μονο για να ξερεις στο μελλον.... Οταν ειναι να μου πεις κατι λεγε το εκεινη την στιγμη...Αν υπαρχει ενας τροπος για να με αγχωσεις και να μου εξαψεις την περιεργεια στον υστατο βαθμο ειναι αυτος που μολις εφαρμοσες... ΧDDDDD Επειδη εχω το R συνδρομο καταδιωξης ο νους μου παει παντα στο χειροτερο...
Jun 25 2008 22:37
Anyparktos → zade
Υup...Δεν έλεγε νούμερα but if i know analytic geometry i still beat ya ^W^
Ήμουν στο -8,5 οικονομικά(x axis) και στο -8,75 ελευθεριακά (y axis)
Ένας φίλος μου έβγαλε -9 και -9,5:oo:
Jun 25 2008 22:35
Zoro → iristella
Οχι μην ανυσηχες ρε...μια αποψη/συμβουλη θελω...ασχετη απο σενα...
Τα λεμε οποτε μπορεσω να μπω γιατι σηκωθηκε μαυρο συννεφο εδω...θα σου εξηγησω αργοτερα!!^^
Τα λεμε...
Jun 25 2008 22:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed