Community Status Updates
Orion19 → Zoro
Χα χα χα! Μου αρέσει να βλέπω τι σας κάνουνε τα post μου! Ήσουν κουρασμένος, γλύκα. Γι'αυτό δε το έπιασες. Πόσο eroness να αντέξει το μυαλό τις πρωινές ώρες...
Jun 26 2008 05:08
FireFistAce → iristella
Ναι εχεις καποιο δικιο. Οταν το τελιωσω το ξανασυζηταμε.
Λοιπον παω να την κανω γιατι εω διαβασμα αυριο...
Βye bye
Jun 26 2008 04:57
iristella → FireFistAce
Περιμενε να το δεις ολο και το συζηταμε τοτε.....Δεν θελω να σε σποιλεριασω κατα λαθος.....
Jun 26 2008 04:53
Zoro → iristella
Xαχα δεν ηξερα οτι η μεντα ειναι πρασινη σαν χρωμα(λιγο ασχετος xD):hahaha:
Nομιζω το καταλαβα τωρα!!!:hehehe:
Τεσπα,δεν θα το αλλαξω αλλα θα κανω λιγο ενα edit το τωρινο μου ποστ...μην ακουσω τπτ χυδαιο απο την ori!!
Thanx for the tip,i[B]R[/B]i-chan!!!Το μυαλο [B]Μ[/B] δεν παιρνει γρηγορες στροφες τα πρωιναXD!!(και γενικως!!)
BB n GN!!
Jun 26 2008 04:46
FireFistAce → iristella
Δεν ειπα οτι ο L δεν ειναι εξυπνος, ειναι και μαλιστα οσο ο light (για να μην πω παραπανω). Αλλα ο light προσπαθει να γινει θεος με το Death Note(να τιμωρει τους παντες και οποιον βρεθει εμποδιο στον δρομο του) και αυτο σε συνδιασμο με το μυαλο του πιστευω τον κανουν επικυνδινο, για αυτο μου αρεσει.
Jun 26 2008 04:46
iristella → Zoro
OK ακου τον συλλογισμο.....Zoro->πρασινο μαλλι πανω -> πρασινο μαλλι κατω ......
Τabs... Παγωτο, πυραυλος, η μεντα ειναι πρασινη......Να συνεχισω η το καταλαβες? Αστο η επιστρφη των hentai no2 ηταν αυτο το κομματι. Μην το αλλαξεις το Post ομως. Εχει πλακα ετσι.
Jun 26 2008 04:40
Zoro → iristella
Το 1ο με το magnum το πιασα φυσικα,αλλα τα αλλα 2 με την μεντα και την χαρα του πωλητη δεν επιασα τπτ(zoro is a bit baka in the morning xD...εννοουσε τπτ??να παω να αλλαξω το ποστ δλδ...)
Απαντα λιγο αν μπορεις για να φυγω...
Jun 26 2008 04:37
iristella → FireFistAce
Ο L ψυχακιας??????? No way..... ψυχουλα να το δεχτω....Περιμενε εχει μελλον η υποθεση ακομη. Εισαι ακομη στο 12 και ειναι 37 τα επεισοδια. Και ο Light μου αρεσει πολυ αλλα κατ εμε ο L ειναι πιο εξυπνος.
Jun 26 2008 04:36
FireFistAce → iristella
Σοβαρα μιλας? Αυτος ο ψυχακιας? Εγω παω τον Light γιατι ειναι διαβολικα εξυπνος....
Jun 26 2008 04:33
iristella → FireFistAce
Kαι οι 2 μου αρεσουν.....Απλα ο L ειναι ο μεγαλος ερωτας μου ([COLOR=white]και ο Light το alter ego μου διαπιστωμενα))[/COLOR][COLOR=black])[/COLOR]
Jun 26 2008 04:28
FireFistAce → iristella
Βλεπω εχεις αναπτυξει ολοκληρες θεωρειες πανω στο Death Note και να φανταστεις οτι εγω ακομα δεν εχω τρελαθει με την σειρα, απλως την βλεπω γιατι μου αρεσει το ολο κυνηγητο αναμεσα στον L. και τον Light.
O L. σου αρεσει?
Jun 26 2008 04:27
iristella → FireFistAce
Γιατι πολυ απλα πολλες φορες νομιζετε οτι ειμαστε ολες ετσι.,,,,Γενικα η Misa ειναι ο κλασσικος fanservice χαρακτηρας.....Δεν εχει καθολου βαθος κατ εμε.. Θα στα εξηγησω πιο αναλυτικα αν θες οταν το τελειωσεις (τουλαχιστον τον πρωτο κυκλο. Στο φιναλε του πραγματικα την μισησα)
Jun 26 2008 04:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed