Community Status Updates
Zoro → Emmanouela
Εεεεππ,κοπελια,τι λεει καιρο ειχαμε να τα πουμε!!^^
(Απο τοτε που μου ζητησες κατι links αν θυμαμαι,για raw επεισοδια!!)
Εγω εδω περναω μαυρη περιοδο,full εξεταστικη μες στις ζεστες και οι συζητησεις στο forum ποτε δεν ηταν πιο ενδιαφερουσες!!Αντε να τελειωνουμε λεω εγω,δεν παει αλλο!!
Εσυ,τα ιδια να υποθεσω??
Τεσπα,να σε ρωτησω και κατι αλλο επι ευκαιριας:hehehe:
Απ οσο ειδα βλεπεις Naruto,να υποθεσω οτι one piece δεν εχεις δει ε??
Το λεω γιατι γενικως το γυναικειο κοινο της σειρας απο το forum μας ειναι περιορισμενο,παρ ολα αυτα προσφατα καταφερα και εβαλα 2 κοριτσια απο το forum στην σειρα και το λατρεψαν!!
Αρα σου συνηστω,οποτε μπορεσεις(ειδικα καλοκαιρι αν θελεις)να την τσεκαρεις...εστω και τα πρωτα 10-20 επεισοδια να δεις αν σ'αρεσει!!Και οτι πληροφοριες Links θες,απο μενα!!
(χεχε ειμαι πολυ στον προσυλητισμο αυτη την περοδο:hehe:ελπιζω να μην σου φανηκα παραξενος!!)
Αυτα,καλη συνεχεια αν γραφεις κι εσυ και τα λεμε στο forum!!XD
Jun 25 2008 21:58
Zoro → GkLoc
Χεχε ας πουμε οτι και οι 2 παμε καλα σε κατι...εγω βρισκω καλες εικονες(αλλα και εσυ δεν πας πισω!!) και εσυ ενω master στα video(μην το αρνηθεις!!)....GkLopp the Great!!!
Ναι ο ξαδελφος σου καλη φαση,χαιρομαι που τον γνωρησα αν και ηδη ειχαμε μαγειρα-perv στο πλοιο,αλλα δεν χαλιεσαι,τι ενας,τι δυο:P??Πλακα να χουμε και τπτ αλλο!!
(ηδη αρχισαμε να τσακονομαστε...και ηδη τον εβαλα στο berserk!!προσυλητισμος επιτυχης!!)
Καλη επιτυχια με την εξεταστικη σου,αν εχεις...εγω βλεπω μαυρες μερες αυτη την περιοδο...ζεστες,διαβασμα,οι συζητησεις στο thread ειναι πιο ενδιαφερουσες απο ποτε,εχουμε δικο μας one piece subforum,oι fans ειναι περισσοτεροι απο ποτε και το group σκιζει....αχχχχ...
Τεσπα,τα λεμε Marksman!!^^
Jun 25 2008 21:33
Zoro → Orion19
Χαχα μολις ειδα οτι ειχες ποσταρει στο Φιγουρες λεω μια..."τον Sanji θα χει βαλει"...:P
Παντως παραδεχομαι οτι οντως ηταν ωραιος στην φιγουρα!!!(και για να το λεω εγω ειναι μεγλαη παραχωρηση!!)
Παντως στο pervert hall of fame....[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3860-perverts%92-hall-fame-2.html"]2η σελιδα[/URL]:bleh:...σε προλαβα!!!
Jun 25 2008 21:26
zade → Anyparktos
Kαλά μωρέ δεν πειράζει ..Οποτε μπορέσεις δώσε . Δε μου λες το άλλο το βρήκες που μου έλεγες (το political compass) ;
Jun 25 2008 20:30
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Ευχαριστώ!
Α...και μην ανησυχείς δεν θα σε ξαναενοχλήσω στο msn!
Το ξέρω ότι τα πράγματα τώρα είναι δύσκολα και αν μιλάμε αποσυγκεντρώνεσαι!Το ίδιο παθαίνω κι εγώ
Αν θέλω κάτι θα σου στέλνω vm!
Όταν με το καλό τελειώσεις όμως θα μπω να σου μιλήσω!
Jun 25 2008 20:07
Anyparktos → Omorfandras
20 posts oh my!!!Πόσα από αυτά εξυμνούν την ομορφιά σου ρε Σπυρέττο??Α,και shoujo ai rules eh...Το είπα και στον Barba...Γίνε μέλος τώρα!!
Jun 25 2008 20:07
Anyparktos → BarbasSs
Οsuuu~
Τι λέει?Επισκέφθηκες το profile μου,άρα ήσουν online σήμερα...Γιατί δεν ρίχνεις κανα comment να σε πάρω χαμπάρι?Ασε είχα και προβληματα με msn και pings και έχει χαθεί η επικοινωνία πλέον...Πότε έρχεσαι?Την άλλη πέμπτη ξέρω γω?
Α...Και...SHOUJO AI RULEZ ΡΕ!!!ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!
Jun 25 2008 20:05
Anyparktos → zade
Etooooooo...Δεν μπορώ να σου δώσω rep για το math forum ρε γμτ...Μου λέει you gotta spread it arond before giving it to zade again!
Jun 25 2008 20:00
Mixed Blessing → FireFistAce
[COLOR=indigo]Γεια σου κι εσενα..εδω..ετοιμασιες..φευγω σε δυο μερες για διακοπουλες..:rolleyes:Εσυ πως πας;^^[/COLOR]
[COLOR=indigo]Αλήθεια..πως να σε φωναζω φιλε;[/COLOR]
Jun 25 2008 19:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed