Jump to content

Community Status Updates

Photo

FireFistAce → iristella

Μαλιστα... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσεις οι γυνεικες μολις δειτε μια χαριτωμενη και λιγο χαζη αμεσως να την κακολογησετε? Βεβαια δεν ξερω τι μπορει να κανει η Misa μετα γιατι δεν εχω δει περα απο το επισ.12, αλλα και ολο τον κοσμο να σκοτωσει δεν της κρατας κακια.
Jun 26 2008 04:19
Photo

iristella → FireFistAce

Οχι ακομη....Θα το ειχες καταλαβει σχεδον αμεσως....
Jun 26 2008 04:12
Photo

iristella → Zoro

Την Ori chan την πριζωνω λιγο τωρα να δω που θα το φτασει το αστειο ( pretending Μisa mode/active)......Αν δεν φαω βρισιμο οπου να ναι.........θα ειναι θαυμα XDDDDDDD Aντε καλη σου νυχτα....
Jun 26 2008 04:10
Photo

FireFistAce → iristella

Κατι μου ειπε για το τετραδιακι ο Zoro αλλα οχι λεπτομερειες. Να φανταστω οτι μπηκε το ονομα μου στο τετραδιακι μετα την προταση για το group ε?
Jun 26 2008 04:09
Photo

Zoro → iristella

Tην κανω iri-swan,ελπιζω να σε δω αυριο στο ero-καλλιτεχνικο-πλοιο μας!!(απ ολα εχουμε πια!!) Φυλαξε με οσο κοιμαμε,θελω τα μαλλια μου να ναι ακομη πρασινα αυριο!!:hahaha: Το magnum σου kaizoku version θα κανει μια χαρα δουλεια πιστευω(α ρε ori δεν συγκρατηθηκε και το πε το αστειο xD!!:himitsu:) Και αν καποιος πιστευει οτι ενα magnum δεν αρκει... [IMG]http://img252.imageshack.us/img252/4205/89692139ek3.jpg[/IMG] "DO YOU FEEL LUCKY,PUNK??" :hihi2: Iri-chwan you'll be my guardian angel for the night...I'll be for the morning!! Τα λεμε...:gn2::byejg9:
Jun 26 2008 04:08
Photo

iristella → FireFistAce

Δεν σε πληροφορησε καλα ο zoro για το τετραδιακι το οποιο εχω,,,,,,,,σου εκρυψε πραγματα...οποτε σου προτεινω να το ξανασκεφτεις το εγχειρημα σου για Misa fun group......XDDDDDDD:hahaha:
Jun 26 2008 04:04
Photo

FireFistAce → Zoro

Xaxaxa... Λες να μπουμε στο black list? Λεω να ανοιξουμε ενα νεο social group το Misa Fun Group. Τι λες?
Jun 26 2008 03:52
Photo

Zoro → FireFistAce

Ξερω,μετα το διαβασμα επιβαλλεται να μπω λιγο στο forum,απλως φοβαμαι μην παρασυρθω σε καμια συζητηση γιατι δεν εχω χρονο...αυριο παλι μερα διαβασματος ειναι... (δυστυχως:() Εσυ τυχερακια τελειωνεις παρασκευη...damn I envy u:nanteee: Παντως μετα την δευτερα,αν και θα χω ακομη εξετασεις,τα υπολοιπα ειναι πιο ηπια ευτυχως και θα πιο πολυ χρονο... Αυτα,τα λεμε παλιοφιλε,το καλοκαιρι θα συζηταμε και πιο πολυ(να πουμε τπτ και στην iri για το ποσο καλη ειναι η misa:hehehe:,αλλα με το μαλακο γιατι σε συζητηση δεν την νικας με τπτ...εχει και στην κατοχη της ενα βιβλιαρακι οπου γραφει ολα τα ατομα που αντιπαθει...κι ας μην το παραδεχεται....μην μπουμε στην balck list της!!:nanana:) GN:gn2:^^
Jun 26 2008 03:47
Photo

FireFistAce → Zoro

Βλεπω εχουμε καταντησει ολοι νυχτοπουλια τωρα τις εξεταστικες... Αντε να τελιςσουμε ολοι με το καλο να λιωσουμε στα anime (η' στην θαλασσα με τοση ζεστη).
Jun 26 2008 03:21
Photo

GkLoc → sintar

Που εισαι Ρε Sintar?????ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ!!!! COME BACK SOON!!
Jun 26 2008 03:12
Photo

iristella → Zoro

xexe καταλαβαινω τι εννοεις...... Μην ανησυχεις οποτε βρεις χρονο ρωτα απλα ετσι οπως μου το ειπες στην αρχη νομιζα οτι ειχα κανει εγω καποια μακακεια. Ναι δεν ειχα αμφιβολια ποτε για τον ρολο που μου διαλεξες....Zoro always knows what is best...... αυριο δινω τελικο διπλωμα γαλλικα τα προφορικα του και τωρα κανω επαναληψη. Ελπιζω να προλαβω..... Αυτα που λες......Σημερα στο OP group εχουμε στροφη στην ποιοτητα μετα την χθεσινη προβολη της αισθησιακης ταινιας "η επιστροφη των hentai" Που ελεγε και η Orion19......ΧDDDDDDDD Cya Zoro kun
Jun 26 2008 03:11
Photo

GkLoc → iristella

τιποτα δεν κανει......απορω τοσο καιρο που εισαι στο Group,πως και δεν το εκανα πιο νωρις Διοτι μολις βλεπω καποιον που να συσχετιζετε με One Piece,αμεσως στο Crue Μου!! Αυτα,thanks για accept!
Jun 26 2008 03:09
Photo

iristella → GkLoc

To Ξαναβαλα απλα προσπαθουσα μηπως κανω καποιες μετατροπες......... Τελικα προς το παρον αυτη ειναι η μορφη......Θα το ξανασκεφτω και αυριο...... Arigato για το request......
Jun 26 2008 03:07
Photo

Zoro → iristella

Μπηκα με σκοπο να μεινω λιγο,δεν αντισταθηκα...this forum is so addictive!!:nanana: (ελπιζω να με πιανεις....;))...ελπιζω να μην εμπλακω σε συζητηση γιατι καηκα!! Oσο για το αλλο.. Ναι θα στο λεγα και τωρα,κακως στο ειπα γιατι δεν εχω χρονο να το συζητησω αυτη την περιοδο...μετα την εξεταστικη θα στο πω... Ειναι κατι που θελω να σε ρωτησω αλλα ειναι ασημαντο,ξεχνα το,οταν το δεις πιθανον θα σκεφτεις "γι αυτη την βλακεια με αγχωσε??" Τελος,για να δεις οτι σου δωσα τον καλυτερο γυναικειο ρολο,δες [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4945-robin-nami-vivi.html"]ποια[/URL] κοπελα προτιμουν οι OP eros!!!:himitsu: Χεχε,αυτα....παω για μια βολτα σε μερικα threads(στο dn thread σε βρηκα τωρα...επαιξε τπτ??παω να δω!!)....ποτε γραφεις ξανα τωρα?? Τεσπα,τα λεμε iri-chwan!!^^
Jun 26 2008 03:05
Photo

GkLoc → iristella

Iristella,Γιατι Εσβησες Το Καταπληκτικο τραγουδι που εγραψες???? τεσπα,Nice To Meet U!!
Jun 26 2008 03:04