Community Status Updates
Zoro → ichigo13
Θα πας διακοπες καπου/εξαφανιστεις απο το forum για λιγο??
Αν ναι καλα να περασεις οπου πας,αν οχι τα λεμε στο forum^^
(τυχερακια!!)
Jun 25 2008 22:31
Zoro → FireFistAce
Tην κανω αμεσως γιατι εχω διαβασμα...ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω το βραδι....γμμν εξεταστικη!!!
Αν ξεμπερδεψω την δευτερα θα χω πολυ λιγοτερο διαβασμα τις αλλες μερες...
Τεσπα,αντε συντομα να κανουμε καμια πλακα στην iristella με την misa αφου σ'αρεσε...και χαιρομαι!!:hehehe:
Τα λεμε φιλε μου!!^^
Jun 25 2008 22:29
ichigo13 → Zoro
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί!
Πάντως δεν φένεται να είναι και τόσο κακός όσο ας πούμε οι CP9 ή οι Shichibukai αλλά ακόμα δεν ξέρουμε και πολλά!Πάντως και στο νέο chapter που είδα πάλι έγραψε!^_^
ίσως και να'χει το πιο τρελό φρούτο ως τώρα σ'όλη την σειρά!
Α...καλή επιτυχεία σ'ότι γράφεις παλιόφιλε!Εμείς σήμερα τελειώσαμε!
Jun 25 2008 22:28
karkas → Seraphimon-T.K.
Σεράφι συλληπητήρια για το Δίσκο...(τι δίσκος ήταν, ελπίζω όχι Mybook)!!!!
Jun 25 2008 22:20
iristella → FireFistAce
Ναι η συγκεκριμενη θα αργησει πολυ.....Και μετα σε βαζει σε εντελως αλλο τριπακι.
Jun 25 2008 22:16
FireFistAce → iristella
Τοσο πολυ γιανα δεις μια μαχη? Αλλα η υπομονη συνηθως ανταμοιβετε καλα σε τετοιες σειρες.
Jun 25 2008 22:14
FireFistAce → Zoro
Μην ανησυχεις δεν αλλαζω γνωμη για την Misa, αλλα οπως ειπα και στην iristella καλυτερα να μην το συζηταω να μην σας ξεφυγει κανενα spoiler.
Εσυ τι αλλα νεα?
Jun 25 2008 22:13
Zoro → iristella
Πμ δεν προλαβαινω,πρεπει να φυγω σιγα σιγα,αλλα μην μεινεις σε αγκαθια,δεν ειναι τοσο σοβαρο οσο φανταζεσαι μαλλον...κυριως μια αποψη/συμβουλη ειναι...
Παω να δω το group,ισως ποσταρω τπτ...
Οσο για τον ace,ναι,ξερω τι ακολουθει στους απιστους!!:hehehe:
Jun 25 2008 22:12
Zoro → ichigo13
Κι εν το μεταξυ ημουν σε ενα site με one piece fan art χτες και 2 ατομα ειχαν βαλει τον trafalgar για avatar ενω ενας αλλος ειχε την ιδια εικονα σου απο πανω,για sig!!
Τρομερος τυπος πρεπει να ναι για να αρεσει τοσο!!
Απο εμφανιση ωραιος παντως,μ'αρεσει κι εμενα..μαγκακος!!
Επισης,γυρω στο 500 που διαβασα και σταματησα,απ οσο θυμαμαι ειχε δειξει το μεσαιο δαχτυλο σε εναν αλλο πειρατη...ωραιος τυπας!!
Μην μου πεις την ικανοτητα του,αλλα δεν μου ειπες τελικα,ειναι καλος/κακος ή antihero-wiseguy με τους δικους μας mugiwara??(αυτο πες και τπτ αλλο)
Αυτα,τα λεμε!!^^
Jun 25 2008 22:09
iristella → Zoro
Γιατι αμφιβαλλεις οτι θα βρω τροπο???? XDDDD Απο κατεργαρα γυναικα ολα να τα περιμενεις (το πολυ πολυ αν δεν πετυχει ξερεις τι θα ακολουθησει)
Jun 25 2008 22:09
Zoro → FireFistAce
Misa ftw φιλε μου!!
Χαιρομαι που σ'αρεσε,εστω κι αν την ειδες λιγο!!
Συμφωνω με οσα ειπες....
Stay Like This!!:power:
Μην αλλαξεις αποψη,οσο κι θα επιμεινει καποια!!:himitsu:
Τα λεμε^^
Jun 25 2008 22:06
Zoro → iristella
Χαχα και κατι ακομη...M conversion complete!!!Και ο Ace την συμπαθει!!XD
Τωρα πρεπει να βρεις τροπο να τον κανεις να την μισησει....να δω πως θα το κανεις!!:hiding_something:
Jun 25 2008 22:05
iristella → Zoro
Το ξερω καλε απλα μου εκανε εντυπωση που δεν τον ειχε βαλει και η Orion..... Oσο γι αυτο που λες στειλε μου τωρα το Pm αν γινεται......Αφου με ξερεις οτι ειμαι περιεργο ατομο δεν ειναι σωστο να με κρατας σε αγωνια..... (R is curious)
Jun 25 2008 22:03
Zoro → iristella
Hola!!
Θα ειμαι μεσα ισα ισα για κανα 5λεπτο ακομη(παω να τσεκαρω τι επαιξε στο group σημερα),αλλα βασικα σου γραφω γιατι.....υπηρχε ηδη ο sanji στο hall of fame!!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3860-perverts%92-hall-fame-2.html"]Check It!![/URL]
Ειναι και κατι αλλο σημαντικο που πρεπει να σε ρωτησω,αλλα δεν προλαβαινω,και ουτος η αλλος με πμ θα στο πω,αλλα αλλη στιγμη...τεσπα,μην φανταστεις τπτ το τρομερο!!
Πολυ πλακα χτες,παω να δω τι επαιξε μετα....τα λεμε forumτζου!!
Jun 25 2008 22:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed