Community Status Updates
Zoro → Orion19
Ναι αλλα δεν εφταιγα τελειως εγω που δεν το πιασα!!:bahhh:
Kι αυτο γιατι δεν ηξερα εναν απο τους παραγοντες της συζητησης!!
(χρωμα μεντας xD)
Βασικα δεν πρεπει να χω φαει ποτε μεντα σε γλυκο,εκτος απο καραμελες για το λαιμο...(halls πχ),ξερεις,που συνηθως εχει ασπρωπο/διαφανο χρωμα...
Τεσπα,οπως και να χει πρεπει να προσεξω με σας τις 2,ειδικα με σενα γιατι κρυβετε πολλα υπονοοουμενα στις συζητησεις και μονιμως εξελισσεστε...:hahaha:
Πρεπει να ξαναπαρω την τιμη μου πισω το βραδυ!!!
Χεχε αυτα...Zoro-kun out!!
Τα λεμε το βραδυ στο ero-talk πλοιο μας!!
ΥΓ:Τωρα που το σκεφτηκα,εκει που ο master deck boy και η iri-chan υποτιθετε ειχαν την καλλιτεχνικη φλεβα να που ηρθες κι εσυ!!
Και ero και καλλιτεχνης...απ ολα εχεις μου φαινετε!!!;):P:bleh:
Jun 26 2008 11:46
Kenny → Radagast
[i][...] με τόσο πολλά χρώματα και λεπτομέρειες [...][/i]
Στο Dead Leaves; :oo: Με παλέτα 16 χρωμάτων δούλευε. Μην μπερδεύεις την εναλλαγή των χρωμάτων (που στο Dead Leaves σου πετάει τα μάτια έξω) με το [B]πλήθος[/B] των χρωμάτων. Ούτε λεπτομέρειες είχε. Απλό χοντροκομμένα cartoony σχέδιο.
[i][...] το όλο σκηνικό που βλέπεις 10-15 χρονα στην οθόνη απλά ΔΕΝ με εμπνέει με τπτ για να φχαριστηθώ βλέποντας το. Κολλάω στο ότι δεν αντέχω να βλέπω 12 χρονα school-anime πλέον άσχετα του θέματος. [...][/i]
Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσεις. Χάνεις πολλά σε διασκέδαση από μία προκατάληψη. :|
[i][...] Προτιμώ 100 φορές το uniqueness και την λεπτομέρεια στο char design ακόμη και στο Aachi&Ssipak [B]που εσένα δεν άρεσε τόσο[/B] [...][/i]
Με δουλεύεις; :P Όχι απλά μου άρεσε, καραγούσταρα.
Anyway, νομίζω ότι δίνεις υπερβολικά μεγάλη σημασία στο character design ενός comedy anime. Το να ζητάς τη λεπτομέρεια που έχει ένα seinen όπως το SnM είναι μάλλον ανεδαφικό. Δεν ταιριάζει με το κλίμα που θέλει να δημιουργήσει η σειρά. Φαντάσου πχ την Balsa να φωνάζει με τα χέρια στους ουρανούς "I'm in despair! Saving this little boy has left me in despair!" Κολλάει; Δεν κολλάει. :P
Jun 26 2008 09:24
gexion → GkLoc
[B]Ohayo Captain![/B]
[B]Kαι η Navigator είναι ζόρικη για να μην της πάρουν τον αέρα(she is new member afterall)αλλά είναι γλυκειά κατά βάθος:thatsit:[/B]
[B]θα προσπαθήσω να μπαίνω κάθε μέρα για λίγο το πρωί από internt cafe τώρα στις διακοπές...και τα δύο pc μας θα μείνουν Αθήνα ,κι η σκόνη θα τους κάνει παρέα..cruel life:run:[/B]
[B]oι βαθμοί μου ήταν καλοί για πρώτη λυκείου και πολύ το χαίρομαι.Δεν υπήρχε περίπτωση ο Kαπταιν να μείνει σε μάθημα,είναι αγωνιστής afterall:hero:GOOD LUCK with yur results mate![/B]
[B]see yaaaaaaaaaaayea:bye:[/B]
Jun 26 2008 07:09
iristella → Zoro
Eυχαριστω για τις ευχες... Μακαρι να τα παω καλα.... Θα απαντουσα και στο τελευταιο σου ποστ αλλα λεω να σε αφησω να ξεκουραστεις λιγακι XDDD Aυριο ομως να εισαι προετοιμασμενος γιατι θα εφαρμοσω νεες μεθοδους. ΧΧΧ (αυτο παει να πει kisses μην παει πουθενα αλλου ο νους σου με αυτα που εχεις ακουσει σημερα ΧD) Kαλη ξεκουραση zoro kun
Jun 26 2008 06:08
Zoro → iristella
Xεχε οπως απαντησα και στο group...πρεπει να επανορθωσω αυριο!!!
Ενας swordsman επανορθωνει παντα...δεν μενει ποτε με shame!!
Τα λεμε στο πλοιο και καλη επιτυχια αυριο...ξεχασα πριν!!:nanteee:
(τι αυριο...σημερα να λεω,πρωινιασε!!^^)
Jun 26 2008 05:50
Orion19 → iristella
Και εσύ απο Λήμνο; Χα χα! Βασικά, Αθήνα γεννήθηκα και μεγάλωσα (μέχρι τα 12), αλλά απο τη Λήμνο ήταν οι παπούδες μου και είναι η μητέρα μου. Όμορφο νησί, αλλά δε συμπαθώ το κόσμο κ-α-θ-ό-λ-ο-υ! Εκτός απο μερικές εξαιρέσεις, βέβαια.
Να πηγαίνεις που και που. Ειδικά η Μύρινα, είναι ωραία! Βέβαια όχι φέτος γιατί έχουνε σκάψει όλους του δρόμους για έργα και είναι σπάσιμο, λέει η μητέρα μου.
Ωραίο χωριό και το Κοντοπούλι. Έχουνε και αλογάκια. Χε χε.
Πρέπει να κοιμηθώ τώρα... Θα μετρήσω Sanjiδες να πηδάνε........πάνω απο το φράχτη :wis: μήπως και με πάρει ο ύπνος..
Jun 26 2008 05:30
iristella → Orion19
Xεχε ...ευχαριστηση μου... Η πλακα ειναι οτι βαζω τωρα για την τουρτα και απο την φουρια του ο zoro το πηρε και αυτο σαν υποννουμενο (σου λεει με αυτες που εμπλεξα).... Αλλα νομιζα οτι ειχες καταλαβει οτι εκανα κι εγω πλακα και την γυροφερνα συγκεκριμενα την συζητηση.... Απο λημνο δεν εισαι? (ειχα μπει μια φορα καταλαθος στο blog σου).....και εγω απο εκει εχω καταγωγη (κοντοπουλι συγκεκριμενα)... Αλλα δυστυχως δεν παω συχνα.
Jun 26 2008 05:16
Orion19 → iristella
Να'σαι καλά που του το εξήγησες. Κυρία Αγνή και Αθώα... Χε χε χε. Χαίρομαι που υπάρχουν και σαν εσένα κορίτσια πια στην Ελλάδα. Όταν ζούσα εκεί μέχρι πριν 3 χρόνια (σε πίτσικο νησί) τα ενδιαφέροντα των φίλων μου κυμάινονταν απο χρώμα νυχιών μέχρι τι βλάκες που είναι τ'αγόρια... Oi oi oi... Δε λέω, καλά κορίτσια, αλλά για συζήτηση δεν ήταν...
Jun 26 2008 05:11
iristella → Zoro
Ζοro kun αυτη τη φορα δεν υπηρχε υποννουμενο...... Καλη νυχτα και παλι
Jun 26 2008 05:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed