Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → FireFistAce

Γενικα κοιμαμαι και εγω κανονικες ωρες. Απλα τωρα με εξεταστικη καποιες φορες δεν προλαβαινω να κοιμηθω. Καλα ναι εχει βαση αυτο που λες απλα σε πειραζω λίγο.
Jun 26 2008 13:54
Photo

Anyparktos → Omorfandras

Shoujo=κορίτσι/α Αi=αγάπη Πάνε στα social groups και ψάξε ένα group με το όνομα shoujo ai/yuri fans united!JOIN OR DIE!! Ξέχασες και τα γενέθλια μου...:uhh::sigh2::zetsubou::unlucky:
Jun 26 2008 13:54
Photo

FireFistAce → iristella

Γεια! Λογικο δεν ειναι να κοιμαμαι μεχρι το μεσημερι αφου με πηρεο υπνος στις 7 το πρωι.Εχει και πολυ ζεστη το βραδυ που δεν μπορεις να κοιμιθεις αν δεν αρχιζει να χαραζει... Εσυ ποσες ωρες κοιμασαι την ημερα?
Jun 26 2008 13:45
Photo

iristella → Orion19

Nαι εχω καταγωγη απο την πλευρα του πατερα μου..... τι να σου πω οσες φορες εχω παει εχω βαρεθει την ζωη μου... Δεν λεω ωραια ειναι αλλα περα απο το να χαζευεις τους φανταρους που περνανε δεν εχει και πολλες ασχολιες. Δεν ξερω και κανεναν εκει περα οποτε καταλαβαινεις τι κοψοφλεβιαση πεφτει. Εγω το δηλωσα στους γονεις μου Λημνο μονη μου δεν ξανανεβαινω....Δεν παλευεται με την καμια. Κοιταξα την θαλασσα μια κοιταξα την θαλασσα 2 κοιταξα την θαλασσα 3 στο τελος μου ηρθε να πεσω μεσα να πνιγω (μπας και φιλοτιμηθει κανα Ψηλο Τρυφερο Ξανθο Αγορι να με σωσει και κανω την τυχη μου η γυναικα)
Jun 26 2008 13:38
Photo

GkLoc → Ephialtes

LOL Ephialte,Τοσο Καιρο Νομιζα σε ειχα στους φιλους μου.Ελεος!! Τεσπα,Thanks Για Το Request!!
Jun 26 2008 13:30
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Eλα βρε πιου πιου τι εγινε? Χαθηκαμε.....
Jun 26 2008 13:29
Photo

iristella → FireFistAce

Τι εγινε?? Ξενυχταμε ολο το βραδυ στο σκοτεινο forum και μετα το πρωι δεν σηκωνομαστε??? Παραδειγματισου απο εμενα που δεν κοιμαμαι καθολου (ενιοτε μονο σε ορθια σταση στην καρεκλα μου - L style).....ΧDDDD....τς τς τς
Jun 26 2008 13:28
Photo

zweistein → nasia27

επιβιώνω :P εξεταστική κ δεν συμμαζεύεται..
Jun 26 2008 13:27
Photo

Zoro → iristella

Xαχαχα και το πες και ανοιχτα!!! Μου φαινετε καλα λεει ο Ace οτι εσεις οι γυναικες μισειτε ολες τις απλουλες kawai Μ μας,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,μην ανοιξουμε!!! (ουτος η αλλος σε βολευει να χεις ενα πιστο κοροι....ε nakama σαν κι εμενα ως Μ πιστευω!!) Χεχε συγχαρητηρια λοιπον,χαιρομαι που τα πηγες καλα σημερα και που καταφερες να το "μπλεξεις" με το αλλο θεμα μας!!:hehehe: (ετσι γινονται πιο ευχαρηστα τα μαθηματα!!...οχι σαν τα ανιμε βεβαια!!) Τα λεμε,παω να φαω αλλα θα μπω σιγουρα το βραδακι...φροντησε να σαι μεσα!!
Jun 26 2008 13:15
Photo

iristella → Zoro

ΒTW εδωσα ρεστα σημερα στις εξετασεις του sorbonne...... Eξεταστρια ....Ποιον χαρακτηρα ξεχωρισατε απο το madame Bovary??? Εγω ... Την Emma (η "τραγικη" πρωταγωνιστρια)...Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση Εξεταστρια (με χαμογελο συμπαθειας)....... Την συμπονεσατε πολυ ε??? Εγω.... Οχι...Ισα ισα την βρηκα αντιπαθεστατη (ηταν το ανιστοιχο της misa σε εκδοση FLaubert) και ακολουθησε ολη η antimisa θεωρια (ολο το σεντονι) στα γαλλικα......XDDDDD εμεινε η γυναικα....... Οπως βλεπεις ουτε την γαλλικη misa εκδοση συμπαθησα...:hahaha:
Jun 26 2008 13:09
Photo

Zoro → iristella

Μεγαλυτερο hidden message eva!!!(δεν θα το δει κανεις!!:himitsu:) Οχι πως δεν τα πες σωστα....πρεπει να σε πασαρω για αθωα κοπελα αλλιως το σχεδιο μας θα βουλιαξει(παγκοσμια forumιακη κυριαρχια μουχαχαχα:hehehe:)...θα το φροντισω στο μελλον!! Ως your trusted M,count on me!! Τα λεμε το βραδυXDXDXDXD!!!!
Jun 26 2008 12:59
Photo

iristella → Zoro

Δεν μου εβαλε τπτ η ori στο μυαλο [COLOR=white]υπηρχαν απο παντα[/COLOR].... Ελα ρε zoro ελα ρε zoro... Δλδ ενταξει καποια πραγματα να τα πιστευουν οι αλλοι αλλα και εσυ????? Ο πιστος μου M που με μυησε στα μυστηρια του OP και του massive mega posting??Ελα ρε sensei με πληγωνεις τωρα.......( [COLOR=white]Kοινως αν το παιζω αθωο και αξιαγαπητο πλασμα και στην πραγματικοτητα ειμαι ο νεος και βελτιωμενος Kira το οτι μοιαζω με αθωο και απονηρευτο κοριτσι τι σου λεει για την πραγματικοτητα? Clue...τα αστεια της ori chan τα πιανω με την μια, και πολλες φορες τα προβλεπω μπληρωσε την αναλογια...ΧΔΔΔ[/COLOR]
Jun 26 2008 12:56
Photo

Zoro → iristella

XXX?? Τι βασανιστικες σαδομαζοχιστικες ιδεες σου βαλε παλι η ori στο μυαλο??:hehehe: Πλακα κανω,το ξερω το XXX εχω δει και την ταινια!!! ΧΧΧ και σε σενα λοιπον,τα λεμε το βραδυ!!! :hihi2:XD
Jun 26 2008 12:51
Photo

Omorfandras → Anyparktos

τι ειναι αυτα τα shoujo ai rules ρε???
Jun 26 2008 12:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce

Ooooi! καλα ειμαι! εσυ τι κανεις???
Jun 26 2008 12:35