Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce
τωρα φταιω να σε σποιλεριασω??? αντε δεν το κανω για να χει ενδιαφερον μην ανησυχεις. κι εγω τον παω τρελα. φαινεται νομιζω. οταν πεθανε εβαλα τα κλαμματα απο τα νευρα μου :P σοβαρα. μου την ειχε δωσει τρελα ο deidara. καθοταν πανω του, τον κλωτσουσε νεκρο κλπ. τα καλυτερα επεισοδεια ειναι αυτα στα shippuuden anime. γιατι η μαχη sakura-sasori και γιαγια sasori ειναι ολα τα λεφτα. ο ναρουτο με τον copy ninja @@ μαχη κανουν με τον deidara! τα παλια τα χεις δει?
Jun 26 2008 15:35
nasia27 → zweistein
εμεις μια χαρα ειμαστε! χχιχιχιχιχιχιχ! συγγνωμη κιολας παιζω με τον πονο σου!
Jun 26 2008 15:25
ichigo13 → Zoro
Γιατί ρε Zoro η Ιταλία δεν έχει όμορφες κοπέλες?(βάση της συζήτησης με το Lord of blues)Εγώ μια χαρά τις βρίσκω!:)
Jun 26 2008 15:15
FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™
Eγω ειμαι πιο πολυ fan του call of duty 4 αλλα το counter ειναι σταθερη αξια.
Ειδα μεχρι το 18 απο Shippuuden και μπορω να πω οτι τα σπαει. Ξενερωσα ομως που πεθανε ο Gaara, γιατι τον παω πολυ.
Jun 26 2008 15:12
°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce
χαχα και βεβαια βρε συ :P
λιγες γυναικειες συνη8ειες 8α βρεις πανω μ δυστυχως :P
και που λες..ζεσταινομαι!!
και ανυπομονω να ερθει 3 ιουλιου να δω το 63-64 shippuuden. γιατι το anime εχει πιο πολυ ενδιαφερον για μενα απο τα Manga!
Jun 26 2008 14:59
FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καλα ειμαι και εγω. Βλεπω εισαι fun του counter strike, επιτελους μια γυναικα που της αρεσει το πιστολιδι.
Jun 26 2008 14:53
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ελα ορε! νι το 3ερω ψιλοχανομαι σε καποιες φασεις! Τι εγινε ορε? Βλεπω εσυ ισχυρα στον αγωνα της παρλας (και του κλεψιματος μινατο απο την ελλη :@ ) καλα εισαι?
Jun 26 2008 14:39
FireFistAce → iristella
Εσυ τυχερη εχεις κλιματιστικο και ολα μια χαρα, εγω εχω μονο ενα ανεμιστιρα αλλα τι να σου κανει και αυτος ο κακομοιρης...
Εχεις να μου προτεινεις καμια σειρα για να κατεβασω να την δω μεσα στο καλοκαιρι?
Εχω κατεβασει το fate/stay night αλλα θελω ακομη μια ετσι με καμια 25αρια επισοδεια.
Jun 26 2008 14:13
moonheart → Erisadesu
kardoula na s pooo epeidh den ksero an tha mporeso sigoura na ertho sto meeting /h an ertho den ksero an tha mai sthn ora m/ be aware paizei na s steilo mnm na rothso p katheste oke oke?
Jun 26 2008 14:13
iristella → FireFistAce
Και εγω μια απο τα ιδια.... Καλυτερα διαβαζω το βραδυ. Εχω ακομη μεχρι τις 10 Ιουλιου εξεταστικη......Ααχ και ψηνομαι με την παλιοζεστη, και απο την αλλη κοντευω να παθω πνευμονια με το κλιματιστικο.
Jun 26 2008 14:04
FireFistAce → iristella
Το βραδυ διαβαζω καλυτερα(μετα το euro εννοειτε) γιατι εχει ησυχια ενω την ημερα γινετε πανικος, μενω και στο κεντρο του Ηρακλειου αστα να πανε.
Εσυ αργεις να τελιωσεις με τα μαθηματα? Μου ειχες πει αλλα δεν θυμαμαι.
Jun 26 2008 13:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed