Jump to content

Community Status Updates

Photo

FireFistAce → Zoro

Ρε φιλε δεν μπορω να κοιμιθω. Εχω συνηθησει στα ξενυχτια τοσες μερες και σηκωνομουν μεσημερι απο τον υπνο τεσπα μπηκα για λιγο μεχρι να νυσταξω. Ευχαριστω για τη καλη επιτυχια αυριο παντως.
Jun 27 2008 02:28
Photo

Zoro → FireFistAce

Καλα αυριο δινεις ρε??...πωωω,πως δεν το θυμιθηκα!!! Gomenasai!!! Καλη επιτυχια,κι ας το δεις αργα το μυνημα μου!! Καλο ξεμπερδεμα και καλη πωροση με τα ανιμε μετα!!(προετοιμασου για misa war :hehehe:...θα γελασουμε πολυ το καλοκαιρι!!!) Τα λεμε mate!!^^
Jun 27 2008 02:12
Photo

iristella → FireFistAce

καλη επιτυχια και καλο ξεμπερδεμα!!!!! Cya
Jun 27 2008 01:52
Photo

FireFistAce → iristella

Λοιπον χαρηκα που τα ειπαμε. Την κανω γιατι δινω αυριο και επιτελους τελιωνω. Καλη επιτυχια αν δινεις και εσυ. Bye
Jun 27 2008 01:49
Photo

iristella → FireFistAce

xexe ουτε και εγω τα πολυσυμπαθω αλλα ειναι χορευτικα τουλαχιστον και αν πας σε κλαμπ κουνιεσαι λιγο. Οπως ειπα το καθενα εχει και την χρησιμοτητα του.
Jun 27 2008 01:44
Photo

FireFistAce → iristella

Κοιτα αυτον που μισω απιστευτα ειναι ο 50 cent και μετα απο αυτον τα περισσοτερα RnB γιατι τα κομματια τους δεν σου λενε τπτ μονο δειχνουν ενα ματσο ημιγυμνες χαζιγκομενες για να κατσεις να δεις το video clip. Οσο για τον 50 cent το παιζει ο μαγκας και σε καθε κομματι του λεει οτι πυροβοληθηκε 9 φορες σε ενα σαματα και την εβγαλε καθαρη και οτι γαμ.. ολη μερα και κατι τετοια.
Jun 27 2008 01:42
Photo

FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αυτο πρωτη φορα το ακουω, να μην σου εδιναν καπνο. Επειδη καπνιζω και εγω(καπνο) σε καταλαβαινω πως ειναι να ξεμενεις απο τσιγαρα μες η νυχτα και γενικα. Χαρηκα και εγω που τα ειπαμε. Καλο βραδυ!
Jun 27 2008 01:32
Photo

iristella → FireFistAce

ποιος στην εχει δωσει και πνεεις τα μενεα εναντιον του? Να ξερω και ποιον θα σημειωσω δλδ.
Jun 27 2008 01:31
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

As long as i can have Itachi I dont care. Που ειναι 10 φορες hotter(εχει το amaterasu γι αυτο)(νια νια νια νια νια). Και αυτος με περναει. Και για να ειμαστε ειλικρινεις τον Sasuke μεχρι να γινει 18 δεν μπορω. Απο εκει και περα......
Jun 27 2008 01:30
Photo

FireFistAce → iristella

Aυτο ακριβως που λες να γινετε δουλεια, οχι δουλεια μιας μερας και επιτυχια για ενα τριμηνο... οπως μερικοι μερικοι(δεν λεμε ονοματα).
Jun 27 2008 01:30
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ναι? οχ καημενη :P τεσπα! παω για νανι!! αντε καληνυχτα, θα τα πουμε mrs Δεν Μπορω Να Εχω Τον Σασκε Πια (aka mrs ΔΜΝΕΤΣΠ) :P :P
Jun 27 2008 01:26
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce

τι να το κανεις που δεν εχεις καπνοπωλειο να μου δινεις τσιγαρα.. το πα8α κι αυτο σημερα, πηγα να παρω καπνο και δε μου διναν :@ τι να πει κανεις...Τελος παντων, παω για υπνο! χαρηκα που τα παμε! c u around :D
Jun 27 2008 01:24
Photo

iristella → FireFistAce

Σε πιανω σε πιανω.... Γενικα που και που μεσα σε ολα βρισκεις και κανα πραγματικα καλο τραγουδι. Αν και ολα τα ειδη εχουν τον σκοπο τους και τον ρολο τους. Αρκει να γινεται καλη δουλεια.
Jun 27 2008 01:23
Photo

FireFistAce → iristella

Ναι ειναι πολυ καλο συκγροτημα και ξερουν τι θα πει μουσικη και οχι σκουπιδια, αν με πιανεις.
Jun 27 2008 01:18
Photo

iristella → FireFistAce

Kαλα απλα τελειο το τραγουδι....... Σ ευχαριστω πολυ πολυ πολυ.......Βγαζουν πραγματικα διαμαντια αυτοι.
Jun 27 2008 01:16