Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
οχι που δεν θα ειχες. αμαν πια. δεν μπορω να σε κοντρολλαρω παιδι μου τωρα κιολας που πατησες τα 24 ποιος σε πιανει *ευτυχως εσυ δεν πιανεισ πια τον σασκε muahahahahah* αλλα πλησιαζεις επικινδυνα kakashi...yaiyai yaiiiiiii sendereeeeeee!
Jun 27 2008 00:29
°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce
α ωστε με προδιδει η φωτο εεεε? χμ! θα την αλλαξω! και γιατι να πεσεις εξω?
Jun 27 2008 00:28
iristella → FireFistAce
Oποτε καταληγουμε στο οτι και οι δυο δεν παρεξηγουμαστε Lol!!!!!! Τελικα το προχωρησες το DN???
Jun 27 2008 00:25
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ειμαι λιγο απληστη...τι να κανω?????? Απο OP εχω αλλη αδυναμια, και δεν ειναι ο Luffy!!!!!!!ΧDDDDDDD
Jun 27 2008 00:18
iristella → Serestrum
Σ ευχαριστω πολυ!!! Επισης! ΧDDD (Καλα εισαι απαιχτος... Πετας ΤΙΣ ατακες)
Jun 27 2008 00:17
Zoro → BarbasSs
Χεχε για να το ακουω και απο σενα η σκηνη ειναι οντως τελεια!!!
(το παρελθον της robin το περιμενα απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε....και μας το δωσε 100 επεισοδια πιο κει!!!...και μου τυχε να ειμαι στο water 7 στην εξεταστικη του ιανουαριου και δεν ατισταθηκα εκανα 3 ολονυκτια για να δω ολη την ιστορια,δεν αντεχα!!)
Ναι 10αρια DVD ετοιμα...εχω αλλες τοσες να κατεβασω!!:himitsu:
Αυτα φιλε μου..τα λεμε και καλη συνεχεια!!^^
Jun 27 2008 00:15
FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™
Απο την φωτο υπολογισα πανω κατω, αλλιως θα επεφτα εξω σιγουρα.
Jun 27 2008 00:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
trust me, he wont. παλιο ιριστελλα μαζεψε πια τα πλοκαμια σου! γιατι δεν στρεφεσαι προς τον luffy? ειναι και captain! σκεψου το, μετραει σαν ιδεα. και δεν θα μεινεις ποτε απο λαστιχο. xa0xa0xax0 :P
Jun 27 2008 00:06
°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce
xm! 16 miso οποτε αρκετα κοντα :P
eisai 8eos :P
proskinooooo!
Jun 27 2008 00:04
moonheart → Adventurer
poios s eipe kale oti den se thumamai.... tis ahmnhstes meres p plakonomastan ~eutuxos oi duo mas hmastan sto idio stratopedo~ gia to ichigo 100%...basika den paizei na ksexaso pote tetoia pragmata giati htan h epoxh p ta thread gia shoujo manga k genika manga /den anaferomai se naruto bleach/ eixan anthish... ti meres thee...
ti kanei o vegi sempai btw??? milao akomh me chresto an k apo oti thumamai htan me tous antipalous...:uhh:
Jun 27 2008 00:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed