Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Χαχαχαχαχα ελεος τωρα πας να καταλαβεις και το 2ο thread μετα απ αυτο με την Μisa?? Ελεος δλδ,σε λιγο τα ποστς μου θα φαινονται μικρα και δεν θα χω τι να γραψω μιας και οτι ηταν να πω το χεις ηδη αναφερει!!! What you're doing is evil,Kira(προσποιησε οτι εισαι 50-50 με τον Light ενω εισαι full 100%....και οι καημενοι δεν καταλαβαν τπτ:hehehe:....παντως εχασες τελειως τον ελεγχο απο τον ichi...ηρθε μηπως η ωρα να σου δωσει το αυτογραφο του στο τετραδιακι?:hiding_something:) Να δω τι θα γραψω εγω στο thread μετα τις εξετασεις!!! Pwnareς το thread με την misa και τωρα κι αυτο,να σου παει κοντρα ο kenny και τπτ αλλο!!! Το thread θα γινει ωρολογιακη βομβα!!! [πρεπει σιγουρα να αναμειχτω κι εγω στην πλοκη μετα την εξεταστικη!!:try:]
Jun 27 2008 12:44
Photo

iristella → Radagast

Ευχαριστω πολυ radagast- kun!!!!!!!
Jun 27 2008 12:38
Photo

Radagast → Sparda

Happy birthday. :)
Jun 27 2008 12:14
Photo

Radagast → iristella

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα. :)
Jun 27 2008 12:14
Photo

Serestrum → iristella

φχαστω...και παλι χρονια πολλα... οσοι σε αγαπουν να σε χαιρονται και οσοι δεν σε αγαπουν να παθουν κολπικη μαρμαριγη...
Jun 27 2008 12:13
Photo

iristella → Umi no Ossan

40, 39 , 38 , 37,.........................................2, 1, 0 [B]------------> Slow and painfull death [/B] [B]Jama mono wa subete kieta.[/B] [B]Boku wa shin sekai no kami da[/B].:kill4u: (All my obstacles have disappeared. I am God of this new world.) (ακους εκει να με κατηγορησεις οτι ειμα ο Kira) XDDDDDDDDDDDD:nod:
Jun 27 2008 10:51
Photo

zweistein → nasia27

αυτό θα το καταλάβεις όταν τελειώσεις την σχολή σου κ αρχήσεις δουλεια... ειναι αστα να πάνε.. (εκτός βεβαια κ αν έχεις έτοιμη δουλειά, ή σκοπεύεις να φύγεις έξω μετά το λύκειο..)
Jun 27 2008 09:54
Photo

nasia27 → zweistein

οχι νταξει αν και ειναι αθλιο το εκπαιδευτικο συστημα εμεις καλο παιρναμε!χιχιχιχι!
Jun 27 2008 09:35
Photo

zweistein → nasia27

α καϊμένο παιδί :P έχεις να βρεις μπροστά σου πολλά lol καταραμένο εκπαιδευτικό χεχε
Jun 27 2008 09:23
Photo

Erisadesu → samurai_pizza_dora

xalarwse :) pantos an apofasiseis na aneveis 8a xarw polu na se sinantisw :) mikro mou pitsokoritso :) mi fovase tin exetastikh ta xeirotera ta perases
Jun 27 2008 08:37
Photo

Melkor → Alarenon

καλημερα μαστορα... κοτορ 2 restoration project =? δεν εχω ακουσει κατι. expansion?
Jun 27 2008 08:15
Photo

iristella → Zoro

Λες?????? Λες και να μην το θυμαμαι και να μου εκλεψαν την ιδεα??????? Καλα με τον/την ιLoveL επεσε πολυ γελιοXDDD...... Δεν κρατηθηκα.....:hihi2: Καλη νυχτα pervy marimo (για να μην ξεχνιομαστε κιολας)........τα λεμε αυριο
Jun 27 2008 04:07
Photo

Zoro → iristella

Χαχαχα ρε iri μηπως το γραψες εσυ το Death Note τελικα?? Μου φαινετε πως οι θεωριες σου ειναι μοναδικες,απλα δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου σε συζητηση για dn(εκτος κι αν ειναι για πλακα!!)... Τοσες θεωριες/ψυχολογισμοι...ουτε ο mangaka να σουν!!!(βρηκες κι αλλη συμμαχο...cough*iLoveL*cough..μα ποσους εχεις πια!!) (Οσο γι αυτο που με ρωτησες στο πμ...καλα εισαι...απλα δεν μισεις την φυση σου:hihi2:) Τα λεμε αυριο Crazy Girl!!!^^
Jun 27 2008 04:01
Photo

kokuso

to oneiro m einai na gino ximikos
Jun 27 2008 03:11
Photo

Zoro → FireFistAce

Σε συμπονω,τα ιδια κι εγω!!! Αλλα αν δινεις αυριο καλο ειναι να δοκιμασεις να ξεκουραστεις...εγω παραμονη δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στο φορουμ,θα αποσυγκεντρωθω!! Εκτος κι αν το χεις ετοιμο πολυ καλα το μαθημα!! Τεσπα,περνα να πεις πως πηγε αυριο...τα λεμε my friend!!:gn2:
Jun 27 2008 02:33