Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sparda → Radagast

Arigato gozaimasu^^
Jun 27 2008 14:19
Photo

zweistein → Bushido

ούτε που θυμάμαι το login μου στο Myspace xD btw το avatar σου ειναι τραγικά γαμάτο!!! σκάω στα γέλια όποτε το βλέπω!!!!
Jun 27 2008 14:09
Photo

zweistein → nasia27

καλα μη σε αγχώνω άδικα μικρο μικρο κ αθώο :P έχεις χρόνο μέχρι να τα σκεφτείς αυτα.
Jun 27 2008 14:00
Photo

ichigo13 → iristella

Ναι αλλά εκεί που το πάω είναι ότι αργότερα δεν θα το χρησιμοποιείς για να σώζεις ζωές αλλά για να αφέρεις!
Jun 27 2008 13:48
Photo

iristella → ichigo13

Σιγουρα αλλα απο την στιγμη που μπορεις να την χρησιμοποιησεις για να σωσεις ανθρωπνες ζωες το να μεινεις απρακτος δεν ισοδυναμει με φονο¨?
Jun 27 2008 13:41
Photo

ichigo13 → iristella

Κοίτα σ'αυτό συμφωνώ κι εγώ αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι είναι ευα'ισθητα πλάσματα! Δεν μπορούν εύκολα όταν βρούν δύναμη να την χρησιμοποιήσουν σωστα! Γι'αυτό τον λόγο όταν υπάρχει μια δύναμη που δεν μπορείς να ελέγξεις καλό είναι να την διαλύσεις!Αυτό φυσικά ισχύει γενικά κι όχι συγκεκρίμενα μόνο για το death note!
Jun 27 2008 13:39
Photo

iristella → ichigo13

Καλα ναι σταχτη το καναμε. Προβλεπω να μας κραζει ο Kenny και δεν θα εχει και αδικο. Κοιτα σε καταλαβαινω. Και μενα αν μου το εκαναν αυτο θα εκνευριζομουν παρα πολυ γιατι ουτε και εγω συμφωνω με τον Light.Απλως καποια πραγματα τα κατανοω. Αλλα πιστευω ακομη πως το DN ηταν απλα ενα εργαλειο. Και θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και για καλο και για κακο. Αρκει να μπορουσε καποιος να αντισταθει και να μην ξεφυγει απο καποια ορια μεσα. Δυστυχως ο συγκεκριμενος ηταν πολυ ματαιοδοξος χαρακτηρας και δεν μπορεσε και γι αυτο μετατραπηκε σε κατι σαν serial killer.
Jun 27 2008 13:36
Photo

iristella → Zoro

Ειδα ειδα!!! Δεν εχω παραπονο εισαι πιστο M........ Μια απορια μονο..... Απο ποτε ειπαμε αρχισες να εχεις αντιρρησεις???????
Jun 27 2008 13:32
Photo

Orion19

Αμα έτρεχε και το download! Μου έρχεται να του ρίξω Collier Shoot!
Jun 27 2008 13:29
Photo

ichigo13 → iristella

Ιristella βλέπω πάλι το κάψαμε το thread του death note!Αυτά είναι,να γίνονται συζητήσεις για να περνάμε κι ευχάριστα την ώρα μας! Πάντως να ξέρεις πως είμαι σκληρό καρύδι και η προπαγάνδα κατα της ιδεολογίας του Light θα συνεχιστει!:hahaha::hahaha: Επίσης στο ξαναλέω δεν αναφέρομαι σε εσένα όσο αναφορά την ιδεολογία του Kira αλλά σε άλλα άτομα! Μιλάμε έχω έναν φίλο στην σχολή μου που κάθε μέρα που μιλάμε για death note μου τα πρήζει!Μου λέει "τι λες ρε ο Kira ήταν θεός κανείς δεν πρέπει να τον αμφισβητεί και καλά έκανε,άμα είχα το death note να δεις πόσα άτομα θα είχαν φύγει"!Eλεος!
Jun 27 2008 13:28
Photo

Zoro → iristella

Ειδες που σε υποστηριξα σημερα??...εμ γενεθλια σου ειναι δεν μπορουσα να κανω αλλιως!!!(και γενικως ως M ακολουθω πιστα το οραμα σου ακομη και αν δεν συμφωνω με ολο αυτο!!)
Jun 27 2008 13:28
Photo

Tamaki → Adventurer

γειαααα σου Γιάννηηηη! :) [IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/AnimePaperwallpapers_Lucky-Star_Dig.jpg[/IMG]
Jun 27 2008 13:17
Photo

Zoro → Orion19

Χαχαχα sanji stalker!!τα σπαει το παρατσουκλι σου!!!:P Καλα οι μιμησεις που λες για μενα ειναι απο τις καλυτερες πλακες...ειδικα εκει που τους πλακωσε ο sanji μετα!!! Τελικα η σειρα σ'αρεσει με τα 1000 βλεπω!!! Πραγματικα μην σου πω οτι εισαι πιο πολυ φαν απο μενα!!!FanGirl!!! Ακομη κι εμενα μερικα σημεια μου την εσπασαν,πχ η doctorine δεν μ'αρεσε καθολου που επαιρνε απ ολους τα πραγματα τους αφου τους γιατρευε,ενω γενικως το οτι οι χαρακτηρες δεν πεθαινουν οταν θα πρεπε παλι μου την σπαει!!! Ενω εσυ τα βλεπεις ολα θετικα!!! Χαιρομαι πραγματικα που ειχε τετοια επιδραση πανω σου και καταφερα να σε κολλησω στην σειρα!!! Δεν ξερεις τι αλλα καλα σε περιμενουν πιο κει...μαραθωνιος το καλοκαιρι!!!
Jun 27 2008 13:13
Photo

nasia27 → zweistein

χμμμμμ....... δν ξερω! δνεχω ετοιμη δουλεια! τωρα για να βγω εξω δν ξερω!
Jun 27 2008 12:56
Photo

iristella → Zoro

Το ποστ το εσπασα σε 2 τελικα γιατι ηταν οντως μεγαλουτσικο. Ο Kenny δεν νομιζω οτι εχει να μου αντιταχθει σε κατι δεν νομιζω οτι τον απασχολει και αυτη η συζητηση κιολας. Προσεξε μονο μην δω εγω τις ταινιες και συμφωνησω μαζι του γιατι τοτε εχεις σοβαρο προβλημα. Α και κατι αλλο ο doulis με καρφωσε στο L group στεγνα. τον τακτοποιησα ομως καταλληλα muahhahahahahhahahaaahaa. [COLOR=white]Προς το παρον ο Ichi εχει ακομη σκοπο (ας κανει αυτο που θελω εγω και ας μισει τον Kira δεν εχω προβλημα) οποτε παιρνει παραταση ζωης[/COLOR].
Jun 27 2008 12:52