Jump to content

Community Status Updates

Photo

FireFistAce → Zoro

Kαλα θα κανεις να ασχοληθεις, δεν θα χασεις. Εχουν καμποσο υλικο. Ο τραγουδιστης τους ειναι ο συνθετης των κομματιων, ο τυπος ειναι φοβερος και εχω ακουσει απο πολλους οτι θεωρειτε διανοια για τα κομματια που βγαζει. Οσο για τους HIM, δεν τρελενομαι τοσο, αλλα εχουν και αυτοι καλα κομματια. Οι Linkin Park αρχισαν να πεφτουν λιγο για μενα μετα το What i've done. Δεν λεω καλο κομματι αλλα τα δυο πρωτα album τους ειναι απαιχτα, ειδικα το Hybrid theory τα σπαει.
Jun 27 2008 01:15
Photo

Zoro → FireFistAce

Indeed they are!!!:thumbup: Οι him εκτος απο το Funeral of Hearts εκαναν αλλα καλα αλλα δεν με τρελαναν,ενω αυτοι βλεπω προχωρανε καλα!! Πρεπει να ασχοληθω λιγο μαζι τους τωρα που οι linkin θα αργησουν να βγαλουν το επομενο...:)
Jun 27 2008 01:08
Photo

FireFistAce → iristella

Και μιας και εχεις γενεθλια σημερα να σου αφιερωσω το κομματι που εβαλα στο profil μου στο My Media.
Jun 27 2008 01:07
Photo

Adventurer → BarbasSs

Αμα ερθει και αυτος εκει ζητω που καηκαμε :P Θα ξανανεβω καποια στιγμη (ψαχνω για νεο σπιτι) αλλα δεν ξερω καθολου για το πότε... θα δειξει.
Jun 27 2008 01:06
Photo

FireFistAce → Zoro

Χαιρομαι που σου εφτιαξα την βραδια. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια. Οι muse ειναι και **** τα συκροτηματα.
Jun 27 2008 01:05
Photo

Zoro → FireFistAce

Ace φιλε μου,μολις μου φτιαξες την βραδια(και ηδη ηταν τελεια!!) Απο καιρο ειχα ξεμεινει απο κανα καλο τραγουδακι να ακουσω και επισης οι muse απο τα λιγα τραγουδια τους που εχω ακουσει(time is running out,my plug in baby)μ'αρεσαν αρκετα!! Τρεχω να το κατεβασω...καλα και το video απαιχτο..πρεπει να εχω ξανακουσει το τραγουδι καπου,σε καμια ταινια πιθανον αλλα δεν μπορω να θυμιθω που!! Παρομοιοι μ'αυτους ειναι και οι The Killers αν τους ξερεις..(πχ το tranquilize που εχω ακουσει μοιαζει αρκετα σαν στυλ..αν και εχει και τις διαφορες του...) Arigato Mate!!^^
Jun 27 2008 01:02
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Κατ εμε ειναι κακο μονο αν γινει ασχημη δουλεια. Πχ στο death note μια σκηνη ειδα απο την ταινια που ηταν ελεεινη και ξενερωσα την ζωη μου.
Jun 27 2008 01:00
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

γτ δν 8ελω να μου χαλασει η εικονα που εχω για αυτους απο αν8ρωπους. οσο ομορφους η8οποιους κ να βαλουν που να μοιαζουν παρα πολυ, δεν ειναι οπως τα σχεδια κι αυτο πολυ 8α μου την δωσει
Jun 27 2008 00:59
Photo

Tamaki → red pyramid

[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/105647.jpg[/IMG] [IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/105651.jpg[/IMG]
Jun 27 2008 00:59
Photo

FireFistAce → iristella

Οχι δεν το προχωρησα. Σημερα δεν ειδα τπτ εκτος απο τον αγωνα πριν λιγο, γιατι γραφω αυριο και ειχα καμποσο διαβασμα (αργησα και να ξυπνησω σημερα).
Jun 27 2008 00:52
Photo

FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γιατι αν δεν ηταν η φωτο θα σε εκανα γυρω στα 20 μαλλον.
Jun 27 2008 00:50
Photo

FireFistAce → Zoro

Eιναι πανω απο εκει που γραφεις vm, στις καρτελες, εχει μια που λεει My Media.
Jun 27 2008 00:49
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μην το λες.......Αλλα μου ελεγε χτες το βραδυ παντως. Οσο για το naruto.....χμμμ εξαρταται απο το ποιοι και πως θα παιξουν τους kakashi minato sasuke Και Itachi. Αν γινει καλη δουλεια why not?
Jun 27 2008 00:37
Photo

Zoro → FireFistAce

Εψαξα αλλα....πουντo???:P Λιγο help...:nanteee:
Jun 27 2008 00:37
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

α κατι ακυρο ακουσα οτι γυριζουν dragon ball με αλη8ινους η8οποιους. αμα τολμησουν και κανουν τετοια ιεροσυλια στο ναρουτο 8α τους παρει και 8α τους σηκωσει!
Jun 27 2008 00:30