Community Status Updates
LucyBR → Kenny
1. suugoooi!! *_* thanx for the tip! :33
2. woops! scatterbrained ftw... ^^;;;; will do! =w=
Jun 28 2008 20:55
Kenny → LucyBR
1. xxxHolic 01-24 DVD rip complete: [url]http://isohunt.com/download/41790981/xxxholic+complete.torrent[/url]
2. Άνοιγε και κανένα MSN/mIRC που και που... :borednn9:
Jun 28 2008 19:52
iristella → GkLoc
Πραγματικα σου ευχομαι να μην ερθεις σε θεση να με καταλαβεις οπως ειμαι τωρα!!! Επειδη το ξεκινησα και ειδα οτι αρχισα να κολλαω ασχημα το σταματησα εκει. Μολις τελειωσω θα το ξαναπιασω απο την αρχη και σε καμια βδομαδα θα το βγαλω ολο. Εγω σαν multitasker που ειμαι διαβαζω και μιλαω στο forum παραλληλα!!!!! XDDD
οποτε αν σε καποια φαση σας πεταξω κανα κουλο οπως ο κοινωνικος ρεαλισμος της σχολης New Haven μην απορησετε....Αντε καλη συνεχεια ευχομαι και καλο παγωτολιωσιμο που λες κι εσυ.
Jun 28 2008 19:45
GkLoc → iristella
Yep Σε Καταλαβαινω,(Για Την Ακριβεια Οχι)
και Εγω Τωρα Με Δουλεια,Δεν Εχω Πολυ Χρονο Να Συνεχισω Το Καταπληκτικο One Piece......
Δεν Ξερω Τι Να κανω,Οταν Ειμαι Σπιτι,Μονο Στο Forum Ειμαι,Πουθενα Αλλου!!!!
Αντε Καλη Συνεχεια,Ελπιζω Να Πας καλα Στις εξετασεις,και Καλα ΠαγωτοΛιωσιματα!
Jun 28 2008 19:42
iristella → GkLoc
Ειμαι στα 12 πρωτα για την ακριβεια..... Λογω εξεταστικης δεν εχω προλαβει να προχωρησω παρα κατω...... Τι να κανω το κακομοιρο 24 ωρες εχει η μερα και καθε μαθημα 500 σελιδες υλη....... :bahhh:
Jun 28 2008 19:34
GkLoc → iristella
Ετσι,Ετσι,
Παρεπιμντωντος Σε ποιο Επεισοδιο Εισαι????(Μην Πεις Κατω Απο 20)
Jun 28 2008 19:33
iristella → GkLoc
Οντως μεγαλη απολαυση το παγωτο........τωρα το τελειωσα και ειμαι σε Nirvana φαση,,,,,,, γουργουριζω σαν γατι απο ευχαριστηση!!!!!! Θα βαλω να δω και Op σε λιγο και θα ειμαι complet......
Jun 28 2008 19:27
GkLoc → iristella
Xaxa,So~So~Scandalous~
Εγω Απ'την Αλλη Τρωω Boss(Δεν Ξερω αμα το εγραψα σωστα)Βανιλια,Και Απο Μεσα και Απο Εξω!!!!
Πω Ρε ΠαγωτοΚατασταση!!
Jun 28 2008 19:24
iristella → GkLoc
Kι εγω το ιδιο XDDD Mια μπαλα scandal σοκολατα - φυστικι.... και μια cookies and cream,,,,,,,,,,,, Μιλαμε για πολυ scandal κατασταση XDDDDDDDDDD
Jun 28 2008 19:21
GkLoc → iristella
Αrigato Iristella!!!
Ε,Μα Μετα Απο Τοση Δουλεια Κατω Απ'τον Ηλιο,και Μου Τερωνε Και Το Παγωτο!!!!
Χαααα,Τωρα Χαλαρωσα..........
Παρεπιμντωντος,Αυτην την Στιγμη Τρωω Παγωτο!!χαχα!
Jun 28 2008 19:18
iristella → GkLoc
[IMG]http://www.gast.si/files/Image/Ice%20Cream(1).jpg[/IMG]Ιtadakimasu!!!!!!!!
Jun 28 2008 19:11
jeffhardy → Leon
το τελευταιο σκορ περιπου 15λεπτα μου πηρε ενω τα αλλα κατι ωρες λολ αμα με περασεις και τωρα θα τρελαθω :P
Jun 28 2008 17:51
Leon → jeffhardy
Λέγε τί cheats χρησιμοποιείς τώρα!:burningbe3: Καλά ε, έχω φάει τρελό κάψιμο
Jun 28 2008 17:38
iristella → Zoro
Ελα μου......δεν το ειδα οταν το εστειλες.....anyway...... Θα προσπαθησω να μπω οσο πιο νωρις γινεται. Το επομενο το γραφω γυρω στις 3 αλλα εχει διαβασμα γιατι ειναι διεθνης πολιτικη οικονομια 2 (μπλιαχ!)........ Τι να κανω εχω βαρεθει την ζωη μου ......
Οσο για τις πυτζαμες αν βρεις κανα αντιστοιχο σετακι σε γυναικειο ρωτα αν κανουν παραδοση σε εξωτερικο και παρε μια καρτουλα για να συννενοηθω μαζι τους (η πορωμενη!!!)
Jun 28 2008 17:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed