Jump to content

Community Status Updates

Photo

Elo → Zoro

Ενταξει,Δεν Με χαλαει,Βαζη Μια Καπως Λιγοτερη Σκοτεινη Πλευρα Στο Anime!! Καλα Ο Gutts,τι attitude Ειναι αυτο,Σκετος Badass!!Τον Παω Πολυ!
Jun 29 2008 00:13
Photo

FireFistAce → Zoro

Τπτ ρε. Ετσι μπραβο ξεκινα να κατεβαζεις... Τελιωσα επιτελους και τωρα αραλικι για λιγες μερες και μετα δουλεια να βαλουμε τπτ στην ακρη. Στο berserk εχω ακομα να διαβασω τα vol.30-33 και απο DN απο το 12 και μετα.
Jun 29 2008 00:11
Photo

LCF89 → nick

Οne Piece addict ε?Πολυ καλο αυτο!Γινεται να μπω κι εγω στο γκρουπ αλλα ως captain?:hahaha::hahaha:
Jun 29 2008 00:06
Photo

Zoro → Elo

Το Ματι του το χασε...:himitsu:και το χερι ετσι!!! Χαιρομαι που καηκες γιατι μαζι με σενα πρεπει να χω βαλει περιπου 7-10 ατομα στην σειρα και ολοι με ευγνωμονουν που τους την συστησα....πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις τι σε περιμενει πο κει!!! Το ξωτικο,ο Puck σ'αρεσει?
Jun 29 2008 00:05
Photo

Elo → Zoro

Οi Shitty marimo,who Are you Calling Sissy When You Look Like That!!!{Sanji-Mode-off} Το Berserk Γ@μ#ει,Μολις Αρχισα Το Manga,Πριν Απο λιγο Τελειωσα το Volume 2 και Τα Σπαει το χω Πορωθει Εντελως!!!(Αντε Να δειξουν Και Το σημειο,Του Πως Χανει Ματι Και Χερι,Μην Μου Πεις,Σε Εσφαξα)
Jun 28 2008 23:49
Photo

Zoro → FireFistAce

Arigato Fire Fist-kun!! Τρεχω να βαλω φωτια το limewire!! Τα λεμε τυχερε που ξεμπερδεψες...καψιμο στο Berserk και στο Death Note τωρα και οπως παντα....worship Misa:nbleed:!!!
Jun 28 2008 23:37
Photo

dennisuke

Yosha!!!
Jun 28 2008 23:33
Photo

Zoro → Elo

Oi,Shitty Cook,δεν χρειαζομαι την ευγνωμοσυνη σου,ενας swordsman κανει μονο οτι ειναι σωστο στην καρδια του...γι αυτο ασε τα sissy arigato για τις φιλες σου!![zoro mode off] Δεν κανει τπτ cook-san!!Καψου στο Berserk ASAP(το ξεκινησες,αν ναι που εισαι??)!! Τρεχα και στην κουζινα να μας κανεις βραδινο!!
Jun 28 2008 23:26
Photo

Zoro → One Piece

Παλικαρι(ελπιζω να σαι αγορι!) πολυ ωραιο username εχεις!!!Καλως Ορησες! Μιας και καταλαβα τα γουστα σου(One Piece!) για περνα απο το [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8&gmid=4085#gmessage4085"]group[/URL] μας για join να αποκτησουμε νεο nakama!! Τι λεει εχεις δει ολα τα τωρινα επεισοδια τις σειρας??:orly:
Jun 28 2008 23:17
Photo

Anyparktos → dennisuke

Hi man!Friend request accepted!!:hihi2:
Jun 28 2008 22:29
Photo

the_second_child → Tea-chan

έλα βρε εσύ ήσουν αυτό το μέλος στο devianart τελικά? congrats! ^^
Jun 28 2008 22:29
Photo

Zoro → iristella

Μπηκα για λιγο ισα ισα....εχω να φαω και να κανω ντους(σαν καλο παιδι!!) Εχω αρκετα να σου πω και πιθανον θα σου στειλω και το αλλο θεμα σε πμ αν προλαβω....ελπιζω να σε πετυχω μετα λοιπον...τα λεμε!! (οχι που θα ξεχνουσες το πμ!!)
Jun 28 2008 21:58
Photo

Ephialtes → dysdaimona

Για περνα μια βολτα απο εδω [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=3#gmessage4006[/url] και κανε join :riiight:
Jun 28 2008 21:50
Photo

iristella → Zoro

Hello zoro kun.....Ετοιμαζομαι λιγο να βγω για μια βολτα και ειπα να περασω να πω ενα γεια.....Τι λεει ? Ελπιζω ολα καλα...Εγω ειμαι ελαφρως κομματια.....Πολλη κουραση σημερα. Αν ειναι θα γυρισω και μετα και ελπιζω να σε πετυχω μεσα. Αν ειναι τα λεμε τοτε... ΑΑΑ και τωρα που το θυμηθηκα... Πριν κατι μερες τι ηθελες να μου πεις??? (αν ειναι και εχεις χρονο στειλτο σε πμ.... -οχι που θα το ξεχναγα- μην ταξεις του αγιου κερι σε παιδι κουλουρι και στην Iristella μυστικο)
Jun 28 2008 21:47
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Give us motto motto motto motto pictures
Jun 28 2008 21:07