Jump to content

Community Status Updates

Photo

Emmanouela → Zoro

Zoro εχεις μια φοβερη ικανοτητα πειθους, το ξερεις??? Oποτε μπορεσεις στειλε μου link για one piece!!! Καλη επιτυχια με την εξεταστηκη σου ευχομαι και arigato gosai mas!!!! ^^
Jun 28 2008 17:21
Photo

iristella → FireFistAce

Ναι .....Μπανιο.....clubing,.......mojitos.......Cosmopolitan................τι ωραια που θα ειναι,,,,,,,,
Jun 28 2008 17:21
Photo

FireFistAce → iristella

Θα τελιωσεις και εσυ σε λιγο καιρο και μετα θα κανεις οτι θελεις. Θα βαλεις και εσυ υψιλους στοχους σαν εμενα (αυτα που ειπα στο προηγουμενο vm)
Jun 28 2008 17:19
Photo

iristella → FireFistAce

Ζηλευωωωωωω....................
Jun 28 2008 17:16
Photo

FireFistAce → iristella

Αντε να δουμε για πτυχιο... Προς το παρων το μονο που με νοιαζει ειναι οι μπυρες, κανενα μπανιο στην θαλασσα και ο τελικος του Euro αυριο...
Jun 28 2008 17:11
Photo

jeffhardy → Leon

ενδιαφερον game παντως :)
Jun 28 2008 17:10
Photo

iristella → FireFistAce

Πιστευω καλα ειναι τετοια η φυση του μαθηματος ομως που ποτε δεν ξερεις......... Ειμαι πτωμα τωρα.......Πονανε τα ποδαρακια μου και η μεση μου....Για να με κλαινε οι ρεγγες ειμαι.....Και εγω δυστυχως εχω και αλλα....Τυχερουλη εσυ τελειωσες.....Χαιρομαι που τα πηγες καλα...Αντε και στα δικα μου.......Μενα καλο πτυχιο απο σεπτεμβρη και οι δυο μας.
Jun 28 2008 17:07
Photo

FireFistAce → iristella

Καλα πηγε η εξεταση. Τελιωσα επιτελους. Να πανε στο διαολο τα κωλομαθηματα!!!!!! Εσυ πως εγραψες?
Jun 28 2008 17:05
Photo

iristella → FireFistAce

Γεια τι κανεις? Πως πηγε το μαθημα? Εγω μολις μπηκα σπιτι και ειμαι ελαφρως κομματια......Εδινα σημερα και με εφαγε η ζεστη........
Jun 28 2008 17:02
Photo

FireFistAce → iristella

Γεια!!! Τι γινετε? Ολα καλα?
Jun 28 2008 16:58
Photo

Amphilyki

Γειά σου Χρίστο! :) (ευτυχως που μου είπες έγκαιρα για το ι γιατί θα το έγραφα σίγουρα με η). Καλά είμαι, μόλις τελείωσε η εξεταστική... Εσείς έχετε ακόμα μου είπε ο IlPalazzo! :P Τί κάνεις, καιρό έχουμε να τα πούμε! Χρόνια πολλά και για προχθές!
Jun 28 2008 15:55
Photo

Adventurer → Tamaki

Αχου, κουραγιο βρε, οπου να'ναι θα τελειωσει η εξεταστικη και μετα θα αρχισεις τις εξοδους και τα μπανια και ποιος σε σταματαει:bath: Που δουλευεις; Εγω τελειωσα εξεταστικη πριν μερικες μερες (γραφαμε ολον τον Ιουνιο) και τωρα καλοπερναω (λεπτομερειες θα σου πω αφου τελειωσεις κι εσυ για να μη με παρεις στο κηνυγι :P ). Τωρα προπονω την ψηφιακη μου γιατι σημερα εχουμε animeeting και τη Δευτερα Cosplay Party :burningbe3:
Jun 28 2008 15:35
Photo

FireFistAce → Zoro

Oi Zoro! Καλα πηγε η εξεταση.Ελπιζω να το περασα το συγκεκριμενο γιατι ειναι κωλομαθημα... Απο muse τωρα τι να σου πω...εμενα μου αρεσουν σχεδον ολα. Καταβασε τα ολα, αξιζει τον κοπο...
Jun 28 2008 15:28
Photo

Melkor → Konata

δεν σε πιανω αφεντικο. τι εννοεις?
Jun 28 2008 14:49
Photo

Konata → Melkor

elevator?! escalator?! ..... :S
Jun 28 2008 14:27