Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

το τσεκαρα το ΟP group.....Τα αλλα θα στα πω με pm.
Jun 29 2008 01:20
Photo

Zoro → Elo

Αυτο με τα ματια του ζορο?? Για πες αν ειναι να το αλλαξω!!
Jun 29 2008 01:17
Photo

Zoro → iristella

Ουφ ασε τοσα πραγματα ηθελα να κανω αλλα πιαστηκα με την αλλαγη sig+ava και εχασα πολυ ωρα... Τεσπα,μπηκα πριν να δω μηπως υπηρξε κανα σχολιο στο dn thread και ευτυχως τπτ!! Δεν εχω τον χρονο να ξανακανω το ιδιο,ηδη χτες παλι καλα που τα καταφερα!! Τελικα απο OP μιας και ειπες οτι ειδες τα πρωτα 12 που εισαι δλδ?? Τσεκαρε και το op group:wis: Παω να ολοκληρωσω και την bizna μου εδω....θα προσπαθησω να σου στειλω και το πμ αλλα οπως σου πα δεν ειναι τπτ το σημαντικο!!^^ (περιεργη!!)
Jun 29 2008 01:16
Photo

Elo → Zoro

Oxι Μωρε,το Προηγουμενο Avatar Μου Αρεσε πιο Πολλυ!!!
Jun 29 2008 01:14
Photo

Zoro → Elo

Για δωσε καμια συμβουλη γιατι ειμαι λιγο μπερδεμενος..ποια προτιμουσες?? Την sig με τα αιματα που εβαλα πριν??
Jun 29 2008 01:10
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Nα ξέρεις πάντως ότι manga περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις του! Μιλάμε έχουν έρθει κάτι νέοι χαρακτήρεςπου είναι ένας κι ένας! Επίσης για το censorship που είχες πει σεκάποιο post σου,να ξέρεις πως μετά το thriller bark σίγουρα θα υπάρξει σε κάποια σημεία!Οχι τόσο σημαντικό βέβαια αλά εντάξει!
Jun 29 2008 01:02
Photo

psofia → skyrios

Nαι πολύ καλή! Καλά να περάσετε τυχεράκιδες, δεν θα μπορέσω να έρθω να σας δω!
Jun 29 2008 01:02
Photo

Elo → Zoro

Oi Zoro,Tha Last One was much Better!!! I Dont like this One!
Jun 29 2008 00:59
Photo

iristella → Melkor

τι εννοεις τι παιζεται με εμενα και την πιου πιου?
Jun 29 2008 00:59
Photo

RiDeLub → ichigo13

Αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν θα το δω σήμερα γιατί μπορεί να με πάρει ο ύπνος. βασικά καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν είμαι σίγουρος τι να σου απαντήσω. Το σημερινό ep μπορεί να έχει αρκετή κουβέντα,αλλά πιστεύω ότι κάτι θα καταλάβουμε. Εντάξει χωρίς Ιαπωνικά δεν θα καταλάβουμε και πολλά αλλά τι να κάνουμε. Εγώ πάντως ευχαριστιέμαι και μόνο που το βλέπω... Όσο για το manga, όχι δεν το διαβάζω (το τρέχων). Αγοράζω τόμους (που είναι ακόμα Arabasta) και δεν θα χαλάσω την σειρά μου μέχρι να πάθω στέριση από OP. Αν είναι πάντως να το ξεκινήσω, θα το κάνω αφού έχει τελειώσει το Thriller Bark.
Jun 29 2008 00:52
Photo

iristella → Zoro

Ohayo!!!!!!! τι κανεις? μολις μπηκα.......
Jun 29 2008 00:45
Photo

Elo → Zoro

Μπραβο Μαριμο,τωρα Εισαι κομπλε!!
Jun 29 2008 00:31
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα καταλάβω κάτι από αυό το επισόδειο! Δεν ξέρω αλλά φοβάμαι πως θα είναι ένα επισόδειο οπου αν δεν ξέρεις ιαπονικά δεν θα το ευχαριστηθείς σε σχέση με τα προηγούμενα! Επίσης,τι θα γίνει μόνο εμείς οι 2 καταληξαμε ουσιαστικά να μιλάμε στο latest episode thread!Ελεος! Τέλος το manga εσύ το διαβάζεις ή όχι?
Jun 29 2008 00:23
Photo

LCF89 → Franky_Super

γεια σου Franky supaaaaaaaaa χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλοι σαν εμενα που παρακολουθουν Οne Piece Σε ποιο ep εισαι?
Jun 29 2008 00:21
Photo

ichigo13 → Zoro

Ωπ μεγίες το νέο avy!:) Επιστροφή στις ρίζες του Zoro!
Jun 29 2008 00:19