Community Status Updates
nasia27 → zweistein
σωστααααα΅να σαι καλα μου δινεις ιδεες! αυτο θα κανω γτ οχι αλλωστε ?
Jun 28 2008 13:28
Leon → jeffhardy
Σου έχω πει πως σε μισώ;:uhh: Όλο το βράδυ το πάλευα το gyroball παλιόκακούργε:deadga6:
Jun 28 2008 12:41
zade → Anyparktos
Ekana ένα νεό γκρούπ ,το anti-army ! Αμα σου γουστάρει μπες . Στο εμ εσ εν χτές για κάποιο λόγο έγινε disconnect και μετά δεν μπορούσα να ξαναμπώ ... Τώρα έφτιαξε όμως
Jun 28 2008 12:34
Anyparktos → zade
Έχεις δει Suzumiya Haruhi no Yuutsu?Είναι σχετικό,αλλά όχι ακριβώς απο κει...Χεχε!Τα μέλη του forum που ξέρουν από που είναι το avatar μου είναι μετρημένα στα δάχτυλα!!(ή έστω έτσι εκτιμώ ότι είναι τα πράματα ^W^)
Btw,"έχασα" πολλά μηνύματα σου χτες στο msn...Γι αυτό σου έλεγα αν έχεις προβλήματα αλλά μάλλον εγώ είχα το πρόβλημα...Μου ήρθαν τα μηνύματα σήμερα το πρωί...
Jun 28 2008 12:27
Ephialtes → Mythos
Για περνα μια βολτα απο εδω: [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=3[/url]
Jun 28 2008 12:25
Anyparktos → Ianus
Το σωστό είναι Okaerinasai αλλά μην το πεις στην Αντωνία :hihi2:
Jun 28 2008 11:28
zweistein → nasia27
ποιο Θέμο δλδ. ο Μάκης μόνος του ξεπερνάει κ τον Chuck Norris χεχεχε
Jun 28 2008 11:23
mihalakis21 → Mixed Blessing
πως το κατεχεις ετσι το αγγλικο.μπαινεις στο site και διαλεγεις free.μετα αν εχεις μπει κατα τις 11:00 το πρωι η καποιες αλλες συγκεκριμενες ωρες θα σου πει οτι ειναι "happy hour" και το κατεβαζεις απλα κανοντας click στο download. αν δεν μπεις σε "happy hour" τοτε θα σου βγαλει security password η κατι τετοιο.
Jun 28 2008 10:11
nasia27 → zweistein
να παρει! κατι πρεπει να κανω και για τα MME εχουν παρει πολυ αερα! χαθηκε η μυστικοτητα που υπηρχε καποτε! να παρει!
Jun 28 2008 07:55
Zoro → ichigo13
[μου κανει και διαφημιση η iri-swan..να ναι καλα!!]
Ελπιζω να μην διαφωνουμε σε τπτ ichi,αλλα αν ναι εγω δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να ξαναπαντησω...τωρα ετυχε και βρηκα χρονο...
Καλη τυχη στο διαβασμα του τερατουργηματος μου...ευχομαι ν'αντεξεις!!:hehehe:
Τα λεμε αυριο,Puck-lover!!!:byejg9:
Jun 28 2008 05:55
Zoro → iristella
Xεχε οσο αργα και να μπεις,λιγο κινηση να χει και θα μαι μεσα ουτος η αλλος,αλλα κι ας μην μπορεις μην σ'ανησυχει!!Κανε οτι προλαβαινεις!!^^
Τελικα ποτε γραφεις το επομενο btw??(και τι γραφεις βασικα??)
Αυτα,οσο για τ'αλλο,ναι οπως τα λες!!!Δεν μπορει να γινει τπτ με μας:hehe:!!
[σορρυ που ξανανοιξα συζητηση αλλα τωρα μου ρθε...τελευταιο τελευταιο αν αντεχεις...αλλιως τα λεμε αυριο!!]
ΥΓ:θα σου δειξω και τις marimo πιτζαμες μου καποτε,που θα παει!!XD
Jun 28 2008 05:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed