Community Status Updates
Franky_Super → Umi no Ossan
looool αυτη η προεδρινα των gay που βγαινει στις εκομπες.που εφαγε ξυλο απο τον κουγια(αλλη ξεφονημενη αυτη).
Jun 29 2008 03:54
iristella → Zoro
Σου παει γαντι........Να δω μονο τι σχολια θα ακουσεις.....Και τα νεα ava και sig ειναι πολυ καλα........Τελεια μπορω να πω...
Jun 29 2008 03:53
Zoro → Orion19
Btw ori,οπως εχω πει σε εκατομμυρια παιδια,γιατι δεν κατεβαζεις τα αρχεια σε rmvb μορφη??
Πιανουν μονο 60-90mb το πολυ και εχουν αψογη ποιοτητα για τον χωρο τους...ναι μεν λιγο κατωτερη απο τα avi,αλλα πραγματικα αν τα δεις θα δεις οτι εχω δικιο...βλεπονται μια χαρα!!
(εγω ετσι τα δα μεχρι το τελος και ακομη ετσι τα βλεπω!!)
Επισης θα τα κατεβαζεις πιο γρηγορα και θα σου πιασουν λιγοτερο σκληρο/dvds...
Αν ενδιαφερεσαι σφυρα:wis:
Jun 29 2008 03:38
Zoro → iristella
Btw,τσεκαρε και το νεο motto κατω απο το username μου...αλλαξα κι αυτο μαζι με την sig/ava...
Τι λες,μου ταιριαζει??Ειναι επικαιρο??:hihi2:
Jun 29 2008 03:21
ichigo13 → Zoro
Ναι,αν γίνεται δώσε μου το μου!
Όσο αναφορά το berserk δσυτυχώς δεν το προχώρησα απ'εκεί που σου είπα χθες γιατί ήρθαν οι γονείς μου και κάνουμε διακόπες στην Κρήτη οπότε δεν προλαβαίνω!Thanks πάντως ρε!
Jun 29 2008 02:34
Zoro → ichigo13
Nαι,μιας και τελευταια μαζευτηκαμε πολλοι οι OP fans,ηθελα να ξαναγυριζω στον παλιο καλο zoro-kun μιας και εχω τον ρολο του στο πλοιο!!
Ελπιζω να σ'αρεσει το ava μου...η sig ετσι κι ετσι την βρηκα αλλα δεν ειχε τπτ πιο badass/αστειο...
Τεσπα,εχω και το ava με τον trafalgar,ηθελα να το βαλω,αλλα τελικα προτιμησα zoro...ειναι και εγχρωμο,θα σ'ενδιεφερε να στο δωσω??
Berserk καμενε πως παμε??
Jun 29 2008 02:23
Zoro → GkLoc
Oiiii,GK τι λεει πως πας απο OP??
Που εφτασες τωρα??
Τεσπα,την αφισα απο το sogeking begins γινετε να μου την στειλεις με πμ??
Plz,ηταν τοσο τελεια...οχι,ψεματα,ο Sogeking ηταν τελειoς!!!
Α True Hero!!
Jun 29 2008 02:08
Anyparktos → Amphilyki
Arigato gozaimasu!Ναι,εγώ θα καίγομαι λιγάκι μέχρι δευτέρα απόγευμα και μετά τέλος!Θα έρθετε εσείς στο cosplay?(btw,μπορείς να απαντήσεις στα profile comments κανοντας view conversation και μετά reply :))
Jun 29 2008 01:48
Zoro → Elo
ΟΚ το ξαναβαλα,ελπιζω μονο να μην το κανεις γιατι με γελοιοποιει περισσοτερο!!
(μπα,πως να εισαι γελοιος με τετοιο βλεμμα,τρεμε cook!!)
Αυτα θα κρατησω για την ωρα μαλλον!!:wis:
Jun 29 2008 01:24
RiDeLub → ichigo13
Δεν είναι σίγουρο ότι έγινε γενικά ή ειδικά για το μαχαίρωμα.
Γενικά το OP έχει censorship σε βαριά σημεία αλλά πολύ σπάνια. Το συγκεκριμένο ήταν κάπως αναπάντεχο. Ελπίζω να έγινε μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση και να μην ξαναγίνει σύντομα.
Jun 29 2008 01:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed