Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → iristella

Δεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμε
Jun 29 2008 04:51
Photo

iristella → Zoro

τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???
Jun 29 2008 04:49
Photo

Zoro → iristella

Χαχα μ'αρεσε...θα το σκεφτω... [αν μου επιτρεπεις δλδ!!:hahaha:]
Jun 29 2008 04:48
Photo

iristella → Umi no Ossan

τι σημαινει το Ιke???
Jun 29 2008 04:47
Photo

iristella → Zoro

Tην ειλικρινη και απεριοριστη συμπαθεια μου......και παραταση ζωης ....για σενα (για να μην ξεχνιομαστε κιολας dear M )
Jun 29 2008 04:44
Photo

Zoro → iristella

Δεν σου λεω!!Δεν σου λεω!!:hiding_something: Βασικα,να το πω αλλιως....τι προσφερεις??:hehehe:
Jun 29 2008 04:43
Photo

iristella → Zoro

εχω εχω πες μου................Onegai zoro kun!!!!!!!!!
Jun 29 2008 04:34
Photo

Zoro → iristella

Καλο αλλα Mischa Barton πιο καλο??XD (πλκ το kira καλυτερο!!)Αν δεχτει ο σεναριογραφος-kun καλως.... (αλλα δεν θα παραπεμπει σε κατι αλλο?:terror2:δεν ανυσηχεις??) Παντως εχεις περιεργερια για το τι σημαινει το ονομα μου??
Jun 29 2008 04:33
Photo

iristella → Zoro

[COLOR=black]Mακαρι να το δεχτει ο doulis kun........[/COLOR]
Jun 29 2008 04:22
Photo

iristella → Zoro

πως σου φαινεται για ονομα του χαρακτηρα μου το Kira Nightly? [COLOR=white](mtfr killer of the night) ασχετο αν στον douli λεω αλλα[/COLOR]
Jun 29 2008 04:19
Photo

Zoro → iristella

Arigato My Dear Eru!!XD (ειδικα το motto κανονικα ειναι right is might η εκφραση απ οσο ξερω,αλλα εμενα μου ταιριαζει πιο πολυ το δικο μου xD)
Jun 29 2008 04:11
Photo

Orion19

Προτιμώ τα AVI λόγο ποιότητας και γιατί μερικά απο αυτά μπορώ να τα δώ και στο dvd player μου στο σαλόνι. Δε τα πάω γενικά τα rmvb. Thanks όμως που με ενημέρωσες!
Jun 29 2008 04:02
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Μπα...Εδω δεν πολυπλησιαζω τους δικους μας, θα παω σε αλλης σχολης. Gay ανθρωπο μονο οσες ερχονται στο νησι...
Jun 29 2008 04:01
Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

αληθεια?θα σου προτεινα να μην τον πολυπλισιαζεις.δεν ξερεις καμια φορα μπορει να το χει το ονομα.
Jun 29 2008 03:58
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

ΑΑΑΑΑ γιατι τρομαξα. Εχουμε στην διπλανη σχολη ενα καθηγητη που λεγεται ετσι
Jun 29 2008 03:56