Jump to content

Community Status Updates

Photo

nasia27 → Adventurer

ααααααααααααααααα! θελω τις φωτο γιαννη! μη γινουμε ρεζιλι plzzzzzzzzzz!
Jun 29 2008 10:07
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Mέρα Doctorine!Προφανώς αυτή τη βδομάδα θα γράφεις φυσιολογία οπότε καλή επιτυχία! Πάρε κι ένα τραγουδάκι που θα σου δώσει δύναμη πιστεύω!Στο αφιερώνω! [URL]http://www.youtube.com/watch?v=8IjIG_7Zt4U[/URL]
Jun 29 2008 09:36
Photo

dennisuke

Κι εγώ επίσης για το accept!! :D Τα λέμε
Jun 29 2008 09:05
Photo

iristella → Zoro

Cy Ya writing king......Arigato!!!!
Jun 29 2008 06:39
Photo

Zoro → iristella

Δεν ξερω αν απαντας στο πμ,αλλα για να καλυφτω,σημερα δεν θα ξαναμπω μιας και την δευτερα γραφω! Δευτερα βραδι παλι μαλλον δλδ(αν και θα δοκιμασω σημερα το βραδι!).... Αν θες κατι αλλο στο πμ θα απαντησω,αλλα εν το μεταξυ σε καλυνυχτιζω εδω στο προφιλ σου....τα λεμε μεθαυριο στην χειροτερη περιπτωση!! Καλα να περνας και κλεψε μερικα zzzzzz's κι εγω αυτο παω να κανω!!! Τα λεμε writing queen!!!(o king ξερεις ποιος ειναι!!:orly:) :byejg9:
Jun 29 2008 06:35
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Τελικα ποια ηταν η καλυτερη απο τις "κακες" του op που λες οτι θα ηταν σποιλερ στο πολλ?? Βαλ την στο προφιλ μου με ασπρα γραμματα αν ειναι... Την κανω,τα λεμε σεναριογραφε-kun!!GN!!^^
Jun 29 2008 05:49
Photo

Zoro → Emmanouela

Χαιρομαι πολυ που σε εψησα στην σειρα....να δεις που δεν θα μετανιωσεις!!!(κι αν ναι δοκιμασες τουλαχιστον!!) Αν ολα πανε καλα θα πορωθεις!!^^ Λοιπον,οπως λεω σε ολα τα παιδια που βαζω στην σειρα...εχεις 2 επιλογες... 1)Να κατεβασεις σε rmvb μορφη τα αρχεια,που ειναι και αυτη που κατεβαζω εγω τωρα.. Ειναι μικρα αρχεια,απο 60-90 mb το πολυ αλλα διατηρουν πολυ καλη ποιοτητα δεδομενου του χωρου τους...εγω ετσι τα δα ολα και ειμαι μια χαρα.... Ετσι και θα κατεβουν γρηγορα και δεν θα σου γεμισουν πολυ σκληρο/dvd.. (δεν σου πα,το ne piece ειναι απο τα μακροβιωτερα shounen,εχουν βγει 360 επεισοδια μεχρι τωρα και φημολογειται οτι θα βγουν το λιγοτερο αλλα τοσα!!!αλλα η σειρα ειναι τοσο καλη που εμεις οι fans θελουμε ολο και περισσοτερο...απο ενα σημειο και περα πιθανως,αν πορωθεις,κι εσυ το ιδιο...σαν ναρκωτικο ειναι ωρες ωρες!!) Απλως μην κολλησεις στην παιδικοτητα της αρχης..πιο κει εχει τρομερες συγκινησεις,ωριμανση...βεβαια σαν συνολο ειναι πειρατικη ιστορια,εχει και πολλες(παρα πολλες)πλακες και ειναι να δεις αν θα σ'αρεσει το στυλ...παντως μια απο τις 2 κοπελιες που εβαλα στην σειρα λατρεψε το στυλ πιο πολυ κι απο μενα!!! Τα πρωτα επεισοδα που τις ελεγα να προσεχει την παιδικοτητα γιατι πιο κει καλυτερευουν,τις αρεσαν!!(και εγω δεν ειχα πορωθει με τα πρωτα!!ειχε απιστευτο αντικτυπο η σειρα σ'αυτην...απλα να σ'αρεσουν οι πειρατικες ιστοριες και τπτ αλλο!!εχει πλακες,φαντασια,μαχες,συγκινηση,φιλια,ολα...απλα αργει λιγο για να γινει τελειο,χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλο στην αρχη!!) Ολα τα links ειναι με megaupload,οπου,σε περιπτωση που δεν το ξερεις,υπαρχει τροπος για να αποφυγεις το χρονικο περιθωριο που σε βαζει να περιμενεις οταν κατεβασεις πολλα αρχεια...οταν λοιπον κατεβασεις μπολικα και σου πει "wait 1 hour"πχ,πολυ απλα κλεινεις την συνδεση σου με το ιντερνετ και την ξανανοιγεις,χωρις να κλεισεις τον browser,και θα μπορεις να κατεβασεις χωρις να περιμενεις(κολπακιXD)... Αυτο αν εχεις απλο dial up modem,αν εχεις router πχ θελει να το κανεις restart καθε φορα,κοβοντας το ρευμα δυστυχως...αλλα και παλι δεν ειναι αδυνατον... Τελος,γινε και μελος του megaupload σου προτεινω,την τζαμπα εγγραφη,οχι premium,γιατι γλιτωνεις λιγο χρονο στην αναμονη... Αν δεν εισαι σχετικη απο megaupload ρωτα με ΟΤΙ απορια εχεις στο θεμα(εκτος κι αν θες torrent που εχω πιο κατω..απλως εγω τα μισω!!)... Aλλα και γενικα οπου κολλας καπου ρωτα με,οτι θες!!Παντα απανταω,να μαι μεσα μονο!! Το link για τα rmvb ειναι [URL="http://www.iopcnet.com/ndemin/?page_id=13"]αυτο[/URL] για 1-300 και για τα υπολοιπα [URL="http://www.iopcnet.com/ndemin/"]αυτο[/URL] και εχει ολα τα επεισοδια...σου προτεινω το λιγοτερο να δεις τα πρωτα 20-30 γιατι εκει ηδη αρχιζει και βελτιωνεται καπως... 2)Αν ομως τα θες σε avi,που ομως πιανουν περιπου 230 mb,αλλα εχουν καλυτερη ποιοτητα(αν και λιγο για μενα)...[URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4879-%C5%D1%D9%D4%C7%D3%C5%C9%D3-%C3%C9%C1-%D4%CF-anime-one-piece-%D0%CF%D5-%C5%D7%CF%D5%CD-%C1%D0%C1%CD%D4%C7%C8%C5%C9-%C1%D0%C5%C9%D1%C5%D3-%D6%CF%D1%C5%D3.html"]εδω[/URL] εξηγουνται/τα χει ολα... (δες το ποστ του ridelub,εχει ολα τα links) Αυτα...οπως ειπα,οτι απορια εχεις ρωτα με..(αν και τωρα,λογω εξετασης,την δευτερα θα με δεις..προς βραδακι..) Επισης οταν το ξεκινησεις λιγο,σου πρωτεινω να γινεις μελος του one piece group...ειμαστε το πιο active group του site και μαζεψαμε μεγαλη παρεα(δες ποσα μυνηματα εχουμε!!)και καθε μερα,ειτε πρωι ειτε βραδυ σπαμε πλακα με φανταστικες ιστοριες και τετοια!!εχουμε και ρολους,πχ εγω ο ξιφομαχος,υπαρχει καπετανιος κλπ...εσυ μπορεις να εισαι η πλοηγος,βοηθος ξιφομαχου κλπ,οτι θες...αν ερθεις και δεις εχει πολυ φαση!!XD (μην παραξενευτεις αν δεις παραξενα comments,ειμαστε ολοι μια παρεα εκει!!) Αυτα,την κανω,ελπιζω να ακουστουμε συντομα!!:byejg9::gn2: (χαιρομαι και που αναγνωρησες την ικανοτητα μου στην πειθω γιατι οντως εχω "προσυλιτησει" πολλα ατομα!!!...αλλα τωρα ολοι με ευχαρηστουν!!^^)
Jun 29 2008 05:22
Photo

Zoro → Orion19

"Αχ, εδώ το έχω το ero-comment, αλλά δε θα το κάνω...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/canthelp.gif[/IMG]" :hahaha:,μαζευτε την!!!XD
Jun 29 2008 05:21
Photo

Zoro → iristella

:hahaha:δεν το χα δει!!!Εμαθα και κατι σημερα!! Go on iri-san!
Jun 29 2008 05:03
Photo

Zoro → iristella

Και πως θα διαγραφει??Εσυ πρεπει να το κανεις δουλη-kun!! Παντως iri σ'αρεσε?? (οτι πρεπει για μενα!!)
Jun 29 2008 04:59
Photo

Zoro → iristella

OK,iri-chan,χαρη στην απεριοριστη συμπαθεια που σου χω(λεμε τωρα!) πηρα το ΟΚ...ερχεται πμ!!(αν δεν προλαβει ο doulis)
Jun 29 2008 04:58
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Μονο ομως τι σημαινει. Οχι τιποτα αλλο...
Jun 29 2008 04:56
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Σεναριογραφε-kun να την βαλουμε στο κολπο,τι λες?? Την συμπονω λιγακι μιας και ειμαστε και οι 3 μαζι τωρα!! Αλλα οτι πεις,αν ειναι οχι ταφος εγω!! (δεν λυπασαι το μουτρακι της βλεπω ε??ετσι πρεπει να ειναι ο σωστος swordsman...περασες το τεστ....παμε να της το πουμε τωρα??XD)
Jun 29 2008 04:54
Photo

Zoro → iristella

[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/3797/vlcsnap16236693vn4so9.png[/IMG]Stop Spamming Girl!!!Μα καλα πορωθηκες βλεπω!!! Δεν θα μας αφησεις ησυχους αν δεν σου πουμε ε? Καλα ας ρωτησω τον σεναριογραφο να δω τι σκεφτεται...
Jun 29 2008 04:52
Photo

iristella → Umi no Ossan

ειστε κακοι.........
Jun 29 2008 04:52