Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → nasia27

Τι θα κανεις αν τις αργησω, θα μου δωσεις κι αλλο χαδι;:Blissfull: Χθες γυρισα 5:30 σπιτι και σηκωθηκα πριν κανα διωρο και εχω να οργανωσω και ανεβασω του κοσμου τις φωτο:burningbe3: οποτε μαλλον θα πρεπει να περιμενεις για τις δικες σου :uhh:
Jun 29 2008 15:02
Photo

nasia27 → Adventurer

λες να γινω τοσο διασημη? μη μου λες τετοια και ξερεις οτι δε μου παιρνει πολυ για να ψωνιστω!χιχι! ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ! το λεω ευγενικα δν μπορεις να πεις!
Jun 29 2008 14:48
Photo

Adventurer → nasia27

Μα γιατι το βλεπεις ετσι; Δεν θα ηθελες να γινεις τοσο διασημη που οπου και να πας οι αντρες θα μαζευονται γυρω σου και θα σε θαυμαζουν ενω οι γυναικες θα σου ζητανε αυτογραφο; :P
Jun 29 2008 14:42
Photo

Ash_Pokemaster → Seraphimon-T.K.

... :hehe: Είδες το νέο footage του Ninja Storm που έδειξαν πριν μία ώρα by the way; [url]http://youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU[/url] :drink:
Jun 29 2008 14:24
Photo

Ash_Pokemaster → Whitelighter

ela man :p pws pas kala? giati den eisai ston messenger? :S ase mhn mpeis, thelw na diabasw ;)
Jun 29 2008 14:23
Photo

nasia27 → MitHuNa

εννοειται πως σε προλαβα! τι μισες δουλειες θα κανουμε ? χιχιχι! βρε εχεις msn μην τα λεμε απο εδω
Jun 29 2008 13:59
Photo

MitHuNa → nasia27

aaaaaaaaaaaaah!! me prolaveees :(
Jun 29 2008 13:49
Photo

GkLoc → Zoro

SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Τα Σπανε Το Avatar Και Το Signature Σου!!!!! Στο One Piece,Ειμαι Ακομα εκι Οπου Ο Zoro Πολεμησε Τον Αλλον Με Τον Σκουφο Και Τα Πιστολια(Μια Αναπαρασταση Του Hitman),Στο Skypiea Ep 170!!! Σου Στελνω Τωρα την Εικονα Wallpaper Size!!
Jun 29 2008 13:46
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Αν κ προτιμω τις μελαχρινες, απο οσες θυμαμαι τωρα ειναι [COLOR=White]Kalifa. Δεν νομιζω να εχουν φταει πολυ μεχρι εκει. [COLOR=White]Κ αν θυμαμαι καλα απο Baroque Works η Miss Doublefinger. Αυτη απλα στην αναφερω.[/COLOR][/COLOR]
Jun 29 2008 12:41
Photo

Ptomahawk → dennisuke

ssssss μην spoilerιαστούν διάφοροι, είμαι διατεθιμένος να την κρατήσω μέχρι να το δείξει στο anime. 20 ολόκληρα λεπτά στο gimp μου έφαγε να τη φτιάξω :P
Jun 29 2008 12:39
Photo

Ephialtes → iristella

Εμαθες ποιος ειναι ο Ace?:orly:
Jun 29 2008 12:29
Photo

Mixed Blessing → mihalakis21

[COLOR=indigo][I]Α!Καταλαβα!Thanx for the infos mate!I'll keep it in mind!Προφανως το timing μου δεν ηταν και πολυ καλο..ηταν μαλλον "sad hour" xD[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]I will try again in August...(un?)fortunatelly ..then i will be back again...i've alredy missed a lot my dear connection T.T[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]Anyway..see ya around mate...[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][/COLOR] [COLOR=indigo][I]PS.θα το δω το video σου...που θα μου παει?:erk:[/I][/COLOR]
Jun 29 2008 11:56
Photo

dennisuke → Ptomahawk

Thanks για το accept! και συγχαρήρια για το photo στο signature:kill4u:
Jun 29 2008 11:49
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Εδώ πάντως τις τελευταίες μέρες έχει αεράκι :p Εγώ απλά πιστεύω πως τα έχουμε ακούσει κάπου έστω και 1 δευτερόλεπτο και μετά μένουν για πάρα πολλύ καιρό στο υποσυνείδητό μας!Ετσι όταν τα ξανακούμε κάτι μας θυμίζουν!Mου έχει τύχει πολλές φορές! Btw η τραγουδίστρια είναι αυτή που πήρε και το oscar για το τραγούδι της στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 3!
Jun 29 2008 10:18
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Καλημερα και σε εσενα chopper. :p Παντως εδω βραζει ο τόπος,ακομη και με air condition κανει ζέστη...-_- Το τραγουδι ήταν πάρα πολυ ωραιο. Thnks! Βασικα ειναι απο τα τραγουδια που εχουν τοσο ωραια μελωδια που ειμαι σιγουρη οτι τα εχω ξανακουσει. Λογικο ειναι για το συγκεκριμενο. Αλλα μου τυχαινει σε πολλα ωραια τραγουδια,μερικα απο τα οποια σιγουρα δεν εχω ακουσει. :S Μηπως μας φαινονται τελικα ωραια επειδη τα εχουμε ακουσει σε καποια αλλη παραλληλη πραγματικοτητα? (αφου μερικοι επιστημονες υποστηριζουν οτι υπαρχουν αυτες οι πραγματικοτητες) Καλα νταξ ειναι πολυ καμμενη η απορια μου, αλλα δεν σου τυχαινει αυτο και σε εσενα καμια φορα?
Jun 29 2008 10:10