Community Status Updates
louna22 → Jimakos
Φιλαράκο μου ξέρεις κάτι?
.......................................................................................
Έσκισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Jun 29 2008 17:56
corsair.. → Missing Score
Μπορεις να μου πεις που εχεις βρει 16 greek audio Saber rider?? Εχω βρει μονο 10 η αν υπαρχουν αγγλικοι η ελληνικοι υποτιτλοι?? το mail : [email]papadopoulos20042002@yahoo.gr[/email]
Jun 29 2008 17:15
nasia27 → Adventurer
πω πω πω! τι ακουω τι ακουω? ντροπη και αισχος! να παρεις πισω οτι ειπαε! btw μπορεις να μου στειλεις τουλαζιστον τη φωτο που βγηκαμε στο τελος η χρυσα εγω ο γιωργος(gpanos) και ο λευτερης?
Jun 29 2008 17:01
Tenshi → MitHuNa
etsii......kanenas de mporei na antexei mprosta ston House.....:)
8a anevasw photo soon.... ;)
Jun 29 2008 16:43
moonheart → Adventurer
ωπ... ο chres ζει κ βασιλευει... αθηνα ειναι περασε ιατρικη κ βαριεται που ζει αυτη την περιοδο... οπως κ εγω λογω εξεταστικης :P οσο για hint τ εχω πεταξει some ειπε οτι καποια στιγμη ισως ανεβει αλλα δεν ξερω ποτε... ^^
/ο sempai τελειωνει τη σχολη eh? me is jealous T_T γιατι προσπαθω εδω να την παλεψω με την εξεταστικη που μ καταστρεφει το καλοκαιριιιιιιι T_T/
Jun 29 2008 16:21
Adventurer → moonheart
LOL, τελικα τα θυμαται και με λεπτομερειες! Χαιρομαι πολυ γιατι οντως ηταν κορυφαιες εποχες :wooi2: Καθε φορα που εβγαινε νεο chapter μπαιναμε, σχολιαζαμε τις εξελιξεις, και βεβαια τη λεγαμε στον Chresto αν ηταν ευνοϊκες για την Aya :himitsu: (κι ας μας ειχε κοψοχολιασει τοτε που της την επεφτε εκεινος ο ψηλος!).
Ωστε ζει ακομα αυτος (ο Chresto)? Απο τοτε εχω να ακουσω νεα του, τον πηγαινα πολυ τον ανθρωπο (κι ας τον λυπομουν που δεν ειχε γουστο :P ). Αν θες ριχ'του κανα hint να περασει απο'δω μια βολτα. Με τον Vegita Sempai μιλαμε που και που, μια χαρα τα παει και τελειωνει και τις σπουδες του. Αυτη τη στιγμη μαλλον σε διακοπες στο εξοχικο του θα ειναι παλι!
Jun 29 2008 16:04
Melkor → gilbertus
μαστορα, για τον πατερα του ναρουτο...
εχεις διαβασει μανγκα? μονο εκει αναφερεται. αν ναι και θελεις να στο θυμισω, πες μου. αν οχι, τοτε, θα το αφησω, γτ εινια μεγκασποιλερ
Jun 29 2008 15:56
Adventurer → nasia27
Οχι ρε, εγω να υπαινιχθω κατι τετοιο; Προς Θεου! Τοσο καλη και αθωα κοπελα εχω να δω απο τοτε που εβλεπα τη Lucy στο Elfen Lied!:himitsu:
Jun 29 2008 15:44
nasia27 → Adventurer
δλδ θες να μου πεις οτι δν ειμαι καλη κοπελα? για εξηγησε τι θες να πεις ΤΩΡΑ!!!!!!!
Jun 29 2008 15:24
Adventurer → nasia27
Δεσμευτηκα ηδη οτι θα κρατησω τις "δημοσιες σχεσεις" σας με τη Χρυσα μεταξυ μας, και τον λογο μου τον κραταω παντα. Για τα υπολοιπα θα δειξει :P Βεβαια τωρα θα με κανεις να καθυστερησω ακομα περισσοτερο αφου θα μου παρει κανα μισαωρο να σταματησω να γελαω με το "εγω φταιω που [B]ειμαι καλη κοπελα[/B]" [IMG]http://www.animeplanet.gr/forum/images/smiles/laughing.gif[/IMG]
Jun 29 2008 15:19
nasia27 → Adventurer
ε οχι και χαδι σε παρακαλω! εγω φταιω που ειμαι καλη κοπελα και δε θελω να χτυπαω τους αλλους! αντε τωρα! μωρε να μην βαλεις καποιες συγκεκριμενες φωτο θελω! τεσπα θα περιμενω δνεχω προμπ!
Jun 29 2008 15:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed