Community Status Updates
Franky_Super → iristella
εισαι σε εμβρυακο σταδιο δλδ.μονο και μονο που βλεπεις το avatar μου σε spoileriazw.πιστευω οτι και μονο απ αυτα τα λιγα επεισοδια που εχεις δει να εχεις καταλαβει οτι προκειται για το τοπ anime.
Jun 29 2008 21:15
iristella → Franky_Super
Δυστυχως τα saw ειναι λιγο ηπια.....Αυτο που λες παντως απο ταινια ειναι.
Στο anime ειμαι πολυ αρχη ακομη....Φαντασου στα πρωτα 10 και κατι περιπου....Λογω εξεταστικης δεν εχω προλαβει να προχωρησω....και θελω να τα ξαναδω κιολας γιατι δεν ταειδα με την ησυχια μου.
Jun 29 2008 21:10
sintar → GkLoc
ΓΥΡΗΣΑ!!!μου λειψατε βρε...
(ναι εγω ειμαι αυτος στο βιδεο...)
καλα σε λιγο θα παω να δω το group και το thread...πρεπει να εγινε χαμος οσο ελειπα.
Jun 29 2008 20:58
Franky_Super → iristella
οχι δεν το χω δει σε ταινια αλλα με απειλουσε συνεχεια μια κοπελα οτι θα μου το κανει.lol
μπορεις παρεις ιδεες και απο το τα saw 1,2,3,4
Jun 29 2008 20:52
iristella → Franky_Super
Aπο ταινια το εχεις δει αυτο????? καλο ειναι αλλα θα ουρλιαζει μετα ο odoulis που του λερωσαμε το καταστρωμα και θα πρεπει να καθαριζει........
Jun 29 2008 20:45
Franky_Super → iristella
βαλε τον αιχμαλωτο να κανει τσουληθρα σε μια τσουληθρα γεματη ξυραφια η οποια θα καταληγει σε μια πισινα γεματη αλατι.τι πιο καλο?looool
Jun 29 2008 20:39
iristella → Franky_Super
Πες το αρκει να μην ειναι πολυ αιματηρο γιατι ο doulis θα φωναζει.
Jun 29 2008 20:36
Franky_Super → iristella
hello,σου βρηκα ενα πολυ καλο βασανηστιριο για τον αιχαμαλωτο σου αλλα παραειναι cruel.να στο πω?
Jun 29 2008 20:31
iristella → Ephialtes
ε μα θα εσκαγα αν δεν μαθαινα (δεν ειμαι καθολου περιεργη απο οτι εχεις διαπιστωσει)
Jun 29 2008 19:27
iristella → Ephialtes
Υeap!!! Απλα επειδη ειχε αναφερθει πριν κατι πμερες μου ειχε μεινει η απορια.........
Jun 29 2008 19:14
1oneiromono → Matu-san
αν θες ριξε μια ματια στο gallery μου,radom pics αν σαρεσει καμια για αβαταρ.Επισεις δες και πες μου , νομιζεις οτι καλυτερα ειναι να μην βαλω την pic. που σου ελεγα της Konata στο αντισοιχο group??
Jun 29 2008 18:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed