Community Status Updates
Franky_Super → iristella
loool.τωρα καθομαι και τα χαζευω τα βιντεακια.ε ναι τι σχεση εχουν αυτα που βλεπαμε εμεις με αυτα που βλεπουν τωρα.κατι τελεταμπις και μπομπ ο σφουγγαρακης...
Jun 29 2008 22:18
iristella → Franky_Super
Θυμαμαι οτι ειχα μεγαλη τρελα με τον Xαγιατε (απο πιτσιρικι αδυναμια στους κακους ψυχρους και αναποδους χαρακτηρες).....XDDDDD
Τι μου θυμισες με το videaki Παντως......AAAAAAx παλιες καλες εποχες......Αυτα ηταν cartoon για παιδια....Οχι κατι αλλες βλακειες που τους δειχνουν σημερα για να τα χαζεψουν....
Jun 29 2008 22:15
red pyramid → Tamaki
Μπήκα απο το πσ του θείου μου για λίγο. Βλέπουμε ποδόσφαιρο (ω ναι, το δέχομαι αυτό το μαρτύριο)
ευχαριστώ για τη φώτο, είναι kawaiiiiiii....πλζζζζ, μοαρ :P
Jun 29 2008 22:13
Franky_Super → iristella
ετσι ετσι η γεννια του 84.τον εχω κατεβασει τον kabamarou.ο αδελφος του ηταν ο χαγιατε.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=46jF-OnHQTE[/URL]
Jun 29 2008 22:11
red pyramid → Glastenen
Κουράγιο, σκέψου ότι τελιώνει τουλάχιστον αυτή η κατάσταση.
and keep on kickin ass in stupid topics. |I love the sarcasm :)
Jun 29 2008 22:04
iristella → Franky_Super
πρεπει να το ξανακατεβασω και αυτο απο καπου...Δεν το θυμαμαι πολυ καλα.....Θυμαμαι το φιναλε που φευγει παρεα με τον παππου του καπως και θυμαμαι και τον "αδερφο του???" που ειχαν μεγαλη αντιπαλοτητα....Γενικα το εβλεπα τελειως πιτσιρικι παρεα με το "Plores Sanshiro (aka τζουμαρου - δεν ξερω αν το εγραψα σωστα), Thundercats, Τransformers, Robotech και τετοια αλλα διαμαντακια
Jun 29 2008 22:03
Franky_Super → iristella
ναι ηταν το αποθυμενο του η κακομοιρα.ο παππους ηταν ολα τα λεφτα παντως
Jun 29 2008 21:59
Franky_Super → iristella
loool τι μου θυμισες τωρα.γιατι που οταν εβλεπε μακαροναδα εβαζε τα κλαματα?
Jun 29 2008 21:56
iristella → Franky_Super
Αααχ το θυμαμαιιιι........Τελειο ητανε... "ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ""" η ατακα που μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση τοτε γιατι ημουν πιτσιρικι και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι χαιροτανε τοσο πολυ που δεν ειχε πια παππου....
Jun 29 2008 21:48
Franky_Super → iristella
ενταξει εχει πιο χαρουμενα και ζωντανα χρωματα απο τα υπολοιπα.καλο το naruto αλλα πεφτει πολυ filler....το καλυτερο anime για ninja ειναι το kabamarou πιστευω.looool
Jun 29 2008 21:39
ichigo13 → RiDeLub
Bασικά το raw το είδα από daily motion δεν το κατέβασα!Η ποιότητα του δε ήταν άθλια!
Μην σου πω πως του tvuplayer ήταν καλύτερη!
Thanks και για τα links!
Jun 29 2008 21:35
RiDeLub → ichigo13
Ναι το έμαθα για το channel και παίζει να είναι και μόνιμο το πρόβλημα.
Βρήκα κάτι link. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί ως την άλλη εβδομάδα και τα link ισχύουν θα στα στείλω.
Το ep δεν το είδα ακόμα, αλλά άκουσα ότι ήταν καλό. Αν είναι μπορεί να το δω αύριο.
ΥΓ: Αν το raw το κατέβασες από nyaa ελπίζω να κάνεις seed.
Jun 29 2008 21:32
iristella → Franky_Super
Bασικα ειμαι σε τοσο εμβρυακο σταδιο που η λεξη spoiler δεν υφισταται καν για μενα γιατι πολυ απλα και να αρχισετε να λετε δεν θα καταλαβω τπτ.... Ειναι παρα πολυ καλο το ομολογω αν και εχει αρκετα διαφορετικη τεχνοτροπια στο σχεδιο σχετικα με αυτα τα οποια ειχα συνηθισει ,,,,,απο το naruto Πχ...Αλλα μουαρεσει παρα πολυ αυτο να λεγεται.
Jun 29 2008 21:25
ichigo13 → RiDeLub
Eίδα το 360 σε raw σήμερα,γιατί χθες είχ πέσει το κανάλι!
Ηταν πολλύ καλό επισόδειο!Είχε Sogeking και μου άρεσε!Βάζει και το τραγουδάκι ασ'τα super!Επίσης με την μάχη αυτή φένεται τόσο πόσο έχει δυναμώσει ο Usopp σε σχέση με πριν!
Jun 29 2008 21:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed