Jump to content

Community Status Updates

Photo

FireFistAce → iristella

Καλα και εγω. Ετοιμαζομαι σιγα σιγα γιατι αυριο φευγω απο Ηρακλειο για Αλεξ/πολη.
Jun 29 2008 23:13
Photo

tsintori → Jiraiya

'Σπέρα (ή μάλλον 'μέρα πρέπει να πω τέτοια ώρα.)
Jun 29 2008 23:08
Photo

Franky_Super → iristella

ναι το ειχα εντοπισει απο το πρωτο επεισοδιο οτι ηταν γενικα πολυ σκοτεινο anime
Jun 29 2008 23:05
Photo

iristella → Franky_Super

Xexe με εχουν ηδη προειδοποιησει...... Εχω παρει τα softex μου και εχω προετοιμαστει και ψυχολογικα.... Γενικα το αντεχω απλα το DN γενικα ειναι πολυ ψυχοπλακωτικο.....καμια σχεση με το OP.
Jun 29 2008 23:00
Photo

Franky_Super → iristella

α και αν εισαι ευσυγκινητη οπως λες ετοιμασου για πολυ κλαμα στο one piece.εχει αρκετες συγκινιτικες στιγμες.
Jun 29 2008 22:58
Photo

Franky_Super → iristella

ε αφου εισαι τοσο ενθερμη οπαδος λογικα θα αξιζει.αφου εχει ολοκληρωθει μια χαρα θ αρχισω να το ξαναβλεπω.
Jun 29 2008 22:51
Photo

iristella → FireFistAce

Καλα ειμαι......Κανω ενα διαλειμματακι απο διαβασμα σημερα και ειχα λιωσει στον υπνο.... Τωρα θα δω και λιγο αnime Και απο αυριο τα κεφαλια μεσα παλι!!!!! Εσυ ολα καλα?
Jun 29 2008 22:47
Photo

iristella → Franky_Super

το DN εχει ολοκληρωθει (37 επεισοδια)... Εμενα μου αρεσε παρα πολυ... Ιδιως στα επεισοδια 25 και 37 πεθανα στο κλαμα... Μιλαμε για κλαμα οχι αστεια.... Γενικα ειμαι ευσυγκινητη αλλα με το συγκεκριμενο κοντεψα να παθω αφυδατωση... Και εχει και παρα πολυ αγωνια...Δεν εχεις δει τπτ αν σταματησες στο 5 ...Ουτε καν η εισαγωγη δεν ειναι αυτο....Καταρχας δεν εχεις δει τον L ( o oποιος ειναι θεος).....Ξαναξεκινησε το οπωσδηποτε!!!!!!
Jun 29 2008 22:46
Photo

FireFistAce → iristella

Γεια!!! Πως παει?
Jun 29 2008 22:40
Photo

Franky_Super → iristella

λες να το ξαναρχισω ε?εχει προχωρισει πολυ?
Jun 29 2008 22:39
Photo

Anyparktos → Kenny

Δεν έχω ολόκληρο το Α4 άρχοντα...Αλλά οι ΠΑΣΠίτες μας δώσαν πέρσυ κάτι σημειώσεις(καλά θύματα κι αυτοί :hehehe:) που είχαν μέσα τα 33 "στάνταρ" θέματα... Αλλά νομίζω ότι έχει αλλάξει ο καθηγητής...Μλκια...Λοιπόν μπαίνω λίγο forum να δω τι μπορώ να κατεβάσω για να σου στείλω μέσω msn και άμα θέλεις αύριο κατέβα σχολή,εγώ δίνω C!Ένα τηλεφωνάκι μόνο για να θυμηθώ να τις ψάξω τις σημειώσεις και στις δίνω!
Jun 29 2008 22:39
Photo

iristella → Franky_Super

Ελα ρε σταματησες το DN???? Ιεροσυλια (LOL)....καλα γουστα ειναι αυτα δεν μπορουν να συμπιπτουν ολοι σε ολα.....Τα εχω δει τα βιντεακια....Εψαχνα καποτε να βρω τον τιτλο απο το Tekkaman blade για να το κατεβασω και ειχα φαει ολη την On line κοινοτητα μεχρι να το βρω (τελικα το βρηκα ενα μηνα αργοτερα απο ασχετο site looool)
Jun 29 2008 22:37
Photo

Franky_Super → iristella

ναι εχω δει καποια επεισοδια αλλα μετα το σταματησα.τα πρωτα 4 με 5 επεισοδια εχω δει.εχουν κανει ωραιες παροδιες στο youtube και με το bleach kai me to onepiece.δες τα βιντεακια στο youtube με τα intro απο τα παιδικα των 80'ς.απιστευτα παιδικα
Jun 29 2008 22:33
Photo

iristella → Franky_Super

H μονη περιπτωση που αντεξα να δω bob πανω απο 5 λεπτα ηταν ενα βιντεακι στο Youtube Που ειχαν παρει σκηνες απο τον Σφουγγαρακη ειχαν παρειτο dubbing και τα subs απο death note Και ειχαν κανει την πιο γαματη dn παρωδια ever!!!!! Εκει ειχα λυθει στο γελιο.....ΒTW death note εχεις δει πιστευω ε?
Jun 29 2008 22:28
Photo

Kenny → Anyparktos

Man, σημειώσεις για Φυσική έχεις; Αν ναι, μπορείς να μου τις δανείσεις για το καλοκαίρι;
Jun 29 2008 22:28