Jump to content

Community Status Updates

Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ntoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa msnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Jun 30 2008 00:13
Photo

GkLoc → sintar

ΓΥΡΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!! YEAAAAAAAAAH!!!!!! Ero-Cook Is Back!!!!! Ελπιζω Να Μπαινεις Συχνα!
Jun 29 2008 23:56
Photo

Anyparktos → moonheart

You misunderstood dear...Κατάλαβα άπο avatar ότι παίζει να είχα κάνει μλκια οπότε με το που το postαρα πηγα και τσεκαρα profile...Και υποψία μου ηταν πραγματικότητα...Λυπάμαι που σε απογοητεύω αλλά το edit εγινε πριν δω την απάντηση:Blissfull: Που το κατάλαβες ότι μου αρέσουν οι καραμελίτσες:kawaii: Btw,μου θύμισες ενα κορυφαίο demotivator με ένα μαυρο φορτηγό που εγραφε free candy με μπογιά τοίχου...Υπότιτλος:Trust.Without it,you get no free candy...:hahaha:
Jun 29 2008 23:50
Photo

moonheart → Anyparktos

... αυτο θα πει γρηγορο service... >o<:knock-knock: /σαν πολυ υπακουος δεν εισαι?:oo: ειναι κακο αυτο να το ελεγξεις... μην κανεις οτι σ λενε γιατι μπορει να σε εκμεταλλευτουν καμια μερα βλ. καραμελιτσες κτλ κτλ/ j/k:deadga6::wooi2:
Jun 29 2008 23:44
Photo

Anyparktos → moonheart

Κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν [B]χρυσό μου...[/B]Τι να κάνω ξέχασα ο αθεόφοβος να κοιτάξω λίγο το profile και ποσταρα reply αμέσως...Αλλά μετά είδες ε?Το κοίταξα,edit,μονομιάς!
Jun 29 2008 23:36
Photo

zade → dennisuke

Οχι δεν με πείραξε ,απλά ήθελα να ξέρω γιατί την έβαλες . Δεν είναι ανάγκη να την αντικαταστήσεις εάν δεν θέλεις .Αφού είσαι με εμάς δεν μας πειράζει καθόλου .
Jun 29 2008 23:33
Photo

Jiraiya → tsintori

Γεια.
Jun 29 2008 23:32
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Α ρε Franky τι μου θυμισες με το video...Παιδικα που τα ειχα ξεχασει κ μολις ειδα τις εικονες τα θυμηθηκα.Να προσθεσω κ SilverHawks,Saber Rider, Brave Star
Jun 29 2008 23:26
Photo

moonheart → Anyparktos

αν το bro πηγαινε σε εμενα... θα επρεπε να το κοιταξω... σοβαρα τωρα... /μηπως φταιει που το ava μ μυριζει αντριλα... χμμμ ~fangirl mode on~/ editarisma an k to xruso mou tha m arese perissotero thnx for the change
Jun 29 2008 23:26
Photo

FireFistAce → iristella

Να σαι καλα. Και εσυ υπομονη με τα μαθηματα, θα τελιωσεις και μετα θα ξεκουραστεις.
Jun 29 2008 23:23
Photo

Anyparktos → moonheart

Χεχεχχ!!Μη μασάς αγαπητή!Έχω μάθει να μην έχω high expectations αν δεν δουν τα ματάκια μου πρώτα...Αλλά θα το δω εγκυκλοπαιδικά,έτσι απλά!Also thanx for the blog comment :riiight:
Jun 29 2008 23:22
Photo

iristella → Franky_Super

γενικα οσο πιο σκοτεινο τοσο πιο καλο για μενα οσον αφορα τον τομεα anime.......
Jun 29 2008 23:22
Photo

dennisuke → zade

Αν και έβαλα τη φωτογραφία με αστεία-ειρωνική διάθεση, εντούτοις ήταν πράγματι προκλητική και σύντομα θα την αντικαταστήσω με κάτι πιο αντιπροσωπευτικό
Jun 29 2008 23:19
Photo

moonheart → Anyparktos

mhn tous akous... to nge einai apla xasimo xronou... k osoi lene oti pernaei mhnumata k krubei bathia nohmata... apla einai uperapisteuta kammenoi... /pays respect for the blog entry/
Jun 29 2008 23:15
Photo

iristella → FireFistAce

καλες διακοπες ευχομαι..... Να περασεις τελεια..Τυχερε... XDDDD
Jun 29 2008 23:15