Community Status Updates
M.D.F. → sintar
Τι σόι καπετανιος θα ημουνα...
Αν εισαι ευχαριστημενος τοτε ολα καλα!
Jul 01 2008 21:02
Zoro → iristella
Να παρει δεν σε προλαβα,ειπα να εκμεταλλευτω την ημερα να τακτοποιησω καποια αρχεια στο pc+καποιες αλλες δουλειες στο σπιτι...τεσπα,ελπιζω να μπεις εστω και για λιγο αργοτερα!
Καλα,την επαθες κι εσυ με το θεωρητικο μαθημα ε??
Κι εγω τα ιδια τοσες μερες...δεν τα μπορω,αν εχει πολυ θεωρια και μπω στο forum ή γενικως ανοιξω pc παει,κουλουρακι!
(ενω τα αλλα μαθηματα ειναι τοσο ωραια...να διαβαζεις με pc/tv/στερεοφωνικο ανοιχτο!!)
"Μου χρωστας ενα pm απο χτες"
Χεχε ειπα να μην πω τπτ μπας και το ξεχασεις,αλλα επρεπε να το φανταστω οτι δεν υπηρχε περισπτωση!!:hehehe:
Καλα μιας και ειμαι ελευθερος θα προσπαθησω να στο στειλω τωρα....επισης τσεκαρε το dn test thread οπως και [URL="http://www.anime.gr/forums/visitormessage.php?do=message"]αυτο[/URL]...με το 2ο θα γελασεις μαλλονXD
Λοιπον,καλο διαβασμα και καλη επιτυχια αυριο!!
Ελπιζω να σε δουμε εστω και λιγο σημερα,αλλα μην χαλασεις το διαβασμα σου για μας τα ρεμαλια..αν δεν γινετε τα λεμε αυριο μετα την εξεταση σου!!
Byee!!
[καλα για οταν θα μαι περιπου 5 μερες εδω,καλοκαιριατικα με εξετασεις και χωρις ιντερνετ δεν θελω καν να το σκεφτομαι...κολαση...καποιος με ματιασε!:uhh:....παλι καλα που ουτος η αλλος θα λειπουν για διακοπες οι περισσοτεροι,πιθανον κι εσυ,και ετσι δεν θα χασω και πολλες συζητησεις..]
Jul 01 2008 21:00
Radagast → Kenny
Ρε καμμένε, πρώτον κολλάς σε λέξεις. Δεύτερον ναι πολύ σπάνια θα δω school anime με 12χρονα, αλλά ούτε αυτό σημαίνει πως δε θα κάνω ποτέ εξαίρεση ειδικά αν πρόκειται για [B]quickwatch[/B] που δε θα μου φάει πολύ χρόνο. Σε σειρά βέβαια με πειράζει ακόμη περισσότερο γιατί μου τρώει και άπειρο χρόνο εκτός του ότι δε με τρελαίνει. Και αν μια στο μύριο μου έρθει όρεξη να δω κάτι ecchi, εκτός αυτού δεν έχω και πολλές επιλογές βλέπεις οι "καμμένοι" οι Ιάπωνες έχουν κόλλημα με τα 12 χρονα γ**ώ τη τύχη μου. Πάντως και πάλι είναι άκυρη η συζήτηση που ανοίξαμε γιατί είναι τελείως διαφορετικό να μιλάμε για school comedy anime, σε σχέση με καθαρά ecchi anime που το βλέπεις καθαρά για perv-ecchi λόγους.
Jul 01 2008 19:36
Kenny → Radagast
[i][...] Αλλά τι σχέση έχει το ecchi που το βλέπεις καθαρά για λίγο fun με αυτά που συζητούσαμε τις προάλλες. [...][/i]
Έχει γιατί είχες πει:
[i][...] Κολλάω στο ότι δεν αντέχω να βλέπω 12 χρονα school-anime πλέον [B]άσχετα του θέματος[/B]. [...][/i]
αλλά παρ'όλα αυτά μπόρεσες και είδες (και με ευχαρίστηση κιόλας) ένα ecchi school anime με δωδεκάχρονα.
Busted. :bleh:
Jul 01 2008 19:23
Umi no Ossan → GkLoc
Τελικα μαλλον θα χρησιμοποιησω το Marky Marc, αλλα μαλλον θα ειναι ψευδονυμο γιατι το κανονικο θα ειναι φλορικο κ συ πολυ ψωνιο...
Jul 01 2008 19:19
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
ωχ τον θυμαμαι αυτον.....οντως μοιαζει πολυ. Απο ενα επεισοδιο που επαιζε ο Neji (μαναρι μου!!!!!!!!!!), o rock lee και η 10-10 μαζι με τον Naruto δεν ηταν?
Jul 01 2008 19:06
iristella → Zoro
Συγχαρητηρια.......Αντε καλη επιτυχια και στα επομενα.....Εγω δεν θα μεινω πολυ σημερα γιατι εχω στριμωχτει με το διαβασμα.......Περασα απλα να σας χαιρετισω και αν προλαβω να πουμε και 2 βλακειουλες......Μου χρωστας ενα pm απο χτες........ Καλο κουραγιο για υπολοιπα μαθηματα αλλα και για οταν δεν θα εχει ιντερνετ...... Παω να περασω λιγο απο το OP group να δω τι εκανες παλι οση ωρα ελειπα.....
Jul 01 2008 19:04
Zoro → JiMi-ClouD-
Χεχε βασικα για πλακα στο πα,(αν και διατηρουσα μια υποψια γιατι εχω ακουσει πολλα!!)..
Μην ανυσηχεις,δεν ειχα προσβληθει,γι αυτο και σε ρωτησα...
(τωρα αν δεν θες να μου πεις ποιον λες δεν με πειραζει...οπως θες!!:P)
Jul 01 2008 17:57
Radagast → Kenny
Ναι προφανώς και ήταν. Αν και είχα λόγους που το είδα, το είχαν προτείνει και στα arc awards κτλπ, και μου το είχε προτείνει και ένα παιδί οπότε έκανα εξαίρεση, κι άλλωστε μια στο μύριο με πιάνει όρεξη να δω κάτι ecchi έτσι για να περάσει η ώρα. (ειδικά αν είναι quickwatch). Αλλά τι σχέση έχει το ecchi που το βλέπεις καθαρά για λίγο fun με αυτά που συζητούσαμε τις προάλλες. Καμμία. Χώρια που το είδα τυχαία και επειδή ήταν και μικρό...
Πάντως προσωπικά δε μπορώ να συγκρίνω ecchi με καθαρά comedies. Τελείως διαφορετικό πράγμα imo.
Jul 01 2008 17:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed